Kuinka ladata valokuvia manuaalisesti Dropboxiin iPhonesta / iPadista

Dropbox for iPhone / iPad on todellinen siunaus monille käyttäjille, jotka luottavat Dropboxiin. Välitön pääsy tiedostoihin - jopa offline-käytön saamiseen - on jokaisen Dropbox-käyttäjän tarvitsema.

Kaikista ominaisuuksistaan ​​Dropbox tekee muutamista asioista hieman monimutkaisia. Tänään tarkastelemme valokuvien lataamista manuaalisesti sen sijaan, että annamme sovelluksen hallita Camera Roll -valokuvien synkronointia.

Dropbox suunniteltiin periaatteessa antamaan "pääsy" tiedostoihisi. Siksi sovelluksen ensimmäisellä versiolla ei ollut juurikaan tapaa luoda, lähettää tai muokata tiedostoja. Viimeaikainen päivitys, josta lähetimme äskettäin, tuo todella hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jakamisen, pyyhkäisyeleet ja useita lähetyksiä / jakamista.

Voit ladata kaikki kamerarullasi valokuvat Dropboxiin ottamalla kameran lataustoiminnon käyttöön. Jos se ei ole vielä käytössä, jatka. Kokeile. Avaa Valokuvat-valikko (alivalikkoriviltä) ja napauta Ota käyttöön, jossa lukee Ota kameran lataus käyttöön. Et näe tätä viestiä, jos kameran lataus on jo käytössä.

Mutta tämä ominaisuus on kiinni: kaikki kamerarullasi valokuvat ladataan ja aina, kun napsautat uutta kuvaa iPhonessa / iPadissa, että ladataan myös Dropboxiin! Kuulostaa hieman liian häiritsevältä, eikö?

Haluat lopettaa tämän, mutta haluat silti ladata tiettyjä valokuvia Dropboxiin. Miten sinä teet tuon? Juuri tätä aiomme tarkastella:

Kuinka ladata iPhone- tai iPad-kuvat Dropboxiin manuaalisesti

Vaihe 1. Avaa Dropbox → Aiomme luoda uuden kansion, johon lähetämme valokuvat. Tällä tavalla voit nähdä valokuvat helposti. Voit tehdä tämän napauttamalla Tiedostot välilehti → napauta + Kirjaudu → napauta Luo kansio.

Vaihe # 2. Anna sille nimi.

Vaihe # 3. Näpäytä + Kuvake uudelleen → napauta Lataa valokuviaValitse Valokuvat ja napauta Seuraava.

Vaihe # 4. Napauta lopuksi Lähetä.

Siinä kaikki, ihmiset!

Joten näin voit ladata valokuvia Dropboxiin. Ongelmana on kuitenkin se, että kansio ei siirry valokuvanäkymään eikä valokuvia näy Valokuvat-valikossa. Tämän korjaamiseksi sinun on otettava kameran lataaminen väliaikaisesti käyttöön ja katkaistava se sitten. Tällä tavalla luodaan kamerarullan lähetysalbumi. Voit nyt lisätä valokuvia tähän albumiin, ja ne näkyvät Kuvat-valikossa.

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit