Parhaat iPhone 8 -vyöklipit vuonna 2020

Suunniteltu kaikki seikkailunhaluiselle matkalle? Sinun ei pidä jättää tarvitsematta suojaa aivan uudelle iPhonellesi, jotta pysyt turvassa samalla, kun hyödynnät laskuvarjohyppyä parhaalla mahdollisella tavalla tai tutkit vuorien huomattavaa kaunista. Entä katsomalla joitain parhaista iPhone 8 -vyöpidikkeistä, jotka eivät voi vain suojata älypuhelinta pudotuksilta, vaan myös antaa sinun kuljettaa laitetta kätevämmin.

Haluatko mennä mahtavaan lonkkakoteloon tai mieluummin muodollisemmalle nahkapussille, jossa on ylimääräisiä vyölenkkejä, luettelossa on useita koteloita ja vyöpidikkeitä iPhone 8: lle. Siksi sinulla ei ole mitään ongelmia löytää oikea kumppani iPhonellesi. (Jos haluat ostaa kestävän kotelon iPhone 8 Plus -puhelimeesi, siirry tähän viestiin.)

 • Trianium Duranium -sarja
 • Bomea
 • i-Blason
 • Koteloitu
 • WizGear
 • GSM
 • Maxboost DuraSlim Pro
 • J&D
 • AlphaCell
 • Benzob

# 1. Trianium Duranium

Trianiumin Duranium-sarjan kotelot on suunniteltu vankaksi puolustajaksi iPhone 8: lle. Kiinteä takakuori yhdistettynä pehmustettuihin kulmiin, räjähtää, kun on kyse maksimaalisen suojan tarjoamisesta älypuhelimellesi.

TPU-sisustus tekee melko hyvän suojan iPhonesi naarmuilta ja antaa sen myös hajottaa vaikutuksia. Suojaavan näytönsuojan sisällyttäminen tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen kosketusnäyttöön.

Kun sitä ei käytetä, voit irrottaa kotelon irtotavarana. Parempi on, että sinulla on neljä väriä, kuten gunmetal, kulta, ruusukulta ja hopea. Kaiken kaikkiaan elinikäinen takuu tekee siitä melko turvallisen vedon.

USP: Useita puolustuskerroksia

Tutustu Amazoniin

# 2. Bomea

Haluatko valita ammattimaisen näköisen vyöpidikkeen kotelon? Jos kyllä, Bomea voi olla suloinen valinta. Valmistettu korkealaatuisesta nahasta, pussin kotelossa on hienostunut muotoilu.

Siisti käsityötaito antaa sille klassisen ilmeen. Nahkapussissa on kaksi ylimääräistä vyölenkkiä turvallisuuden lisäämiseksi. Magneettisen sulkimen avulla voit kiinnittää kotelon mukavasti.

USP: Lisähihnasilmukat

Tutustu Amazoniin

# 3. i-Blason

i-Blason Transformer on valmis suorittamaan raskaita töitä aplombilla! Kaksikerroksinen on tarpeeksi vahva puolustamaan iPhonea vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Kaikki neljä kulmaa on vahvistettu iskunvaimentamiseksi.

Siinä on pehmeä sisustus, joka estää naarmuilta vahingoittamasta laitteen ulkonäköä. Voit mukauttaa vyökoteloa mukavasti älypuhelimesi kantamiseen matkan tai työn aikana.

Se muuntuu saumattomasti jalustakoteloksi, jotta voit nauttia mediasta täysillä. Lopuksi, tämä vyökotelon kotelo on neljää väriä, kuten musta, sininen, valkoinen ja vaaleanpunainen.

USP: Iskuja vaimentava sisustus

Tutustu Amazoniin

# 4. Koteloitu

Encased on tunnettu tuotemerkki iPhone-hihnaklipsien valmistuksessa. Tässä DuraClip-hihnakotelossa on luistamaton kumipinta ja avautuvat napinlävet, jotta pääset nopeasti kaikkiin tärkeisiin hallintalaitteisiin ja portteihin. Tarkista kiinteän ytimen PC-kehys ja pyörivä vyöpidike, jotka antavat sinulle vertikaalisen ja vaakasuoran käytön.

Liu'utettavan suunnittelun avulla voit asentaa ja poistaa iPhonen helposti. Pehmeä mikrokuituvuori suojaa sisäänpäin suuntautuvaa näyttöä. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit katsella videoita ja elokuvia handsfree-tilassa.

USP: Kiinteäydininen PC-kehys

Tutustu Amazoniin

# 5. WizGear

Riippumatta siitä, tarjotaanko haluamasi suojaus tai helpompi antaa sinun kuljettaa iPhoneasi, WizGear pystyy vastaamaan odotuksiin. Vankan rakenteen ansiosta se voi selviytyä vahingossa tapahtuvista kolhuista vaivattomasti. Iskuja vaimentava sisustus vahvistaa rakennetta edelleen iskujen estämiseksi.

Säädettävän vyöpidikkeen avulla voit kiristää kahvan turvallisesti. Katetuilla painikkeilla on parempi napsautus. Holster jättää täydellisesti jalustan roolin erinomaiselle videolle.

USP: Säädettävä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

# 6. GSM

GSM on kehittänyt suojaavan vyöpidikekotelon iPhonelle. Tämä vankka kotelo suojaa puhelinta monipuolisesti, koska se on suunniteltu kuin kotelo. Tässä tapauksessa puhelintasi suojataan kaikista kulmista ja sivuilta.

Suojauksen lisäksi tämä vyöklipsi tarjoaa korkeamman mukavuuden matkalla. Kun joku soittaa, voit helposti poistaa puhelimen kotelosta. Voit laittaa iPhonen tähän vyöpidikkeen kanteen, vaikka käytät OtterBox- tai LifeProof-koteloa tai akkukoteloa.

USP: Kestävä ja turvallinen

Tutustu Amazoniin

# 7. Maxboost DuraSlim Pro

Suhteellisen ohut, mutta erittäin iskunkestävä muotoilu tekee ”Maxboost DuraSlim Pro” -tuotteesta yhden paremmista vaihtoehdoista. Se kiertyy saumattomasti iPhonen ympärille ja tarjoaa monipuolisen suojan sekä tahattomilta putoamisilta että naarmuilta.

TPU-runko antaa kotelolle mahdollisuuden absorboida iskuja ja tarjoaa myös paremman otteen. Äännetyt painikkeet ovat erittäin herkkiä, kun taas kotelo tulee peliin vain silloin, kun tarvitset sitä. Kun sisäänrakennettu jalusta on käytettävissänne, elokuvasi aika jatkuu.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. J&D

Mitä muuta odotat iPhonen suojaamisen lisäksi vyöklipsi tapauksessa? J&D antaa insinööreille mahdollisuuden ajatella suojaa pidemmälle vyöpidikettä kehitettäessä. Ja siksi tämä erittäin käytännöllinen muotoilu, joka ei vain suojaa puhelintasi, vaan myös tallentaa muovirahasi.

Jätä perinteinen lompakko taakse ja käytä tätä J&D: n vyöpidikekoteloa, joka on valmistettu PU-nahasta. Sen kahden ylimääräisen korttitaskun avulla voit tallentaa luotto- / maksukorttisi kätevästi. Lämmön haihduttamiseksi J&D on käyttänyt korkealaatuista hengittävää sisämateriaalia, mikä antaa puhelimellesi paremman ympäristön.

USP: Hengittävä materiaali

Tutustu Amazoniin

# 9. AlphaCell

Jos kaipaat äärimmäisen suojaavaa muotoilua, muista pitää AlphaCell. Valtava runko on varustettu torjumaan vahingossa tapahtuvien pudotusten aiheuttama haaste. Pehmeä sisustus vahvistaa edelleen sen rakennetta pitämään hankauksen poissa.

Karu rakenne tarjoaa oleellisen otteen. Äännetyt painikkeet ovat erittäin sileitä. Näin voit painaa niitä helposti. Se sopii tiukasti iPhoneen; suojaa sitä tyhjästä. Lisäksi saat tämän kiinteän vyöpidikkeen kotelon neljässä väriyhdistelmässä.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

# 10. Benzob

Benzob on valmistanut tämän hihnaklipin iskuja vaimentavasta TPU-sisätilasta ja vankasta PC-ulkopinnasta. Molemmat materiaalit tekevät kotelosta erittäin vahvan suojaamaan iPhone 8: ta useilta vaaroilta.

Vaikka iPhonesi tuskin putoaa vyöpidikkeestä, Benzob on huolehtinut siitä, että se on täydellinen kovaan työympäristöön. Videoiden, kuvien, diaesitysten ja elokuvien katselu on erittäin mukavaa käyttämällä sisäänrakennettua Benzob-vyönpidikekoteloa.

USP: Kestävä suoja

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Toivottavasti olet nauttinut kurkistaa tätä luetteloa.

Valintasi?

Mikä näistä vyöpussista tulee pariksi älypuhelimesi kanssa? Onko urheilusta lihaksikas ulkoasu? Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka haluat aina nähdä ylemmässä vyöpidikkeessä.

Haluat ehkä tarkastella myös näitä tapauksia:

 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • iPhone 8 -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot

Uusimmat viestit