Veistetyt iPhone 6 / 6s Live Edge -puukotelot

William Wordsworth, romanttinen brittiläinen runoilija, sanoi kerran: Anna luonnon olla opettajasi. Hän ei tiennyt, että tätä runollista ilmaisua seuraisivat ihmiset gizmo-maailmasta, joka tuskin saa inspiraatiota luonnosta. Mutta on joitain maniakkeja, jotka etsivät täydellisyyttä ja etsivät luonnonilmiöitä luomaan mestariteoksia.

Kun verkkokaupan asiantuntija John mietteli ajatusta tehdä puukotelo omalle iPhonelleen, hän keskusteli asiasta Grantin kanssa, jolla on taitoa tuotteiden valmistamiseen. Ja sitten molemmat, luonnostaan ​​tietysti, loivat ensimmäisen magnus-opuksen, joka lanseerattiin 9. joulukuuta 2011. Idea kastettiin veistetyksi.

Sitten ei ollut taaksepäin katsomista. Carved-tiimi esitteli yksi toisensa jälkeen loistavia puukoteloita sarjan Live Edge alla.

Carved Live Edge -puukotelot iPhone 6 / 6s -puhelimille

Olemme jo käsitelleet parhaat iPhone 6 / 6s -puukotelot, mutta tämä on todella hämmästyttävä. Se on hankittu äiti-maalta ja valmistettu kaupassa, Carved tänään luo Live Edge -puukotelot iPhone 6: lle ja iPhone 6: lle. Nämä puukotelot ovat ainutlaatuisia käsintehtyjä kappaleita, jotka heijastavat perustajien taiteellista neroa.

100% puuta

Kun Äiti Luonto on inspiraatio minkä tahansa luomuksen takana, sen on oltava erinomainen kaikilla tavoilla. Jokainen iPhone 6: n ja iPhone 6: n Live Edge -puukotelo on valmistettu aidosta puusta; brändi harjaa välittömästi väärennetyt painetut puurakeet. Puukotelon luomisen idea on näyttää puun raaka kauneus. Jokainen tapaus antaa runsaasti tilaa sellaisten viljakuvioiden kauneudelle, joita et edes tiennyt edes olevan olemassa. Jokainen käyttäjä ihmettelee, kuinka Live Edge voisi tehdä raakapuusta kauniita iPhone-koteloita. Live Edge valitsee kierrätettyä puuta ja kaatuneita puita iPhone 6 / 6s -puukoteloiden valmistamiseksi.

Todella ainutlaatuinen

Jos menetät sydämesi johonkin Live 6 Edge -puukoteloon hämmästyttävän muotoiltujen kappaleiden galleriasta iPhone 6 / 6s -laitteellesi, sinun on heti tehtävä tilaus. Koska et löydä toista samanlaista tapausta sinulle. Syy on yksinkertainen - Live Edge luo tapauksen, joka on ainutlaatuinen. Live Edgen valmistusprosessi on huolellinen; tiimi vie ylimääräistä vaivaa ruiskuttaakseen ainutlaatuisen viimeistelyn kaikkiin tuotteisiin. Tällöin jokainen puukotelo erottuu pakkauksesta, koska se näyttää luonnolliselta puulta ja suojaa iPhonea.

Live Edge uskoo, että mitä enemmän työstät viimeistelyprosessia, sitä pidempi puukoteloiden käyttöikä. Jokaisesta puukotelosta löytyy luonnollinen tunnelma ja kunnia menee kahteen pintakerrokseen ja hiekkaan. Tämän lisäksi Live Edge täyttää puun kaikki paljaat osat hartsilla; tämä antaa poikkeuksellisen tunnelman ja viimeistelyn tapauksessa.

Koska puukotelot on valmistettu 100-prosenttisesta puusta, sinun on pitänyt huolehtia kotelosta erityisen hyvin. Jos olet butterfingers, sinun tulisi pitää kotelo kotona ennen kuin lähdet seikkailulle. Lisäksi puu reagoi luonnollisesti rajuihin ympäristöolosuhteisiin ja muutoksiin; joten pidä se turvallisena lämpötilan ja kosteuden muutosten aikana.

Joitakin merkittäviä ominaisuuksia Live Edge iPhone 6 / 6s -puukoteloissa

  • Valmistettu vanhasta tai regeneroidusta puutavarasta ja kaatuneista puista
  • Ainutlaatuinen viljakuvio
  • Hartsi täytetty vakauden lisäämiseksi
  • Mokkanahkainen vuori
  • Luonnonpuu

Yhteensopivuus: iPhone 6 / 6s

Hintaluokka: $129-189

Osta se Carved.com-sivustolta

Uusimmat viestit