Parhaat iPad Pro 9,7-tuumaiset suojakotelot vuonna 2021

Folio-kotelo tarjoaa ylimääräisen suojan 9,7 tuuman iPad Prolle naarmuilta ja pölyltä. Vaikka näytönsuoja suojaa, folio-kotelo antaa sinulle mielenrauhan ylimääräisen arkin avulla. Siksi monet käyttäjät suosivat folio-tapauksia yksinkertaisissa tapauksissa. 9,7 tuuman iPad Pro: n turvallisuuden lisäksi folio-kotelot takaavat myös käytöksesi ammattimaisen ilmeen. Tapaus on erityisen kuuluisa bisnesluokan kuluttajien ja huippuluokan ammattilaisten keskuudessa, joiden oletetaan matkustavan usein. Folio-kotelot tarjoavat hyödyllistä tilaa käyttäjille, jotka voivat tallentaa tärkeitä asiakirjoja ja paperitavara, kuten kynän, kynän ja muistilehden.

 1. MoKo
 2. ProCase
 3. IVSO
 4. KAVAJ
 5. KHOMO
 6. i-Blason
 7. Fintie
 8. ROARTZ
 9. ESR
 10. SaukkoBox

# 1. MoKo

MoKolla on rikas väripaletti, joka tekee vaikutuksen valitsemallasi väreillä. Folio-kotelo sopii mukavasti ja asettuu kauniisti iPad Prolle. Tarkista kaikki aukot, jotka on leikattu tarkasti, jotta voit käyttää iPadia mukavasti.

Sekä edessä että takana on kauniisti pehmustettu antamaan iPadille lisäsuojaa. Älä missaa niitä kiinnitettyjä korvia tabletin kulmien suojaamiseksi. Sisäänrakennetun jalustan ansiosta elokuvien katselu on ihastuttava kokemus. Voit kuljettaa laitettasi mukavasti sisätilojen käsihihnan avulla. Viimeisenä on kymmenen kiehtovaa väriä, kuten musta, ruskea, laivasto jne.

Viimeisenä on kahdeksan kiehtovaa väriä, kuten musta, ruskea, laivasto jne.

USP: Pehmustettu etukansi

Tutustu Amazoniin

# 2. ProCase

ProCase on klassinen muotoilu, joka näyttää tyylikkäältä iPadissa. Laadukas nahkainen nahka ja pehmeä sisustus tarjoavat tarvittavan suojan laitteellesi pudotuksilta ja naarmuilta. Telineominaisuuden avulla rakastat katsella kaikkien aikojen suosikkivideoitasi.

Magneettisen sulkimen avulla voit kiinnittää kotelon turvallisesti. Folio-kotelo tukee täysin automaattista lepotilaa / herätystoimintoa. On sisäänrakennettu Apple-kynän pidike. Siinä on myös kynä. Vielä tärkeämpää on, että sinulla on kymmenen kaunista väriä, kuten punainen, musta, ruskea jne.

USP: Vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. IVSO

Jos rakastat matkustaa kevyesti, tämä on iPad Pro 9.7 ″: n IVSO-folio-kotelo. Kevyt kotelo ei lisää mitään irtotavaraa reppuusi; matkailijalle tämä folio-tapaus on välttämätön. Siinä on myös kannettava irrotettava näppäimistö kirjoittamistarpeitasi varten.

Valmistettu vahvasta PC + TPU -materiaalista, se tarjoaa enemmän mukavuutta ja lisäsuojaa. Siinä on vahvistetut kulmat kestämään iskuja. Leikkausten osalta ne ovat hyvin tarkkoja. Ja painikkeet tarjoavat kosketettavaa palautetta.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. KAVAJ

“KAVAJ Berlin” on ammattimainen muotoilu. Aidosta nahasta veistetty Folio-kotelo on pohjustettu yhteistyökumppaniksi iPad Prollasi. Rakastat kantaa sitä toimistossasi tai korkean profiilin kokouksessa. Hyvännäköinen konjakki ruskea väri lisää sen vetovoimaa.

Voit kaksinkertaistaa sen saadaksesi halutun katselukulman. Kameran, painikkeiden ja porttien tarkat aukot varmistavat, että sinulla ei ole haittaa niitä käytettäessä. Lisäksi sitä on kahta väriä, kuten musta ja ruskea.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

# 5. KHOMO

KHOMO uskoo, että voimaan tulisi liittyä tyyli. Pelkkä vahvuus ei koskaan tekisi myyntikelpoista tuotetta, ja siksi KHOMO on suunnitellut tämän magneettisen älykkyyden tarkasti.

Tässä koko kehon älykkäässä folio-kotelossa on mikrokuituliina, joka pitää laitteesi turvassa. Koska folio-kotelo on yhteensopiva iPadin nukkumis- / herätystoiminnon kanssa, voit säästää älylaitteesi akun kestoa.

USP: Mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

# 6. i-Blason

Huippuluokan synteettisellä nahalla valmistettu i-Blason-folio-kotelo on tarpeeksi hyvä ollakseen tabletin luotettava kumppani. Kotelon sisäpuoli suojaa laitettasi tyhjästä. Muotoon sopiva muotoilu lisää siihen arvoa.

On olemassa paikkoja, joiden avulla voit pitää luottokortteja ja rahaa. Voit muuntaa sen telineeksi ja nauttia elokuvista, joilla on eri katselukulma. Neljä värivaihtoehtoa ovat dal-musta / violetti, purppura, musta jne.

Lopuksi i-Blason on saatavana viidessä värivaihtoehdossa, mukaan lukien laivastonsininen, musta, purppura, musta / violetti ja valkoinen / vaaleanpunainen.

USP: Muotoon sopiva kova kuori

Tutustu Amazoniin

# 7. Fintie

Fintie Folio -kotelo näyttää melko värikkäältä. Se on valmis niille, jotka rakastavat kirkkaita värejä. Synteettisen nahan ulkopinta ja mikrokuitupinta tarjoavat sille välttämättömän suojan naarmuuntumisen ja vähäisten putoamisten kestämiseksi.

Läpän avulla voit kiinnittää kotelon helposti. Voit kääntää kannen saadaksesi mukavan katselu- ja kirjoituskulman. Lisäksi sinulla on jopa 45 väriä, joista valita.

USP: Värikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. ROARTZ

ROARTZ-folio-kotelo on erittäin suojaava. Kumipäällysteinen kovapolykarbonaatti takana ja edessä korkealaatuinen PU-nahkainen etuosa auttavat koteloa kestämään tahattomia putoamisia ja naarmuja. Se tukee automaattista lepo- / herätystoimintoa laitteen akun käyttöiän pidentämiseksi.

Telineen ominaisuus tarjoaa useita katselukulmia. Tätä folio-koteloa on saatavana 11 eri värillä, kuten magenta, violetti, ruusukulta.

USP: Kolminkertainen taitettava jalusta

Tutustu Amazoniin

# 9. ESR

ESR-folio-kotelossa on kaikki ominaisuudet olla paitsi suojaava myös suloinen kumppani iPad Prollesi. Tukeva polykarbonaattimateriaalista valmistettu ulkopinta ja sileä mikrokuituliina antavat sille mahdollisuuden absorboida iskuja ja estää naarmuja vahingoittamasta tablettiasi.

Neulotulla tekstiilillä varustettu Oxford-materiaali rikastaa sekä laatua että kestävyyttä. Siinä on kaksi luistamatonta uraa, jotka parantavat katselu- ja kirjoituskokemustasi. Viiden värivaihtoehdon avulla voit valita oikean vastaavuuden laitteellesi.

USP: Oxford neulottua tekstiiliä

Tutustu Amazoniin

# 10. SaukkoBox

Tämän OtterBox Symmetry -sarjan folio-kotelon avulla voit olla itsesi koko päivän. Olitpa sitten kotona tai toimistossa, voit käyttää tablettiasi haluamallasi tavalla ja tyylilläsi. Tämän kotelon innovatiivinen muotoilu mukautuu elämäntyyliisi ja se toimii sen mukaisesti.

Kun tyylillä on merkitystä, pidät ohuesta profiilista mojovan profiilin sijaan. OtterBox on valmistanut ohuen kotelon, joka varmistaa iPad Pron pudotussuojan. Sen naarmuuntumaton rakenne suojaa tablettiasi naarmuilta ja muilta vaaroilta.

USP: Näppäimistö yhteensopiva

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä yllä olevista foliotapauksista on läpäissyt happotestisi? Olisi hienoa tietää sen nimi alla kommenteissa.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

 • Parhaat 9,7 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
 • 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit