Kuinka kytkeä Twitter päälle valotaa pimeä tila iPhonessa ja iPadissa

IOS 13: n avulla kaikkien käyttäjien on nyt helpompi ottaa tumma tila käyttöön Twitter-sovelluksessa. Sosiaalisen median sovellus oli jo parantanut yötilaaan sävyisellä mustalla väripaletilla sinisen / harmaan teeman lisäksi. Käyttäjät voivat kuitenkin ottaa käyttöön pimeän tilan Twitterissä iPhonessa ja iPadissa, jossa on iOS 13.

Kun käytät pimeää tilaa iOS 13: ssa, sitä sovelletaan automaattisesti Twitteriin ja muihin yötilaa tukeviin kolmansien osapuolten sovelluksiin. Voit kuitenkin aina käyttää Twitteriä rajoittamaan yötilan ominaisuuden sosiaalisen median sovellukseen.

Kuinka ottaa tumma tila käyttöön Twitterissä iPhonessa tai iPadissa

Muistilappu: Varmista, että Twitter on päivitetty laitteellesi. Voit tehdä sen siirtymällä App Storeen → Päivitykset ja etsimällä sitten sovellusta ja napsauttamalla Päivitä-painiketta.

Vaihe 1. Käynnistä Twitter-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Varmista nyt, että Koti-välilehti on valittu alareunasta. Napauta profiilikuvake vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Napauta sitten Asetukset ja yksityisyys → Napauta Näyttö ja ääni.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinulla on useita vaihtoehtoja.

Jos laitteessasi on iOS 13, voit käynnistää sen "Käytä laitteen asetuksia" ottaa pimeän tilan käyttöön Twitterissä.

Huomaa, että kun olet ottanut käyttöön Käytä laitteen asetuksia, Twitterisi avautuu automaattisesti pimeässä tilassa, kun otat tumman tilan käyttöön laitteen asetuksista.

Jos et ole päivittänyt laitettasi uusimpaan käyttöjärjestelmään, voit noudattaa seuraavaa menetelmää.

Voit asettaa pimeän tilan käynnistymään Twitter-sovelluksessa automaattisesti illalla tai aamulla, vaihda Automaattinen tumma tila vaihtaa PÄÄLLÄ asentoon.

Jos haluat hallita tätä ominaisuutta manuaalisesti, kiihottua kytkin vieressä Tumma tila. Nyt saat kaksi vaihtoehtoa:

Himmeä: Se on sama yötila (sininen / harmaa väri), joka oli ollut Twitterissä vuodesta 2016 lähtien. Jos haluat saada hieman matalan intensiteetin tumman teeman, valitse tämä vaihtoehto.

Valot pois: Se on aivan uusi tumma tila (puhdas musta väripaletti), joka on saapunut uusimman päivityksen mukana. Jos haluat täydellisen tumman teeman, se on oikea tapa.

Ole hyvä! Käytä nyt laitettasi mukavammin, koska silmäsi eivät enää tunne kireää. Tämän seurauksena sinulla on myös parempi uni. Myöhemmin, jos päätät poistaa Twitterin pimeän tilan käytöstä, noudata yllä selitettyjä vaiheita ja sammuta lopuksi kytkin.

Kannattava lisäys…

Henkilökohtaisesti olen huomannut, että tämä uusi lisäosa kannattaa mennä. Twitter oli ottanut tämän ominaisuuden käyttöön Androidissaan vuonna 2017.Sittemmin monet iOS-käyttäjät olivat pyytäneet sitä. Olen todella iloinen siitä, että Twitter on kuunnellut Twitteratin tunteita aivan kuten Facebook Messenger.

Haluat myös tarkastella tarkasti seuraavia viestejä:

  • Kuinka ottaa tumma tila käyttöön iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka kytkeä tumma tila päälle Macissa
  • Kuinka ottaa tumma tila käyttöön Safarissa iPhonessa ja iPadissa

Entä uusimpien viestien seuraaminen hieman mukavammin?

Uusimmat viestit