IPhonen puhdistaminen ja desinfiointi

Eri virusten epidemia on pakottanut meidät ajattelemaan iPhonemme desinfiointia. Koronaviruksen puhkeaminen yhdessä muiden sairauksien kanssa on uhannut maailmaa. On totta, että tällainen virus voi selviytyä joillakin pinnoilla jopa yhdeksän päivän ajan.

Koska kosketamme usein laitteitamme päivässä, saamme todennäköisesti tarttua vakaviin vaivoihin. Ja siksi meidän on tehtävä desinfioi iPhone ja muut laitteet, joita käytämme viestintään.

Applen neuvoja iPhonen desinfioinnista

Apple on julkaissut ohjeet desinfiointiaineen käytöstä iPhonessa. Teknisen jättiläisen mukaan "Voit pyyhkiä iPhonen ulkopinnat varovasti käyttämällä 70-prosenttista isopropyylialkoholipyyhettä tai Clorox-desinfiointipyyhkeitä. Älä käytä valkaisuainetta. Vältä kosteuden pääsyä aukkoihin, äläkä upota iPhoneasi puhdistusaineisiin. "

Sinun on oltava varovainen puhdistaessasi iPhonea. Satunnainen lähestymistapa voi vahingoittaa tuotetta tai aiheuttaa iho-ongelmia.

Pidä mielessä

 • Tarkista ensin iPhonen vedenkestävä taso. Jos laitteesi ei saa kastua veteen, huuhtele se vesijohtoveden alla
 • Sammuta iPhone ja irrota kaapelit
 • Käytä aina pehmeää, hieman kosteaa ja nukkaamatonta liinaa
 • Varmista, että kosteus ei pääse iPhonen aukkoihin
 • Älä koskaan käytä puhallinta tai puhdistusaineita

Kuinka desinfioida iPhone ja muut gadgetit

 • Käytä desinfiointiaineita iPhonen puhdistamiseen
 • Puhdista bakteerit ja bakteerit iPhone-näytöltä desinfiointipyyhkeillä
 • Älykkäät puhdistusaineet iPhonen puhdistamiseen
 • Puhdista iPhone käyttämällä mikrokuituliinoja
 • Käytä käsinpuhdistusaineita

# 1. Käytä desinfiointiaineita iPhonen puhdistamiseen

Näytönpuhdistusaineet ovat täydellinen tapa puhdistaa iPhone. IPhonen lisäksi voit käyttää desinfiointiaineita muiden laitteiden, kuten tietokoneiden, älytelevisioiden, tablettien, näppäimistöjen ja muun, puhdistamiseen.

Huippuluokan puhdistusaineiden merkittävä piirre on, että ne eivät naarmuta iPhonen näyttöä. Monet puhdistusaineet ovat myrkyttömiä ja hajuttomia; Lisäksi johtavat valmistajat eivät käytä ammoniakkia ja alkoholia. Siksi ne eivät aiheuta ihon ärsytystä.

Osta se Amazonilta

# 2. Puhdista bakteerit ja bakteerit iPhone-näytöltä desinfiointipyyhkeillä

Pyyhkeet ovat käteviä, ja voit luottaa niiden suorituskykyyn. Voit pitää desinfiointipyyhkeet matkalaukussa puhdistaaksesi laitteesi liikkeellä. Ennen kuin otat antibakteeripyyhkeen, tarkista tuotteen isopropyylipitoisuus; sen ei tulisi olla yli 70%.

Lisäksi sinun ei pitäisi käyttää valkaisuainetta iPhonen näytöllä. Nopeasti kuivuvan kaavan avulla voit käyttää iPhonea heti sen pyyhkimisen jälkeen.

Osta se Amazonilta

# 3. Älykkäät puhdistusaineet iPhonen puhdistamiseen

Tässä ovat älykkäät puhdistusaineet, jotka voivat puhdistaa älypuhelimesi bakteereja tappavalla UV-valotekniikalla. Kuusi outoa minuuttia nämä kannettavat gadgetit tappavat kaikki iPhonen bakteerit ja bakteerit.

Kun puhelimesi on laatikon sisällä, desinfiointilaite lataa laitetta USB-kaapelilla. IPhonen lisäksi laatikko voi desinfioida muita tuotteita, kuten meikkityökalut, alusvaatteet, kuulokkeet, lasit, korut, hammasharjan ja paljon muuta.

Osta se Amazonilta

# 4. Puhdista iPhone käyttämällä mikrokuituliinoja

Mikrokuituliina on kätevä vaihtoehto iPhonen puhdistamiseen. Kuten nenäliina, voit pitää mikrokuituliinat taskuissasi tai kannettavien laukkuissasi kaikkien näyttöjen - älypuhelinten, tablettien, digitaalikameroiden, television, kannettavien tietokoneiden ja jopa lasien - puhdistamiseen.

Ensiluokkainen mikrokuituliina pyyhkii varovasti näytön eikä naarmuta iPhonen herkkää näyttöä. Varmista, että ostat pehmeää, nukkaamatonta materiaalia, joka imee ja poistaa pölyn, öljyn, tahrat, sormenjäljet ​​ja lian.

Osta se Amazonilta

# 5. Käytä käsinpuhdistusaineita

Yhdessä päivässä vietämme melkein kolme tuntia älypuhelimissamme ja noutamme laitteitamme 58 kertaa. Tämä osoittaa kuinka usein kosketamme puhelinta, joka voi sisältää haitallisen viruksen bakteereita. Koska kiireinen elämä ei salli käsien puhdistamista käsienpesulla liian usein, käsien desinfiointiaineet tarjoavat nopean ratkaisun.

Antibakteeriset käsien desinfiointiaineet ovat vedettömiä ja kertakäyttöisiä; Siksi voit käyttää niitä matkoilla. Lisäksi voit pitää kädet aina itävinä, vaikka ympärillä ei ole vettä. Laadukas puhdistusaine haihtuu nopeasti, ja tämä jättää kätesi kuivumaan välittömästi.

Osta se Amazonilta

Koronavirus ja iPhone-desinfiointi

Kuten edellä mainittiin, koronavirus leviää hengitysteistä tuotettujen hengitysteiden pisaroiden kautta. Virus voi laskeutua mihin tahansa elektroniseen laitteeseen ja pysyä siellä niin kauan kuin yhdeksän päivää. Jatkuvan vuorovaikutuksen jälkeen iPhonien ja muiden viestintälaitteiden kanssa virus voi tartuttaa meidät nopeasti. Tästä syystä tarttuminen voidaan estää pitämällä iPhonemme ja muut laitteemme desinfioituina. Tämän lisäksi tälle taudille ei ole parannuskeinoa; siten ehkäisy on aina parempi kuin hoito.

Siinä kaikki, ihmiset!

Yhteenvetona…

Lopuksi pyydän teitä kaikkia pitämään huolta itsestänne ja ympärilläsi olevista ihmisistä. Maailman terveysjärjestö ja muut järjestöt ovat julkaisseet terveysneuvoja, joten voit seurata niitä ja pysyä poissa tästä vaarallisesta viruksesta.

Artikkelit, joita haluat lukea ...

 • Parhaat terveysohjelmat iPhonelle
 • Apple Watch Health -sovellukset pitävät kirjaa kunto-ohjelmastasi
 • Apple Watch Fitness -sovellukset pysyvät terveyden huipulla
 • Turvallisuusvinkkejä viruksen poistamiseksi iPhonesta (Kuinka)

Kuinka suojaat itsesi ja laitteesi koronavirukselta? Jaa palautteesi kommenttiosion avulla.

Uusimmat viestit