Parhaat iPhone SE -lasisuojat vuonna 2021

Lähes kaikki iPhone SE: n ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin iPhone 6s, lukuun ottamatta näytön kokoa ja 3D Touchia. Tämä tarkoittaa, että iPhone SE: n näyttö on riittävän vahva ottamaan vastaan ​​normaalien putoamisen ja kolhut. Mutta miksi ottaisit riskejä? Miksi et ostaisi sitä yhdeltä parhaimmista lasisuojaimista? Auttaaksemme sinua uudessa ostoksessa olemme listanneet joitain parhaita iPhone SE: n markkinoilla olevia lasisuojaimia. Katso vain ja tee valinta.

1. Maxboost

Maxboost väittää olevansa maailman ohuin lasinsuoja, mikä on vaikuttavaa. Lasisuojan paksuus on vain 0,2 mm, mikä on melkein näkymätöntä.

Lasisuoja suojaa näyttöäsi öljyltä, pölyltä, lialta, naarmuilta ja myös jos laite putoaa normaalikorkeudelta. Viimeisenä muttei vähäisimpänä; suoja on 99% kosketusnäytön tarkka.

USP: Ohuin karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

2. iATO

iATO on valmistanut tarkasti tämän iPhone SE -lasinäytönsuojan, jonka mitat ovat laserleikatut ja jotka tarjoavat maksimaalisen suojan puhelimesi koko kosketusnäytölle. Arvostat sen naarmuuntumissuojaa ja HD-verkkokalvon selkeyttä.

Koska iATOn näytönsuoja on 9H-kovuus, se voi helposti suojata puhelinta naarmuilta. Tässä täysin läpinäkyvässä lasissa on oleofobinen pinnoite tahrojen estämiseksi.

USP: HD-verkkokalvon selkeys

Tutustu Amazoniin

3. JETech

Tavalliset näytönsuojat menettävät kykynsä reagoida. Tämä ei koske iPhone SE: n JETech-lasisuojaimia. Tämä näytönsuoja säilyttää reagoivuutensa pitkään ja antaa sinulle kristallinkirkkaan kuvan riippumatta siitä, missä olet.

JETechin elokuva ei houkuttele öljyä tai hikijäännöksiä edes jatkuvien kosketusten jälkeen. Oleofobinen pinnoite poistaa sormenjäljet, tahrat ja tahrat.

USP: 2,5D pyöreät reunat

Tutustu Amazoniin

4. YLIKOTE

UPPERCASE-lasisuojaimen kovuus on 9H, mikä on vähän vähemmän kuin timantin kovuus 10H: ssa. Tämän sanottuasi voit olla varma, että iPhone SE -näyttösi pysyy koskemattomana, jos se putoaa kädestäsi.

Lisäksi lasinsuojus käyttää liimaa, joka on kuplankestävä, joten se on helppo asentaa. Hinta on myös melko budjettiystävällinen.

USP: Parempi sirunkestävyys

Tutustu Amazoniin

5. Tech Armor

Tech Armor on suosittu nimi älypuhelinten näytön suojauksessa. Tech Armor on suunnitellut iPhone SE: lle vankan näytönsuojan ballistisesta lasista, joka näyttää upealta ja suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja iskuilta.

Tuotemerkki hyväksyy vain ensiluokkaisen materiaalin ja asiantuntijasuunnittelun ennen kuin näytönsuoja valmistuu. Siksi saat parhaan vartijan, vaikka ottaisit satunnaisesti suojat online- tai offline-kaupasta.

USP: Ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

Supershieldz

Supershieldz on toinen iso nimi iPhonen ja iPadin näytönsuojissa. Tässä Supershieldz esittelee kahden elokuvan pakkauksen iPhone SE: lle. Helppo ja kuplaton asennus on tuotemerkissä käytetty erityistä liimaa, joka ei jätä jäämiä levityksen jälkeen.

Lasinen näytönsuoja on kolme kertaa vahvempi kuin tavallinen kalvo; sillä on 9H-kovuus ja 99,99% HD-kirkkaus, mikä antaa sinulle ensikosketuskokemuksen. Hydrofobiset ja oleofobiset pinnoitteet varmistavat, ettei näytöllä ole öljy- ja hikijäämiä.

USP: Laadukkainta karkaistua lasia

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä!

Laadukkaan näytönsuojan tulisi olla ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi ostaa, kun iPhone on kädessäsi. Jos rakastat iPhoneasi kehona, sinun tulisi kohdella puhelimesi kosketusnäyttöä herkimpänä elimenä, joka vaatii jatkuvaa suojausta.

Voit viitata:

  • Parhaat iPhone SE -puskurikotelot
  • Parhaat iPhone SE -kotelot
  • iPhone SE -telakointiasemat
  • Parhaat iPhone SE -nahkakotelot

Joten minkä lasisen näytönsuojan aiot ostaa iPhone SE: lle? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit