Parhaat 10,5 tuuman iPad-ilmakotelot vuonna 2021

Tyylikäs folio- ja näppäimistökotelon ohella suojakotelo on yksi suosikkikohteistani iPad Air 3: lle. Syy, miksi haluan yhdistää sen tabletin kanssa, on se, että se tarjoaa enemmän mukavuutta. Käytännölliseen muotoiluun ja kestävyyteen perustuen, nämä ovat minun parhaat hihat 10,5 tuuman iPad Air 3: lle. Joten, jos haluat hankkia ammattimaisen tai minimalistisen puvun uudelle iPad Airillesi, anna heille ulkonäkö!

 1. Harber Lontoo
 2. TOOVREN
 3. MoKo
 4. Inateck
 5. tomtoc
 6. BELFORD
 7. ProCase
 8. MOSISO
 9. HESTECH
 10. Brydge

1. Evo Harber Lontoosta

Jos pidät huippulaadusta ja rikkaasta ammattitaidosta, Evo Harber Londonista olisi loistava valinta. Tämä iPad Air -holkki on veistetty täysjyväparkitusta nahasta ja 100% villahuopasta.

Nahka antaa sille tyylikkään tunnelman, mutta tiheä villahuopa tarjoaa kaivattua pehmustetta, joka suojaa iPadiasi kolhuilta. Kummallakin puolella on kaksi taskua, joten sinulla on joustavuutta kuljettaa paljon pieniä asioita, kuten AirPodit, tärkeät muistiinpanot ja paljon muuta.

Lisäksi Evon hihassa on pidike, jolla varmistetaan, että Apple Pencilillä on haluamasi paikka levätä ja pysyä turvassa. Viimeisenä, Harber London tarjoaa sitä kahdessa värissä: rusketus ja musta.

USP: Ensiluokkainen ja rikas käsityötaito

Tutustu Harberlondoniin

2. TOOVREN

Tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, TOOVREN-holkki on saanut laadun olevan vaikuttava ottelu iPadillesi. Pehmeä ja sileä synteettinen nahka tarjoaa paremman otteen.

Pehmeällä mikrokuituvuorella sisustus tarjoaa tabletille tarvittavan suojan naarmuilta ja iskuilta. Kolminkertainen jalusta toimii täydellisesti tarjoamalla mukavammat katselukulmat.

Kuuden vahvan magneetin ansiosta teline pysyy vakaana. Lisäksi tässä siististi käsintehdyssä hihassa on myös pidike, joka pitää Apple-kynän täydellisesti paikallaan.

USP: Tyylikäs muotoilu jalustalla

Tutustu Amazoniin

3. MoKo

Tyylikäs muotoilu esittelee MoKon tarjouksen, joka voi vastata ammattimaista maustasi. Vaikka PU-nahkapäällyste antaa sille hienostuneen kosketuksen, pehmeä huopa sisustus antaa sen vastustaa naarmuja.

Siinä on suuri tasku, johon voit säilyttää tärkeät asiakirjat, laturin ja muut pienet tavarat. Lisäksi siinä on myös pieni korttipaikka, jonka avulla voit kuljettaa luottokortteja. Lisäksi iPad Air 3: n MoKo-hihassa on myös kauniita värejä, kuten musta, ruskea ja ruusukulta.

USP: Tyylikäs ja hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Inateck

Inateck on sellainen hiha, joka mahtuu helposti muodolliseen makuun. Laadukas huopa ulkopuolella ja pehmeä flanelli sisällä antaa sille ammattilaisen kosketuksen. Voit luottaa pehmeään flanelliin suojaamaan iPadiasi naarmuilta

Inateck-hihassa on pari taskua, joissa voit pitää korttisi. Lisäksi siinä on myös toinen lokero, johon tärkeät muistiinpanosi mahtuvat turvallisesti. kuulokkeet ja jopa iPhone. Jos yksinkertaisuus on sinun juttusi, arvostaisit tummaa ja vaaleanharmaata.

USP: Laadukas huopa ulkopinta ja pehmeä flanelli sisustus

Tutustu Amazoniin

5. tomtoc

Ihastuttavan käsityötaidon esittävä “tomtoc” -hiha on todella vaikuttanut minusta. Karamellinahan ja hiilihuovan ulkopinnan integrointi parantaa sen muotoilua. Koska se on melko kevyt ja tyylikäs, se tuntuu myös mukavammalta käsissä.

Suojauksen osalta tomtocin tulisi pystyä absorboimaan iskut ja estämään myös naarmut. Toisen lokeron mukana tulee muistilaput, virtapankit ja muut pienet tavarat. Ja magneettisen sulkemisen myötä arvokkaat asiat pysyvät suojattuina sisällä.

USP: Karamellinahan ja puuhiilen integrointi

Tutustu Amazoniin

6. BELFORD

“BELFORD” on saanut ensiluokkaisen ilmeen. Ja jos olet huippuluokan nahkahihnan jälkeen, pidä se mielessäsi.

Asia, joka on välittömästi kiinnittänyt huomiota tässä hihassa, on käsityönä tehty muotoilu. Laadukkaalla huippurakeisella nahalla on ulkonäkö arvovaltainen.

Pehmeän sisäisen mikrokuituvuoren sisustuksen ansiosta kolhut ja naarmut eivät vahingoita iPadiasi. Lisäksi BELFORDilla on haltija pitämään digitaalinen paikkasi turvallisessa paikassa.

USP: Arvostettu käsityönä muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. ProCase

Yksinkertaisuus ja esteettinen muotoilu ovat ProCase-holkin pääkohdat. Koostumusnahkainen ulkopinta näyttää erittäin hienostuneelta. Lisäsuojaksi iskuja vastaan ​​se on käyttänyt pehmeää mikrokuitua. Joten iPad Air ei vahingoita satunnaisia ​​kolhuja tai naarmuja.

ProCasessa on ylimääräinen tasku henkilökohtaisten tavaroiden suojaamiseksi. Lisäksi kynänpidikkeen saatavuus varmistaa, että Apple Pencilillä on täydellinen paikka levätä, kun sitä ei käytetä. Pidätkö houkuttelevista väreistä? Tämä holkkikotelo on myös saatavana tyylikkäinä värimuunnelmina, kuten punainen ja mintunvihreä.

USP: Sisäänrakennettu kynäteline

Tutustu Amazoniin

8. MOSISO

Jos haluat ostaa edullisen (11,99 dollaria) mutta kohtuullisen hyvän hihan, “MOSISO” voi olla parempi vaihtoehto. Se on valmistettu polyesterimateriaalista ja siinä on ylhäältä aukeava vetoketju, jonka avulla voit sulkea hihan turvallisesti.

Polyesterivaahtopehmustekerroksen ja pörröisen fleece-kankaan vuori luo sille tarvittavan tyynyn selviytymään kolhuista. Voit käyttää etuosassa olevaa ylimääräistä taskua säilyttääksesi esimerkiksi kuulokkeet, laturit, virtapankin ja paljon muuta.

Lisäksi MOSISO tarjoaa tämän tyylikkäästi suunnitellun hihan monilla väreillä. Joten luulen, että valitset paremman sovituksen iPad Air 3: lle, ei ole iso juttu.

USP: Polyesterivaahtopehmuste iskunkestävyyttä varten

Tutustu Amazoniin

9. HESTECH

Jos pidät minimalistisesta muotoilusta, HESTECH olisi hieno vaihtoehto sinulle. Yksi tämän holkkikotelon kohokohdista on vedenpitävä neopreenikerros, joka voi tarjota tarvittavan suojan iPadillesi.

Yhdistä se pehmeän, pörröisen kankaan sisäkerrokseen, ja sinulla on erittäin kestävä esine, joka voi suojata tablettisi sekä kolhuilta että naarmuilta. HESTECHissä on ylimääräinen tasku, joka tarjoaa sinulle haluamasi joustavuuden kuljettaa välttämättömiä asioita kätevästi matkan aikana. Vetoketjun sulkemisen myötä arvoesineet pysyvät täydellisesti sisällä ja myös helposti saatavilla.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Brydge

Sporttinen melko ohut ja tyylikäs profiili, "Brydge" kiinnittää silmät vaivattomasti. Valmistettu täysjyväisestä nahasta, ja siinä on huippuluokan käsityönä tehty muotoilu. Jos pidät aidon nahan hihansuusta, se voi olla harkitsemisen arvoinen.

Siinä on huovutettu sisustus, joka antaa sille mahdollisuuden torjua naarmuja. Sen lisäksi rikas nahkainen rakenne tarjoaa myös paljon paremman otteen, jotta tabletin pitäminen kämmenessäsi olisi mukavampaa.

USP: Ohut ja tyylikäs profiili

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki! Joten, nämä ovat ihanimmat iPad Air 3 -suojakoteloni.

Mikä on valinta?

Kun käytettävissä on niin monia suloisia vaihtoehtoja, luulen, että tarpeesi on löytänyt ihanteellisen tarjouksen. Joten minkä tyyppisen holkkikotelon olet valinnut iPadillesi? Onko se ammattimainen vai minimalistinen muotoilu? Arvostan todella, jos voisit levittää joitain papuja valitsemastasi.

Haluat ehkä vilkaista myös seuraavia viestejä:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -näytönsuojat
 • Parhaat 2019 iPad Air -kotelot
 • iPad Air 3 Heavy Duty -kotelot
 • Paras iPad Mini 5 -suojakotelo

Uusimmat viestit