Paras iPhone-kameran kauko-ohjain valokuvan kaappaamiseen vuonna 2021

Aina kun menen ulos ystävieni tai läheisteni kanssa, en koskaan onnistu kaappaamaan ikimuistoisia valokuvia ja videoita. On hienoa, että sinulla on iPhone-kameran lisävarusteita upeiden kuvien ottamiseen optimaalisella mukavuudella.

Kiinnostukseni mobiilivalokuvaukseen, ihastuttavien valokuvien napauttaminen antaa minulle valtavan ilon. Täydellisen ryhmäkuvan sieppaaminen on kuitenkin aina ollut minulle vähän vaikea tehtävä. Vaikka selfie-tikut ovat melko kunnossa, tarvitsen jotain parempaa, joka auttaa minua ottamaan paljon parempia kuvia.

Kun etsin parempaa ratkaisua, löysin tämän kameran kaukosäätimet iPhonen standoutille. Erittäin edistyneen tekniikan avulla upeiden valokuvien napsauttamiseksi ne ovat pikavalintani. Katsotaan!

Parhaat Bluetooth-kameran kaukosäätimet iPhonelle

1. DAISEN

Mikä upea kokemus on selfien tai valokuvien kaappaaminen 30 metrin etäisyydeltä? Tuo kotiin Daisenin Bluetooth-iPhone-kamerakaukosäädin, joka on tarpeeksi pieni taskussa pitämiseen. Kevyt kameran suljinkaukosäädin on yhteensopiva iPhonen kanssa.

Daisen antaa sinulle lyömättömän handsfree-sulkimen hallinnan mobiililaitteillesi. IPhonen lisäksi tämä kaukosäädin on yhteensopiva kaikkien iPadiesi kanssa.

USP: Toimiva jopa 30 jalkaa

Tutustu Amazoniin

2. CamKix

CamKix on vähän kalliimpi kuin muut kameran sulkimen kaukosäätimet iPhonelle. Sen laatu on kuitenkin hyvä sieppaamaan upeita valokuvia. Siinä on neljä linssiä - 8x zoom-teleobjektiivi, jossa on manuaalinen tarkennusrengas, kalansilmäobjektiivi, makro-objektiivi ja laajakulmaobjektiivi.

Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, linssit ovat erittäin kestäviä. Siinä on tavallinen kolmijalka, jota voit käyttää useimpien jalustojen ja yksijalustojen kanssa ammattilaatuisten valokuvien ottamiseen. Vielä tärkeämpää on, että sitä voidaan käyttää useiden laitteiden ja kiinnikkeiden kanssa.

USP: 10 metrin kantama

Tutustu Amazoniin

3. Mooni

Toisin kuin muut kameran sulkimen kaukosäätimet, Mooni on suunnitellut pyöreän kaukosäätimen, joka ottaa HD-valokuvia jopa 30 metrin päähän. Voit yhdistää Mooni-napsauttimen nopeasti iPhoneen ja iPadiin. Täydellinen kaukosäädin ryhmäkuvien kaappaamiseen, koska se voidaan yhdistää iPhone-selfie-tikkuihisi. Päästä eroon näistä kameran tärinöistä ja nauti suuremmasta vakaudesta jokaisella iPhonella ottamallasi kuvalla.

Kaukosäätimen monien kameratilojen joukosta se voi myös aktivoida salaman tarvittaessa. Moonin Bluetooth-kameran sulkimen kauko-ohjain käyttää sertifioitua tekniikkaa välittömiin valokuviin ja salamannopeaan langattomaan yhteyteen.

USP: Nolla suljinnopeus

Tutustu Amazoniin

4. Xenvo

Xenvo antaa sinulle mielenrauhan, koska sillä on vankka Bluetooth-yhteys, jota kaikki kauko-ohjaimen tarvitsemat. Sen laukaisuvirheet on varustettu korkealaatuisella amerikkalaisella Ericsson Bluetooth 3.0 -tekniikalla. Jos olet hajamielinen (kuten minä), voit käyttää sen kannettavaa mallia, joka voidaan kiinnittää laukkuun tai avaimenperään nopean pääsyn saamiseksi.

Yksi Xenvon kauko-ohjaimen parhaista käyttötarkoituksista on luontokuvaus. Säädä vain kameraa ja ota napsahtaa etäisyydeltä häiritsemättä kohdetta (lukea eläimiä ja lintuja).

USP: Ihanteellinen luontokuvaukseen

Tutustu Amazoniin

5. UBeesize

UBeesize on erottanut itsensä muista kameran sulkimen kaukosäätimistä tarjoamalla videotilan saataville. Sinun ei tarvitse olla iPhonen lähellä ottaaksesi selfieä tai ottaa valokuvia. Hanki tämä täydellinen kulma ja pidä kohtuullinen etäisyys sinun ja iPhonen välillä. Voit kuvata videoita jopa 30 metrin etäisyydeltä.

Käytä pakkauksessa olevaa rannehihnaa, ettet koskaan kadota tai missaa tätä kompaktia suljinkaukosäädintä. Yhdistä kaukosäädin iPhonen kanssa hetkessä lataamatta mitään sovelluksia iPhoneen. Tämä Bluetooth-kameran suljin tukee sosiaalisen median sovelluksia, kuten Snapchat, Facebook ja Instagram.

USP: Nykyaikainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Selfien maailman horoskooppi

”Selfie World Zodiac” -kameran sulkimen kaukosäätimellä voit kaapata upeita valokuvia. Koska suljinnastoa ei ole, sen avulla voit napsauttaa teräviä kuvia. Minipöytäjalusta on erinomainen laajakuvakuvien ottamiseen. Siinä on virtapainike, jonka avulla voit säästää akkua. Kaukosäädin on erittäin kestävä ja siinä on kolme väriä - oranssi, sininen ja vaaleanpunainen.

USP: Edistyksellinen amerikkalainen tekniikka

Tutustu Amazoniin

7. Bestshoot

Bestshoot on tehnyt pienikokoisen langattoman Bluetooth-kameran kauko-ohjaimen iPhonelle ja iPadille. Voit kaapata upeita selfieitä ja vakaita jalustakuvia tällä pienellä sulkimen kaukosäätimellä. Voit kiinnittää kaukosäätimen avaimenperään tai laittaa taskuihin mukavasti.

Tämä Bluetooth-kamerakaukosäädin on yhteensopiva iOS 6: n ja uudempien kanssa; tämä tarkoittaa, että voit käyttää tätä kaukosäädintä useiden iOS-laitteiden kanssa. Ota upeita kuvia 30 metrin etäisyydeltä.

USP: Laaja yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

8. eCostConnection

ECostConnection-kameran sulkimen kauko-ohjaimen koko, toiminto ja helppous ovat lyömättömiä. Pienen koon avulla voit laittaa napin taskuihisi tai kiinnittää avaimenperällä. Kaikki arvostavat toiminnon yksinkertaisuutta, eikä sinun tarvitse ladata mitään kolmannen osapuolen sovellusta sen käyttämiseen.

Voit käyttää tätä kameraa kaukana 30 jalan etäisyydeltä. Nauti kaikista selfieistä ja valokuvista oikeassa kulmassa ja täydellä etäisyydellä.

USP: Sovellusta ei tarvita

Tutustu Amazoniin

9. vuosisadan lisävaruste

Aluksi saatat saada uskomaan, että se on Apple TV -kaukosäädin, mutta sitten huomaat, että se on Bluetooth-kaukosäätimen kameran suljin iOS-laitteille. Suunnittelu on petollinen, mutta se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Kameran ohjauksen lisäksi kaukosäätimellä voit käyttää mediaa iPhonessa tai iPadissa. Tämä kaukosäädin sisältää median toiston säätimet, kuten toisto / tauko, pikakelaus eteenpäin / taaksepäin, äänenvoimakkuuden lisäys / vähennys, mykistys jne. Lisäksi voit hallita musiikki- ja videosovelluksia, kuten iTunes, Pandora, Spotify, Netflix ja muut.

USP: Täydellinen mediahallinta

Tutustu Amazoniin

10. HSU

HSU: n laajan sovellusalueen avulla voit liittää tämän suljinkaukosäätimen myös iPhone 5: een. Tämä tarkoittaa, että kameran suljinkaukosäädin on yhteensopiva iPhone 5: n ja uusimman iOS 11- tai 12-beetan kanssa.

Tämän sulkimen mukana tulee hihna, joka voidaan kiertää ranteellesi. Näin voit varmistaa, että et koskaan menetä Bluetooth-kameran kaukosäädintä ottaessasi kuvia tai selfietä missä tahansa.

USP: Laaja käyttöalue

Tutustu Amazoniin

Sieppaa valokuvia näiden parhaiden iPhone-kamerakaukosäätimien avulla!

Toivottavasti olet valinnut fantastisen kauko-ohjaimen iOS-laitteellesi. Mikä se on ja miksi se on voinut tehdä sinuun vaikutuksen? Kerro siitä meille kommenteissa ja jaa aina arvokasta palautettasi meille.

Haluat ehkä myös lukea:

  • Parhaat iPhone-virtapankit
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
  • Paras iPhone 7/7 Plus -telakointiasema

Uusimmat viestit