Parhaat iPhone 7 Plus -tukikotelot vuonna 2020

Erittäin suuren näytön ansiosta iPhone 7 Plus on loistava elokuvien katseluun, eikö olekin? Suoraan sanottuna olen erittäin kiintynyt phabletista siitä lähtien, kun se häikäisi teollisuutta aivan ensimmäisessä avatarissa. Pidän siitä eniten kyvystä elävöittää videoaikaa.

Etsitkö iPhone 7 Plus -koteloa jalustalla? Tiedän, että haluaisit panostaa suuresti siihen, koska se voi olla paljon 5,5-tuumaisen iPhonen maiseman käytön parantamiseksi. (Muista tarkistaa parhaat iPhone 7 -kotelot jalustalla). Sukelletaan eteenpäin valitsemaan arvoinen ottelu älypuhelimeesi!

Parhaat iPhone 7 Plus -tukikotelot vuonna 2020

Pikalinkki:

 • ProCase
 • ZVEdeng
 • i-Blason
 • Zizo Staattinen
 • Kitoo
 • Spigen Crystal Hybrid
 • ESR
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • MoKo Premium
 • Vena
 • Zizo [Bolt-sarja]
 • Spigen kova panssari
 • SYKLONI
 • Moonmini

# 1. ProCase

ProCase-jalustakotelossa on vankka muotoilu. Valmistettu laadukkaasta TPU- ja PC-materiaalista, kotelo on erittäin kestävä. Kaksikerroksinen kotelo kestää pudotusten vaikutukset ja suojaa naarmuilta helposti.

Jalustan kotelossa on rengas sormikahvan pidike handsfree-katseluun. Voit käyttää renkaanpidikettä myös magneettisen autotelineen kanssa. Peitetyt painikkeet ovat erittäin herkkiä.

USP: Magneettinen autotelineen tuki

Tutustu Amazoniin

# 2. ZVEdeng

ZVEdeng esittelee pystysuoran ja vaakasuoran jalustan, jota voit käyttää videoiden / kuvien katseluun ja FaceTime-puhelujen soittamiseen ystävillesi ja perheellesi. Taitettava jalustan muotoilu antaa käyttäjille mahdollisuuden pitää puhelinta kätevästi. Kun otat selfietä, tämä taitettava jalusta toimii hihnana, joka pitää puhelinta tiukasti käsissäsi.

Suojaamiseksi ZVEdeng on lisännyt kaksi kerrosta välttääkseen äkillisten pudotusten, iskujen, kolhujen ja iskujen aiheuttamat vahingot. Älä missaa sitä kohotettua reunaa kameran ja näytön ympärillä suojautuaksesi naarmuilta.

USP: Taitettava jalusta

Tutustu Amazoniin

# 3. i-Blason

i-Blason-jalustakotelossa on lihaksikas profiili. Kaksikerroksinen rakenne pystyy vastustamaan iskuja. Karu rakenne tekee tästä kotelosta erittäin kestävän.

Laadukas sivukiinnityskotelo mahdollistaa turvallisen asennuksen ja irrotuksen. Muunat sen jalustakoteloksi saadaksesi paremman katselukokemuksen. Neljän värivaihtoehdon, kuten mustan, sinisen, vaaleanpunaisen ja valkoisen, ansiosta voit valita sopivan jalustakotelon phabletillesi.

USP: Suojaava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Zizo Static -sarja

Jos haluat painottaa enemmän suojaa, Zizo Static -sarja olisi hyvä vaihtoehto. Kotelossa on vankka rakenne, joka kestää vaivattomasti jopa ikäviä kolhuja sotilaallisen luokan 810.1-G-yhteensopivuuden ansiosta.

Huolimatta niin lihaksikkaasta, kotelo ei näytä kovin isolta. Kaikki painikkeet ovat erittäin herkkiä ja tarjoavat terävää palautetta. Sisäänrakennetun jalustan ansiosta media-aika tai handsfree-puhelukokemus on melko saumatonta. Kaiken lisäksi Static-sarja on saatavana seitsemänä värivaihtoehtona, kuten musta, punainen, vaaleanpunainen ja paljon muuta.

USP: Sotilasluokan 810.1-G vaatimustenmukaisuus

Tutustu Amazoniin

# 5. Kitoo

Tämä Kitoon jalustakotelo on kestävä, ja se on tarpeeksi vahva suojaamaan iPhone 7 Plus -puhelinta putoamisilta ja kolhuilta. Sen lisäksi näytön ja kameran kulmat ovat hieman koholla, mikä estää niitä naarmuuntumasta, kun laitat laitteen pöydälle.

Se tukee handsfree-katselua sekä pysty- että vaakasuorassa asennossa takana olevan jalustan ansiosta. Kotelossa on tarkat leikkaukset, jotka mahdollistavat saumattoman pääsyn kaikkiin portteihin ja toimintoihin. Lopuksi, se on saatavana muutamassa värivaihtoehdossa.

USP: Tukeva ja kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Spigen Crystal Hybrid

Huippuluokan ominaisuuksia ja muotoilua esittävä Spigen Crystal Hybrid -kotelo voi olla helposti valitsemasi haku. Terävän läpinäkyvyyden ansiosta se antaa iPhonen loistaa. Muotoon sopiva muotoilu lisää luokkaa.

Äännetyt painikkeet ovat melko käteviä tuntea ja painaa. Korotetut kehykset suojaavat kameraa ja näyttöä. Neljä houkuttelevaa väriä, kuten samppanja kulta, musta, pistoolimetalli ja ruusukulta, Crystal Hybrid on kokeilemisen arvoinen.

Ei siinä kaikki; Voit valita Crystal Hybridin viidessä houkuttelevassa värissä, kuten samppanja kulta, musta, pistoolimetalli ja ruusukulta ja dante punainen.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. ESR

Suoraan sanottuna olen löytänyt ESR: n kelvollisen kilpailijan olevan iPhone 7 Plus: n hieno pari. Kotelo on kompakti ja sopii tahrattomasti älypuhelimeen. PC: llä ja sileällä puskurilla on kaksikerroksinen moottori, joka pystyy täysin absorboimaan iskut.

Ja kyllä, on myös korotettu reuna tarjota ylimääräinen suoja kosketusnäytölle. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit sijoittaa älypuhelimesi sekä pysty- että vaakasuunnassa saadaksesi mukavamman median katselukokemuksen.

Koska se tukee langatonta latausta, sinun ei tarvitse irrottaa koteloa, jotta älypuhelin käynnistyy langattomasti. Lisäksi voit valita kotelon kolmella värillä: musta, hopea ja ruusukulta.

USP: Tukee langatonta latausta

Tutustu Amazoniin

# 8. Spigen Ultra Hybrid S

Jos pidät erittäin kevyestä ja kiehtovasta kotelosta, Spigen Ultra Hybrid S voi olla vaivattomasti haluamasi valinta. Hienoimmilla PC-materiaaleilla veistetty kristallinkirkas selkä pystyy tarjoamaan tarvittavan suojan pudotuksilta.

Ultra Hybrid S: ssä on TPU-puskuri, joka ei vain auta absorboimaan iskuja, vaan tarjoaa myös pitoa. Kohotettu huuli pitää näytön suojattuna. Integroitu metallinen jalusta, jossa on magneettinen napsautus, antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää videoaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

# 9. MoKo Premium

Mikä tekee MoKo Premium -kotelosta houkuttelevan vaihtoehdon, on erittäin kestävä profiili. Kaksikerroksisessa kotelossa on pehmeä silikoninen sisäkerros, joka on tarpeeksi vahva pudottamaan putoamiset.

Kestävä PC: n ulkokerros on suunniteltu kestämään kolhuja. Laitteen painikkeisiin ja portteihin pääsemisestä ei aiheudu haittaa. Sisäänrakennettu kotelo voi elävöittää handsfree-kokemusta. Sen mukana tulee kääntyvä hihnakotelo mikrokuituvuoratulla sisätilalla, joka tarjoaa 180 asteen käännön, jotta voit kantaa sitä helposti.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. Vena

Vena on suunnitellut lompakkokotelon, joka voidaan tarvittaessa muuttaa jalustaksi. Tässä kotelossa on sisäänrakennettu selkänoja, joka toimii kaksoisvastuuna lompakkona ja jalustana. Avaa kansi ja voit tallentaa luotto- / maksukorttisi ja henkilötodistuksesi. Tämä joustava taitto voidaan säätää kolmeen eri asentoon katsomaan videoita ja elokuvia halutulla kulmalla ja mukavuudella.

Kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa; Lisäksi se ei koskaan häiritse Apple Payta. Vena on käyttänyt kaksikerroksista polykarbonaattia ja TPU: ta täyttääkseen sotilaallisen pudotustestin.

USP: Magneettinen lukkoteline

Tutustu Amazoniin

# 11. Zizo [Bolt-sarja]

Zizo on suunnitellut lihaksikkaan puhelinkotelon iPhonellesi. Tämä suosittu Bolt-sarjasta otettu jalustakotelo on valmistettu vastaamaan Military Grade 810.1-G -standardeja. Tässä kotelossa on 0,33 mm: n karkaistu 9H karkaistu lasinen näytönsuoja, joka antaa 100% selkeyden.

Zizo tarjoaa tämän tapauksen kymmenessä värivaihtoehdossa; voit valita minkä tahansa tai useamman iPhonellesi. Sisäänrakennettu jalusta asettuu vaatimattomasti takaosaan. Voit avata sen videoiden katselua ja FaceTime-videopuheluita varten.

USP: Monipuolinen kotelo

Tutustu Amazoniin

# 12. Spigen kova panssari

Spigen tunnetaan korkealaatuisten koteloiden valmistuksesta. Normaalisti tuotemerkki valmistaa raskaita koteloita, mutta käyttäjät voivat myös löytää tyylikkyyttä Spigenin koteloista. Tämä kova panssarikotelo yhdistää kaksikerroksisen suojan ja muotoon sovitetun rakenteen. Vaikka kaksoiskerrokset suojaavat puhelintasi, sen muodon kunto pitää kotelon ohut ja houkutteleva.

Jalusta on asennettu siten, että se pysyy lähes näkymättömänä. Kukaan tuskin huomaa sen läsnäoloa, koska jalusta on ohut mutta vahva. Spigen on käyttänyt ilmatyynytekniikkaa mil-grade -suojauksella kaikissa kulmissa. Tämä tekniikka säästää puhelinta, kun se pudotetaan vahingossa kädestäsi.

USP: Langattoman latauksen yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

# 13. SYKLONI

Glitter, glam ja kunnia - kaikki on pakattu yhteen koteloon. Kuohuva muotoilu muodostaa tapauksen muotiasusteena naisille, joilla on vaativa maku. OCYCLONE on tehnyt tämän kotelon kymmenellä eri värillä.

Tämä kaunis kotelo on täynnä tekojalokivi timanttia, joka voi tehdä vaikutuksen teini-ikäisiin tyttöihin ja naisiin. Kotelon takaosaan on kiinnitetty rengasteline, jotta voit pitää plus-kokoista puhelintasi mukavasti.

USP: 360 asteen pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

# 14. Moonmini

Mikä auttaa Moonminia vangitsemaan silmät heti, on erittäin tyylikäs muotoilu. Kaksikerroksinen suoja, jossa pehmeä kumitettu sisustus iskunvaimennusta varten, sekä kestävä ulkopolykarbonaatista irrotettava takapaneeli iskunkestävyyden varmistamiseksi, että älypuhelimellasi on tarvittava suoja taistelemaan kaikista haasteista.

Moonminin takana on piilotettu paikka, jossa voit pitää korttiasi turvallisesti. Liukumista estävä rakenne vahvistaa sen kestävyyttä. Jalusta on kätevä katsellessasi suosikkivideoitasi.

USP: Pehmeä sisäkerros

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaveri!

Kirjautua ulos

Kickstand-kotelot on pohjustettu mukavaan median katseluun. Tällaisen laajan valikoiman upeita koteloita on helppo valita älypuhelimesi tyylikkäin vaihtoehto. Mikä näistä tapauksista tulee pariksi iPhonen kanssa? Kerro siitä minulle. Jos on olemassa seisontatapausta, haluat nähdä tämän luettelon, ilmoita siitä minulle.

Haluat vilkaista läpi:

 • Parhaat iPhone 7 Plus -vyöpidikkeet
 • Parhaat iPhone 7 Plus -hihnat
 • iPhone 7 Plus raskaat kotelot
 • Parhaat autotelineet iPhone 7/7 Plus -puhelimelle

Uusimmat viestit