Offline-tilan käyttäminen Shazamissa iPhonessa ja iPadissa

Shazam on aina ollut väkijoukon suosikki musiikin löytösovellus. Toistaiseksi sovellus on mahdollistanut musiikin tunnistamisen vain, kun laitteesi oli yhteydessä Internetiin. Mutta näin ei ole enää tänään! Voit nyt löytää musiikkia jopa offline-tilassa iPhonen Shazamissa.

Joten miten uusi offline-tila toimii Shazamissa iOS-laitteilla? No, sovelluksen avulla voit tallentaa kappaleiden katkelmia, kun iPhone on offline-tilassa. Heti kun laitteesi muodostaa yhteyden Internetiin, se tunnistaa ne automaattisesti. Voit siis tallentaa suosikkikappaleesi milloin tahansa!

Offline-tilan käyttäminen Shazamissa iPhonessa ja iPadissa

Prosessi on sama sekä online- että offline-tilassa. Siksi sinun ei tarvitse ottaa lisätoimia.

Varmista, että sinulla on uusin Shazam-versio asennettuna iPhoneen. Jos et ole päivittänyt sitä, siirry kohtaan App Store → Päivitykset ja päivitä se.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Shazam sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Nyt sinun on napautettava Shazam-painike.

Vaihe # 3. Seuraavaksi joudut odottamaan sovelluksen tunnistavan kappaleen.

Se siitä!

Sovellus ilmoittaa sinulle viestillä, jonka mukaan Shazam on tallennettu.

Seuraavaksi, kun laitteesi muodostaa yhteyden Internetiin, avaa Shazam uudelleen, sovellus nimeää kappaleen automaattisesti ja lisää sen sovelluksen My Shazam -osioon.

Se lähettää sinulle myös ilmoituksen siitä, että Shazam on valmis, kun olet taas verkossa.

Paketoida:

Apple on tiettävästi hankkinut Shazamin, jota pidetään yhtenä eniten musiikin löytöohjelmista. Tekniikan jättiläinen vahvisti sen viime viikolla, mutta ei paljastanut kaupan taloudellisia ehtoja.

TechCrunchin mukaan kaupan arvo voi olla noin 400 miljoonaa dollaria. Sovellus on jo integroitu Apple Musiciin ja Siriin. Odotamme nyt, että Cupertino-yhtiö hyödyntää sitä täysimääräisesti voidakseen edelleen lisätä musiikin suoratoistopalvelua.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Kuinka luoda Apple Music -profiili iPhonessa ja iPadissa
  • Parhaat Apple Music -vaihtoehdot
  • Kuinka käyttää Shazamia Apple Musicin ja Snapchatin kanssa

Uusimmat viestit