Parhaat kameran linssisuojat iPhonelle X, XS ja XS Max vuonna 2021

IPhone XS- tai XS Max -laitteesi kamera on älypuhelinten parhaita. Joten on hyvä hankkia korkealaatuinen linssinsuoja, joka suojaa naarmuilta, tahroilta ja muilta vaurioilta. Tämä varmistaa, että voit ottaa huippuluokan kuvia ja videoita vielä pitkään. Siellä on erilaisia ​​tuotteita karkaistusta lasikalvosta metallisiin rengaskiinnityksiin. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja ja valitse valinta parhaista kameran linssinsuojuksista iPhone XS: lle, XS Maxille ja X: lle.

 1. JingooBon Ultra-Thin Camera Lens Protector
 2. Tensea-takakameran linssisuoja
 3. ESR karkaistusta lasista suojaava kamera
 4. DouBX Hom -karkaistun kameran linssinsuojus
 5. Uniwit-alumiiniseoskameran linssinsuojus
 6. Casetego-kameran linssinsuojus
 7. Sakula-kameran linssinsuojus
 8. WENSUNNIE Metallinen alumiinilinssisuoja
 9. Minkuke joustava lasikameran linssinsuojus
 10. UPSCD-kameran linssisuoja

1. JingooBon Ultra-Thin Camera Lens Protector

Suojaa kamerasi linssiä maksimaalisesti tällä erittäin ohuella ja teräväpiirtosuojalla. Se tarjoaa jopa 99,9% läpinäkyvyyttä eikä häiritse kamerasi suorituskykyä. Pehmeä karkaistu lasimateriaali kestää naarmuja jopa 9H terävistä esineistä.

Lisäksi nanosähköstaattinen kalvo voidaan adsorboida saumattomasti kameran linssiin. Se ei jätä sormenjälkimerkkejä, kuplia tai jäännöksiä poistettaessa.

Hinta: 7,99 dollaria (3 kpl)

Tutustu Amazoniin

2. Tensean takakameran objektiivisuojat iPhonelle

Tutustu tähän erittäin luotettavaan kameran linssisuojaan erityisen ohuen kalvon muodossa, paksuus 0,7 mm ja valonläpäisykyky jopa 99%. Se ei vaikuta salamaan ja varmistaa alkuperäisen korkean resoluution kuville ja videoille.

Lisäksi se on helppo asentaa ja kestää naarmuja kovista esineistä, kuten avaimet, veitset, kynät jne. Se pitää myös poissa ilmakuplat ja sormenjälkien tahrat.

Hinta: 7,99 dollaria (4 kpl)

Tutustu Amazoniin

3. ESR-karkaistun lasikameran suojus

Tämä naarmuuntumaton karkaistu lasi on yksi parhaista kameran linssinsuojuksista iPhonelle XS ja XS Max. Se on suunniteltu tarkasti eikä häiritse valokuvia tai videoita.

Samanaikaisesti korkealaatuinen karkaistu lasimateriaali suojaa naarmuilta ja naarmuilta pitääkseen objektiivin koskemattomana ajan mittaan. Mukana on myös helppo asennussarja vaivatonta käyttöä varten. ESR tarjoaa myös erinomaiset näytönsuojat puhelimeesi.

Hinta: 6,99 dollaria (2 kpl)

Tutustu Amazoniin

4. DouBX Hom -karkaistun kameran linssinsuojus

Suojaa iPhonen herkkä kameran linssi naarmuilta, pölyltä ja tahroilta tällä pehmeällä karkaistulla lasisuojalla, joka on sileä ja kiiltävä.

Se on erittäin ohut, vain 0,2 mm: n, ja siinä on ainutlaatuinen Q-aukko, joka ei estä salamaa ja takaa alkuperäiset korkean resoluution valokuvat ja videot. Asennus on helppoa ilman kuplia.

Hinta: 8,98 dollaria (2 kpl)

Tutustu Amazoniin

5. Uniwitin alumiiniseoskameran linssinsuojus

Tämä kameran linssinsuojus on valmistettu vahvimmasta alumiiniseosmateriaalista, joka auttaa estämään odottamattoman pudotuksen vaikutuksen rikkomasta kameraa.

Tarkka pintakäsittelyprosessi tarjoaa täydellisen suojan päivittäisiltä naarmuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Lisäksi voit nauttia tinkimättömästä terävyydestä 0,4 mm paksuuden ja läpinäkyvyyden ansiosta.

Hinta: 5,99 dollaria (2 kpl)

Tutustu Amazoniin

6. Casetego-kameran objektiivisuojat iPhonelle

Säilytä puhelimesi upea ulkoasu ja suojaa sitä naarmuilta tai tahattomilta pudotuksilta tällä ohuella ja läpinäkyvällä linssinsuojuksella. Se on kemiallisesti vahvistettu molekyylitasolla iskunkestäväksi ja naarmuuntumattomaksi.

Samalla se varmistaa suuren läpinäkyvyyden ylläpitääksesi alkuperäisen korkean resoluution kuville ja videoille. Lisäksi tämä linssinsuojus on helppo kiinnittää ilman ilmakuplien riskiä eikä jätä jäännöksiä poistettaessa.

Hinta: 7,76 dollaria (3 kpl)

Tutustu Amazoniin

7. Sakula-kameran linssin suojarengas

Tämä mini-objektiivi ja salamasuoja pitävät kamerasi yhtä hyvänä kuin uutena pitkään. Se on valmistettu korkealaatuisesta metallipinnoituksesta ja saatavana useina väreinä puhelimeesi sopivaksi.

Lisäksi se on helppo asentaa ja auttaa suojautumaan naarmuilta ja halkeamilta. Se on myös yhteensopiva useimpien tapausten kanssa eikä häiritse valokuviasi.

Yhteensopiva: iPhone Xs ja Xs Max

Hinta: $5.66

Tutustu Amazoniin

8. WENSUNNIE -metallialumiinilinssisuoja

Hanki teräväpiirto-, naarmuuntumaton ja sormenjälkitunnistussuoja iPhone XS- tai XS Max -kamerallesi tällä alumiinisella linssisuojarenkaalla. Se tekee erinomaisen työn pitääkseen naarmuja kovista tai terävistä esineistä.

Reiän muotoilu ei kuitenkaan vaikuta salamaan ja takaa alkuperäisen korkean resoluution kuville ja videoille. Se on helppo kiinnittää puhelimeesi ja se on saatavana kauniina mustana, kultaisena, hopean ja punaisena.

Yhteensopiva: iPhone Xs ja Xs Max

Hinta: 4,99 dollaria (3 kpl) - Yhteensopiva iPhone X: n ja Xs Max: n kanssa

Tutustu Amazoniin

9. Minkuke-joustava lasikameran linssinsuojus

Tämän linssisuojan karkaistu lasi ja päivitetyt naarmuuntumattomat pinnoitteet tekevät hyvää työtä estääkseen ei-toivotut naarmut ja naarmut veitsellä, avaimilla ja muilla kovilla aineilla.

Samaan aikaan objektiivin suojus on erittäin ohut ja tarjoaa jopa 99,9% HD-läpinäkyvyyden. Tämä varmistaa, ettei kameran toimintoihin vaikuta ollenkaan.

Hinta: 5,87 dollaria (3 kpl)

Tutustu Amazoniin

10. UPSCD-kameran linssisuoja

Tämän linssinsuojuksen 0,3 mm: n paksuus ja 99%: n läpinäkyvyys suojaavat kallisarvoista iPhone-kameraa samalla, kun se toimii hyvin alkuperäisellä korkealla tarkkuudella kuville ja videoille.

Siinä on oleofobinen pinnoite, joka on vettä ja öljyä kestävä. Tämä estää sormenjälkiä, pölyä ja muita epäpuhtauksia jättämästä raitoja linssiin tai aiheuttamasta muita vaurioita.

Yhteensopiva: iPhone Xs ja Xs Max

Hinta: 5,99 dollaria (2 kpl)

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona!

Älä unohda yhdistää iPhonen kameran objektiivinsuojuksia parhaisiin koteloihin iPhone XS: lle ja XS Maxille. Tämä varmistaa laitteesi täydellisen turvallisuuden kulumista vastaan.

Voit myös lukea nämä

 • Parhaat iPhone Xs Max -jalustakotelot
 • Parhaat lisävarusteet iPhone Xs Maxille ja Xs: lle
 • Langattomat laturit iPhone X: lle ja Xs Max: lle
 • VR-kuulokkeet iPhone X: lle, Xs Maxille ja XR: lle

Uusimmat viestit