Piilotettu Weather LockScreen -widget iOS 12: ssa iPhonessa

Tiesitkö, että iOS 12 sisältää sää Lockscreen-widgetin? Ennen kuin alat ajatella ampua sitä heti, haluan kertoa sinulle, että se on hieman piilossa. Joten miten saat piilotetun sää-widgetin iOS-laitteellesi?

Toinen tärkeä huomioitava asia on, että et voi käyttää sääwidgetiä milloin haluat. Tarkoitan, että näet sen vain Älä häiritse -kohdan lopussa ennen nukkumaanmenoa.

Piilotetun säälukitusnäytön widgetin avaaminen iPhonessa, jossa on iOS 12

Varmista, että sääsovellus voi aina käyttää sijaintiasi

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on asettaa sovellus käyttämään aina sijaintiasi. Se pitää paikallisen sään ajan tasalla.

Vaihe 1. Avata Asetukset-sovellus → Näpäytä Yksityisyys iOS-laitteellasi.

Vaihe # 3. Napauta sitten Sijaintipalvelu.

Vaihe # 4. Vieritä seuraavaksi ylös ja napauta Sää.

Vaihe # 5. Valitse seuraavaksi Aina.

Ota käyttöön Älä häiritse nukkumaan mennessä

Piilotettu sääwidget näkyy vain, kun Älä häiritse nukkumaan mennessä -toiminto on käytössä. Se piilottaa periaatteessa ilmoitukset ja himmentää myös näytön. Vain kellonaika ja päivämäärä näytetään näytöllä, kun se on päällä. Lisäksi se näyttää myös sääwidgetin seuraavana aamuna. Mene tänne ottamaan DND käyttöön nukkumaanmenoa varten.

Muista, että widget näkyy vain DND-istunnon lopussa. Voit tarkistaa, toimiiko se vai ei, asettamalla lyhyen istunnon muutaman minuutin. Ja heti kun se on valmis, widget ilmestyy näytölle. Se katoaa, kun laitteen lukitus on avattu.

Se on melkein kaikki!

Kirjautua ulos

Mitä mieltä olet tästä piilotetusta sääwidgetistä? Haluatko, että sinulla on täysipäiväinen tai tyytyväinen sen tarjoamaan nyt? Heitä ajatuksesi kommentteihin.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Suoran kuuntelun käyttäminen AirPodien kanssa
  • Kuinka jakaa iCloud-valokuva-albumi kenenkään kanssa iPhonesta

Uusimmat viestit