Parhaat matkustussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Olipa liike- tai vapaa-aika, matkustaminen on nykyään paljon mukavampaa kuin edes kymmenen vuotta sitten. On halvempia lentoja ja hyviä tarjouksia, joita voit hyödyntää riippumatta budjetistasi. Lisäksi laaja valikoima sovelluksia tekee asioista entistä yksinkertaisempia antamalla sinulle kätevän tavan suunnitella ja järjestää matka kämmenelläsi. Joten jos matkavirhe puree sinua, tarkista nämä parhaat iPhone- ja iPad-matkasovellukset.

 1. Google Kartat
 2. Expedia
 3. Uber
 4. Booking.com
 5. Airbnb
 6. Suppilo
 7. Skyscanner lentokenttätiedot
 8. KAJAKKI
 9. TripIt
 10. TripAdvisor
 11. Google kääntäjä
 12. Roadtripers
 13. Moovit
 14. XE-valuutta
 15. Packr
 16. Oppaat: Lonely Planet
 17. Trail Lompakko
 18. Wanderlog-matkasuunnittelija

1. Google Maps

Riippumatta minne menetkin, anna Google Mapsin näyttää tietä ja varmistaa, ettet koskaan eksy. Se on offline-karttasovellus yli 220 maahan ja alueelle. Siinä on satoja miljoonia yrityksiä ja paikkoja, jotka odottavat sinua löytämistä.

Sen lisäksi, että se auttaa navigoinnissa, voit myös löytää ravintoloita läheltäsi, tehdä luetteloita merkittävistä paikoista, jakaa sijaintisi ja paljon muuta. Voit myös tutustua paikallisten asiantuntijoiden suosituksiin.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Expedia

Tämä on yksi parhaista matkasuunnittelusovelluksista iPhonellesi ja iPadillesi. Sen avulla voit säästää lennoilla ja hotelleissa, ja se tarjoaa myös ilmaisen peruutuksen jopa 24 tunniksi. Lisäksi voit oppia tekemistä kohteissasi ja hyödyllisiä matkamuistutuksia, jos haluat.

Lisäksi ansaitset kaksinkertaiset Expedia Rewards -pisteet joka kerta, kun varaat sovelluksen kautta. Lippuja on saatavilla esityksiin, retkille, lentokenttäkuljetusten varaamiseen, huvipuistoihin ja muuhun. Hälytysten avulla se pitää sinut ajan tasalla lentojen viivästyksistä, hotellien lähtöajasta jne.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Uber

Läsnä yli 600 lentokentällä yli 700 kaupungissa ympäri maailmaa Uber on paras ystäväsi, kun haluat liikkua paikallisesti määränpäässäsi. Sen avulla voit saada kohtuuhintaisia ​​polkupyöriä, autoja ja muita paikallisia kulkuvälineitä, kuten tuk-tukeja.

Lisäksi voit nähdä hinta-arvion ennen varausta ja sinulla on useita maksuvaihtoehtoja, kuten käteinen tai kortit. Turvallisuusominaisuudet lisäävät vain mukavuutta. Voit esimerkiksi jakaa matkasi tilan kenellekään kontaktille milloin tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Booking.com

Matkakohteesi budjetista riippumatta löydät parhaan yöpymispaikan Booking.comin kautta. Siinä on yli 27 miljoonaa hotellia, kotia, huoneistoa ja muuta ainutlaatuista majoituspaikkaa ympäri maailmaa.

Puhdas ja nopea käyttöliittymä tekee siitä helppoa käyttää ja lajitella ominaisuuksia prioriteettisi mukaan. Parasta on myös se, että voit usein varata nyt ja maksaa myöhemmin. Näin voit suunnitella matkasi, vaikka et olisikaan ehdottomasti varma menemisestä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Airbnb

Airbnb on yksi parhaista iOS-matkasovelluksista, joka on mullistanut matkailualan. Sen avulla on helppo pysyä paikallisten kanssa ja kokea minkä tahansa paikan erilainen kulttuuri. Voit hakea yli 6 miljoonasta loma-asunnosta yli 191 maassa.

Lisää ainutlaatuisia kokemuksia ja tapahtumia matkasuunnitelmaan, jota johtavat alkuperäiset asiantuntijat. Voit myös valita isännän ja ansaita rahaa vuokraamalla kotisi varaosaa matkustajille. Siinä kiinnitetään huomiota myös turvallisuuteen, ja kaikkien käyttäjien on tarkistettava profiilinsa lataamalla henkilöllisyystodistuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Suppilo

Hopper auttaa sinua suosittelemalla parasta aikaa varata lento parhaaseen hintaan. Voit valita ”katselu” -matkat jopa vuoden etukäteen, ja sovellus neuvoo, haluatko varata tai odottaa vähän.

Tämä on erittäin hyödyllistä säästää lentokustannuksissa, kun otetaan huomioon, kuinka lentoyhtiöiden hinnat muuttuvat arvaamattomilla tavoilla. Se tukee tällä hetkellä suurimpia lentoyhtiöitä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja muissa suosituissa kohteissa ympäri maailmaa. Voit myös varata hotelleja ja vuokra-autoja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Skyscanner

Aivan kuten nimensä osoittaa, tämä ilmainen matkasovellus etsii taivasta parhaiden mahdollisten lentojen varalta. Skyscanner löytää sinulle halvimmat ja nopeimmat lentotarjoukset riippumatta siitä, mihin haluat mennä.

Se on pohjimmiltaan aggregaattori, joka säästää tylsiä tehtäviä etsiä useilla lentosivustoilla. Lisäksi merkittävä ominaisuus on, että kun et ole varma minne mennä, se voi löytää sinulle halvimmat kohteet lähtömaastasi. Aika siistiä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. KAYAK

Tämä on toinen suosituin matkailusovellus, joka etsii tonnia lentoja, hotelleja ja vuokra-autoja löytääkseen sinulle parhaat tarjoukset. Se pitää myös kaikki matkasi suunnitelmat järjestettynä yhdessä paikassa, mukaan lukien ilmaiset lentotilapäivitykset, lentokentän terminaalikartat ja turvallisuuden odotusajat.

Lisäksi voit valita määränpään ja valita joustavat päivämäärät saadaksesi selville, milloin on parasta päästä sinne. Ja kun suunnittelet ryhmämatkaa, sen avulla voit jakaa hakutuloksia ja lisätietoja iMessagen avulla, jotta kaikki voivat pysyä ajan tasalla.

Hinta: Vapaa

ladata

9. TripIt

Matkasuunnittelusovellusten osalta Tripit kannattaa tarkistaa. Kun sinulla on pitkiä matkareittejä, voi olla haastavaa seurata asioita ja muistaa, milloin sinun on ehdottomasti saavutettava seuraava lento. Tripit tekee tämän erittäin helpoksi synkronoimalla matkasuunnitelmat kalenteriin.

Kun olet rekisteröitynyt, lähetä aina vahvistusviesti aina, kun varaat jotain - lentoa, bussia, junaa, hotellia jne. - osoitteeseen [email protected], ja sovellus huolehtii lopusta. Se luo pääreitin, joka on erittäin helppo viitata ja muokata milloin haluat.

Hinta: Ilmainen (TripIt Pro 1 vuosi - 48,99 dollaria)

ladata

10. TripAdvisor

TripAdvisor on ollut vuosien ajan yksi luotettavimmista nimistä matkailualalla. Heidän ilmainen matkasovelluksensa tarjoaa yli 830 miljoonaa arvostelua lennoista, hotelleista, tekemisistä, kahviloista, ravintoloista ja muusta maailmasta.

Voit tallentaa ja järjestää matka-ideoitasi ja tarkastella niitä yhdessä myös kartalla. Lisäksi sillä on maailman laajin kokoelma retkiä, nähtävyyksiä ja kokemuksia. Voit varata Apple Paylla tai PayPalilla ja tehdä tarvittaessa ilmaisia ​​peruutuksia ja muutoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Google Translate

Matkailu on kiehtovaa, mutta kielimuurit voivat olla turhauttavia ja stressaavia. Google-kääntäjä tulee auttamaan helpottamalla kääntämistä 108 kielen välillä kirjoittamalla. Voit myös ladata kieliä offline-kääntämistä varten.

Lisäksi voit kääntää tekstiä kuvina 90 kielelle ja piirtää tekstimerkkejä 95 kielen kirjoittamisen sijaan. Rakenna ulkomaista sanastoa tähdittämällä ja tallentamalla käännettyjä sanoja ja lauseita myöhempää tarvetta varten.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Kiertäjät

Jos rakastat kompastumista tielle, tutustu tähän sovellukseen, jonka avulla voit löytää upeita paikkoja lähistöllä ja suunnitella matkasi ystävien kanssa. Paikallisista ruokailijoista kansallispuistoihin ja omituisiin tienvarsien nähtävyyksiin se löytää jokaiselle jotakin.

Voit saada inspiraation valmiista matkaoppaista mielenkiintoisimmista ja must-see-luonnonkauniista reiteistä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Sovelluksen ilmaisen version avulla voit alkaa suunnitella jopa 7 reittipistettä.

Hinta: Ilmainen (Roadtrippers Plus kuukausittain - 6,99 dollaria)

ladata

13. Moovit

Jos haluat löytää tien tuntemattomasta kaupungista, Moovit opastaa sinut pisteestä A paikkaan B sopivimmalla tavalla. Siinä on juna- ja bussiajat, kartat ja reaaliaikaiset ohjeet, jotka ohjaavat sinua liikkumaan itsevarmasti.

Se tukee tällä hetkellä yli 3000 kaupunkia ympäri maailmaa. Se on melkein kuin henkilökohtainen kuljetusapulainen, joka antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet valitsemallesi liikennemuodolle, kuten bussille, metrolle, skootterille, kävelylle tai jopa näiden yhdistelmälle.

Hinta: Vapaa

ladata

14. XE-valuutta

Jos olet maailmankuulija, voi olla haastavaa pysyä mukana eri valuutoissa. Tämä sovellus helpottaa tarjoamalla nopeat muunnokset useissa valuutoissa, joten tiedät aina, kuinka paljon kulutat.

Lisäksi, kun vaihdat valuuttaa, tämä sovellus voi auttaa varmistamaan, että saat parhaan tarjouksen nykyisillä kursseilla. Se tallentaa myös viimeisimmät päivitetyt hinnat offline-tilassa, mikä on kätevää, kun matkalla ei ole luotettavaa Internet-yhteyttä.

Hinta: Vapaa

ladata

15. Packr

Rakastatpa sitä tai vihaat sitä, pakkaaminen on jotain, jota et voi sivuuttaa, riippumatta siitä, millaista matkaa olet menossa. Packr voi auttaa sinua luomalla matkalaukkusi pakkaustarkistuslistan 24 ennalta määritetyn toiminnan perusteella.

Syötä vain joitain ehtoja, kuten oleskelun kesto, sääolosuhteet jne., Ja pakkausluettelosi luodaan hetkessä. Lisäksi se oppii jokaisesta matkastasi ja säätää kohteita mieltymystesi mukaan. Henkilökohtainen pakkausavustaja? Tarkistaa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

16. Lonely Planet -oppaat

Lonely Planet on ollut johtava matkailualalla jo vuosikymmenien ajan, ja tämä sovellus on samanlainen kuin suositut opaskirjat, joihin miljoonat matkustajat ovat luottaneet. Siinä on yli 8000+ kaupunkiopasta, 352 000+ paikkaa ja asiantuntijoiden kuratoimia kertomuksia.

Voit tutustua kaupungin pakollisiin nähtävyyksiin tai mennä pois vanhasta radasta kokoelmilla. Tutustu lisäksi joihinkin kaupunkeihin, joissa on 360 asteen mukaansatempaavia kokemuksia. Tallenna paikkoja, etsi mitä haluat, ja hanki vinkkejä matkustamiseen luottavaisin mielin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

17. Trail-lompakko

Talous on keskivertohenkilölle ehkä tärkein osa matkaa, ja tämän sovelluksen avulla on helppo seurata budjettiasi. Voit luokitella kulut matkan tai kuukauden mukaan, asettaa päiväbudjetin ja lisätä kustannuksia nopeasti.

Aina kun saat laskun tai kuitin, lisää se sovellukseen välittömästi, jotta sinun ei tarvitse muistaa sitä myöhempää tarvetta varten. Sen on rakentanut matkustajapariskunta ja testannut monet muut ammattilaiset, joten tiedät, että siitä tulee todellinen juttu. Jotta kaikki toiminnot olisivat käytettävissä, sinun on valittava sovelluksen sisäiset ostot.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

18. Wanderlog Trip Planner

Wanderlog on kuratoitu sadoista matkaoppaista, blogeista ja kartoista, joiden avulla voit luoda täydelliset matkareitit. Tallenna suunnitelmat offline-tilassa, jotta pääset helposti käsiksi, ja tuo sähköpostivahvistukset automaattisesti varausten seuraamiseksi.

Lisäksi voit tehdä yhteistyötä matkakaverien kanssa varmistaaksesi, että kaikki ovat samalla sivulla. Ota yhteyttä muihin matkustajiin jakamalla matkavinkkejä ja tarinoita. Mikä parasta, voit tallentaa tietoja useista matkoista, joten se on melkein kuin henkilökohtainen matka-avustaja.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona!

Joten, missä vaelluksesi vie sinut seuraavaksi? Ja mitä näistä mahtavista matkasovelluksista lisäät iPhoneen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Parhaat Apple Watch -matkasovellukset
 • 14 must-have -lisävarustetta iPhonelle
 • Parhaat lentojen seurantasovellukset iPhonelle
 • Parhaat iPhone- ja iPad-matkapakkauslaukut

Uusimmat viestit