Parhaat iPhone Xs -puskurikotelot vuonna 2021

Pidän puskurikoteloista valtavasti yhdestä suuresta syystä. He antoivat minun kiihdyttää iPhonea tinkimättä paljon suojasta. Aina kun haluan älypuhelimen kiinnittävän huomiota pienellä vaivalla, niistä tulee vaihtoehto. Kuulutko samaan ajattelukouluun kuin minä? Jos kyllä, löydät nämä herkimmät puskurikotelot iPhone Xs: lle!

1. KOTELO Unicorn Beetle Clear Puskurin kotelo

Jos päätät antaa hieman ylimääräistä tyynyä iPhone X: lle, SUPCASE Unicorn Beetle voi olla erinomainen valinta. Tässä puskurikotelossa on erittäin kestävä kotelo, joka antaa sen selviytyä putoamisesta vaivattomasti. Vankka runko vahvistaa rakentamista entisestään.

Katso selkeä takaosa, jonka avulla iPhone voi pysäyttää huomion helposti. Kohotetulla huulella kaksoiskameralla ja näytöllä on suoja, joka pitää naarmut poissa.

Suojauksen lisäksi Unicorn Beetle on saatavana useina väreinä: kirkas / valkoinen, musta ja enemmän.

USP: Poikkeuksellisen kestävä profiili

Tutustu i-Blasoniin

2. ESR

Melko vankan muotoilunsa ansiosta ESR sopii saumattomasti iPhone X: si ympärille. Se on valmistettu alumiiniseoksesta ja siinä on TPU-sisustus. Vaikka kestävä ulkopinta auttaa puskuria vastustamaan iskuja, pehmeä sisustus estää naarmuja.

Siinä on etuhuuli, joka tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle naarmuilta. Ja kyllä, ESR: ssä on myös kolme hyvännäköistä väriä, kuten kulta, hopea ja avaruusharmaa.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. RhinoShield CrashGuard

Kun on kyse tinkimättömästä suojasta, RhinoShield CrashGuard on aivan huipulla parhaimmillaan. Mikä tekee siitä niin kestävän, on korkealaatuinen polymeerimateriaali. Kennorakenteen ansiosta se kestää paremmin iskuja.

Viistoreuna toimii täydellisesti tarjoamalla lisäsuojaa naarmuilta. Leikkausten osalta ne näyttävät olevan melko tarkkoja. Painikkeet tarjoavat parempaa palautetta, jotta voit nauttia laitteesi käytöstä. Lisäksi CrashGuardissa on useita värivaihtoehtoja, kuten musta, tummansininen ja paljon muuta.

USP: Hunajakenno

Tutustu Amazoniin

4. Humixx

Muotoilevalla muotoilulla varustettu Humixx kiertää iPhone X: n täydellisesti. Suojauksen osalta voit luottaa täysin tähän puskurikoteloon suojaamaan vahingossa tapahtuvien pudotusten vaikutukset helposti.

Alumiiniseoksen ja silikonin integrointi on vahvistanut sen rakennetta. Pehmeällä sisätilalla se pystyy tarjoamaan tarvittavan hoidon älypuhelimelle.

Korotettu huuli tarjoaa ylimääräistä suojaa kameralle ja kosketusnäytölle. Lisäksi aukot ovat riittävän tarkkoja, jotta voit käyttää laitettasi ongelmitta.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Mkeke

Mkeke on suunnitellut yksinkertaisen mutta kauniin puskurikotelon iPhonellesi. Tyylikäs ulkonäkö on ohut ja valmistettu pehmeästä ja joustavasta TPU: sta. Tämä materiaali takaa ylimääräisen suojan ja vastustuskyvyn naarmuilta. Iskunkestävä ilmatyyny suojaa puhelinta vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Voit käyttää nopeasti kaikkia iPhonen tärkeitä portteja, ohjaimia ja painikkeita, koska kotelo on leikattu tarkasti. Kotelo ei ole yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, joten sinun on poistettava se ennen kuin laitat iPhonen langattomalle latausmatolle.

USP: Iskunkestävä ilmatyyny

Tutustu Amazoniin

6. Herra Lei

Ominaisuus, joka on kiinnittänyt huomioni “Mr. Lei ”on kestävä muotoilu. Se on veistetty japanilaisesta TPE: stä ja kovasta tietokoneesta. Pääasiassa kaksikerroksisen rakenteen ansiosta se kestää kuoppia helposti.

Sekä OLED-näytöllä että kaksoiskameralla on myös ylimääräinen suojakerros. Suojauksen lisäksi se tarjoaa myös paremman otteen. Tämän seurauksena älypuhelimesi ei luiskahdu käsistäsi.

USP: Kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. RANVOO

Laatu, joka on saanut minut haluamaan RANVOOn, on hehkuva muotoilu. Se on valmistettu avaruusluokan alumiiniseoksesta ja TPU: sta. Vaikka metalli sallii sen absorboida iskuja, pehmeä TPU antaa puskurille mahdollisuuden estää naarmuja vahingoittamasta älypuhelimen eleganssia.

Toinen merkittävä asia RANVOO: ssa on, että se napsahtaa laitteen ympärille saumattomasti. Lightning-portin ja kaiuttimien aukot ovat kohdallaan, kun taas lausutut painikkeet ovat hyvin reagoivia lehdistöön. Lisäksi tämä tukeva puskuri on saatavana kahtena värinä, mustana ja hopeanvärisenä.

USP: Avaruustasoinen alumiiniseos

Tutustu Amazoniin

8. MoKo

Yksi sana, joka kuvaa ihanteellisesti "MoKo" -puskuria, on "tyylikäs". Se on melko kevyt ja joustava. Tämän seurauksena voit asentaa kehyksen vaivattomasti.

Painikkeet ovat erittäin sileitä ja tarjoavat kosketettavaa palautetta. Lisäksi sileät kulmat varmistavat, että tunnet olosi mukavaksi, kun pidät uutta iPhonea. Vaikka se ei ole tukeva, se voi torjua putoamisen ja naarmuuntumisen haasteet. Lisäksi voit valita MoKon useina väreinä.

USP: Houkutteleva muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. JETech

JETech on tunnettu nimi iPhone-lisävarusteiden maailmassa. Tämä puskurikotelo on valmistettu PC: stä ja TPU: sta, mikä paitsi pitää kotelon ohuena myös vaimentaa iskuja. Erittäin läpinäkyvä kotelo kestää naarmuja.

JETechin suunnittelijat ja insinöörit ovat suunnitelleet tämän kotelon täydellisillä aukoilla, jotta voit käyttää iPhonea vaivattomasti. Käytä kaikkia portteja, painikkeita ja hallintalaitteita tarkasti.

USP: Vaikuttava hybridisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

10. SALAATTI

Yksinkertainen puskurikotelo voi näyttää niin funky. SALAWAT lisää värejä läpinäkyvään koteloon, jotta elämästäsi tulee eloisampi ja värikkäämpi. Tässä puskurikotelossa on vahvistetut kulmat, jotka suojaavat premium-puhelinta iskuilta. Voit käyttää laitettasi rennosti huolehtimatta puhelimesi vahingoista.

Kotelo ei haalistu eikä muutu; voit käyttää sitä pitkään. Kova tietokone ja pehmeä TPU estävät naarmuja vahingoittamasta premium-puhelinta. Nauti paremmasta otteesta kävellessäsi tungosta kaupungin kaduilla.

USP: Vahvistetut kulmat

Tutustu Amazoniin

11. Kyllä

Yesgo on jälleen yksi puskurikotelo, jolla on selkeä selkä. Tärkein syy miksi valitsin tämän tapauksen, on se, että se näyttää trendikkäältä.

PC- ja TPU-materiaalien integrointi on valtuuttanut sen rakentamisen puolustamaan iPhonea tahattomilta putoamisilta. Kaikilla neljällä kulmalla on tyyny hajottamaan iskut.

Matta pinta ei vain koristele sen muotoilua, vaan tekee siitä myös sormenjälkiä estävän. Vielä parempi, Yesgo on saatavana useina väreinä, jotta voit valita hienon ottelun älypuhelimelle.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Tyylikäs puskurikotelosi?

Ennen kuin painat "Osta" -painiketta, ilmoita meille tapauksesta, joka tulee pariksi Phabletisi kanssa. Sitä paitsi, kerro meille ominaisuuksista, jotka tekevät kannesta erottuvan. Ja siltä varalta, että et löydä joitain suosikkisi yllä olevasta yhteenvedosta, älä unohda kertoa niistä meille myös.

Haluat ehkä tutustua myös seuraaviin kokoonpanoihin:

  • Parhaat iPhone Xs -kotelot
  • iPhone Xs -kotelot
  • Paras iPhone Xs Clear -kotelo
  • iPhone 12 Mini Puskurin Kotelot

Uusimmat viestit