Kuinka ladata Pokémon Go iPhonelle tai iPadille

Nintendon uusin peli-ihme ”Pokémon Go” on rokkaamassa. Kun sovellus on jo luonut pelin harrastajien keskuudessa, se on keilannut kaikkia, jotka ovat antautuneet siihen - myös minä!

Jos uskot edelleen, että vain liioittelen, sinun on annettava sille mennä nähdäksesi totuus. Tällä hetkellä Pokémon Go on saatavana vain Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Mutta jos haluat kokeilla tätä uutta peliä iPhonellasi, vaikka sitä ei ole vielä julkaistu maassasi, on temppu tehdä työ puolestasi. Lähdetäänpä näiden yksinkertaisten vaiheiden avulla lataamaan se iPhonelle tai iPadille!

Kuinka ladata ja rekisteröityä Pokémon Go -sovellukseen iPhonessa / iPadissa

Jos olet Yhdysvaltojen, Australian ja Uuden-Seelannin ulkopuolella, sinun on vaihdettava App Storen maakohta iOS-laitteellasi. Voit tehdä sen helposti seuraamalla näitä helppoja vaiheita. Kun olet vaihtanut maata onnistuneesti, jatka prosessia.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille SovelluskauppaiPhonellasi.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi Suosituimmat kaaviotalaosassa. (Voit myös napauttaa Hae ja kirjoita ”Pokémon Go”) → ​​Napauta nytVapaa → Napauta seuraavaksi Saadajonka jälkeenAsentaa.

Vaihe # 3. Nyt sinun on valtuutettava Kosketa ID tai kirjoita salasanasi.

Vaihe # 4. Anna sovelluksen ladata nyt. Palaa laitteen aloitusnäyttöön.

Vaihe # 5. NapautaPokémon Go → Syötä syntymäpäiväsi.

Vaihe # 6. Rekisteröintinäytössä sinun on napautettavaGoogle-kuvake.

Vaihe # 7. Sinun on annettavaGoogle-käyttäjänimi. (Jos sinulla ei ole Google-tiliä, sinun on napautettavaLuo tili ja noudata ohjeita.)

Vaihe # 8. Syötä sinunGoogle-salasana. (Jos olet ottanut kaksitekijän käyttöön todennus Google-tilisi, sinun on noudatettava menettelyä.

Siinä kaikki! Nyt on aika aloittaa tämä upea peli. Aloita metsästys Pokestopsille, kuntosaleille ja muulle.

Kerro meille nopea palautteesi tästä pelistä kommentissa.

Uusimmat viestit