Kuinka muuttaa AirPods-asetuksia Macissa

Jos olet kytkenyt AirPodit Maciin ja käytät usein kuulokkeita musiikin nauttimiseen työskennellessäsi, on todennäköistä, että olet jo tuntenut tarvetta määrittää ne suoraan tietokoneeltasi.

Entä jos sanoisin, että AirPods-asetusten mukauttaminen Macissa ei ole vain mahdollista, vaan myös melko yksinkertaista kuin iPhonessa? Apple on varmistanut, että voit hallita kuulokkeita vaivattomasti tietokoneeltasi.

Joten voit nimetä AirPodit uudelleen ja säätää myös kaksoisnapautuksen pikakuvaketta. Lisäksi on myös tapa hienosäätää automaattista kytkentätoimintoa. Muuta AirPods-asetuksia parhaalla mahdollisella tavalla MacOS-laitteellasi!

Kuinka mukauttaa AirPods-asetuksia Macissa

Vaihe 1. Ensinnäkin varmista, että kuulokkeet on kytketty Maciin. Tuoda markkinoille Järjestelmäasetukset ja napsauta Bluetooth.

Vaihe # 2. Klikkaa Vaihtoehdot. Seuraavaksi säädä asetuksia tarpeidesi mukaan.

Määritä AirPodit kaksoisnapauttamalla pikakuvaketta

Tarpeestasi riippuen voit hienosäätää kuulokkeiden kaksoisnapautuksen pikakuvakkeen. Yksi älykkäimmistä tavoista säätää tätä toimintoa on määrittää yksi aktivoimaan Siri ja asettamaan toinen siirtymään edelliseen kappaleeseen tai jopa toistoon / taukoon. Mutta voit halutessasi muokata pikakuvaketta omalla tavallasi oman makusi mukaan.

Voit tehdä niin napsauttamalla Vasen oikea Kaksoisnapauta avattavaa painiketta ja valitse ensisijainen vaihtoehto.

Valitse, mitä AirPodia haluat käyttää

Jokaisessa AirPodissa on sisäänrakennettu mikrofoni, ja ne vaihtavat automaattisesti mikrofonia parantaakseen handsfree-puheluita. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus rajoittaa vasenta tai oikeaa kuuloketta käyttämään mikrofonia.

Voit tehdä niin napsauttamalla Vaihda AirPodit automaattisesti avattavasta painikkeesta ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Poista automaattinen korvatunnistus käytöstä

Edistyneiden optisten antureiden avulla Bluetooth-kuulokkeet käynnistyvät automaattisesti, kun käytät niitä korvissa. Jos haluat mieluummin hallita tätä toimintoa manuaalisesti jostain henkilökohtaisesta syystä, on mahdollisuus poistaa se käytöstä. Yksinkertaisesti poista valinta automaattiseen korvatunnistukseen.

Kuinka nimetä AirPodit uudelleen Macissa

Oletusarvoisesti AirPods poimi laitteesi nimen, kun pariliität ne. Mutta sinulla on vapaus säätää nimeä milloin haluat.

Vaihe 1. Avata Järjestelmäasetukset Mac-tietokoneellasi. → Napsauta Bluetooth. Varmista, että kuulokkeet on kytketty. Napsauta hiiren kakkospainikkeella AirPods-nimi ja valitse Nimeä uudelleen.

Vaihe # 2. Seuraava, kirjoita nimi ja osui Nimeä uudelleen.

Lisää AirPods-vinkkejä ja vihjeitä?

Nämä ovat vain jäävuoren huippu. Kirjaimellisesti. Olemme koonneet 15 tyylikkäintä temppua saadaksesi kaiken irti Applen Bluetooth-kuulokkeista. Mene tähän viestiin tutkiaksesi heitä.

Ole hyvä!

Kirjautua ulos…

Aika hyödyntää näitä pieniä mutta käteviä temppuja käyttääksesi kuulokkeita ammattilaisena! Mutta ennen kuin lähdet pitkälle musiikkiasemalle, muista jakaa ajatuksesi Applen kuulokkeista ja ominaisuuksista, jotka haluat nähdä AirPods 2: ssa.

Haluat tutustua seuraaviin artikkeleihin:

  • Parhaat nahkakotelot AirPod-laitteille: tyylikäs puku suloisille kuulokkeillesi
  • Parhaat Apple AirPods -vaihtoehdot: Titanien törmäys
  • Parhaat langattomat latauskotelot AirPod-laitteille: Käynnistä AirPodit mukavammin
  • Parhaat AirPods-hihnat: Tarvitaan vakautta ja turvallisuutta hämmästyttäville kuulokkeille

Uusimmat viestit