Kuinka käyttää Instagram-valokuvia taustakuvana iPhonessa tai iPadissa

Instagram on tullut tunnetuksi upeana sovelluksena valokuvien ja videoiden jakamiseen viime aikoina. Käyttäjät voivat paitsi kaapata suosikkikuviaan myös muokata niitä sovelluksessa ja jakaa luovuutensa ystävilleen tai yleisölle. Jokainen tykkäys ja arvostus heidän valokuvistaan ​​hukuttavat käyttäjät hauskasti. Entä jos asetat suosikki Instagram-valokuvasi taustakuvaksi iPhoneen? Eikö olisikaan mukavaa saada upea valokuva taustakuvaksi aloitusnäytölle tai lukitusruudulle tai molemmille? Tietenkin se olisi.

Taustakuvina käytettäviä kauniita kuvia voi olla niin paljon, mutta mikään ei voi voittaa yhden suloisen kuvan asettamisen iloa laitteellesi. Suuntaa hypyn yli tietääksesi, miten voit tehdä sen.

Kuinka käyttää Instagram-valokuvia taustakuvana iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Taustakuva.

Vaihe # 3. Napauta Valitse uusi taustakuva.

Vaihe # 4. Voit käyttää monia valokuvakansioita, kuten Camera Roll, My Photo Stream. Selaa alaspäin ja napauta Instagram kansio.

Vaihe # 5. Valitse kuva jonka haluat asettaa taustakuvaksi ja napauta sitä.

Vaihe # 6. Näpäytä Aseta oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 7. Nyt sinulla on kolme vaihtoehtoa.

  • Aseta lukitusnäyttö
  • Aseta sitten aloitusnäyttö
  • Aseta molemmat

Voit napauttaa mitä tahansa kolmesta vaihtoehdosta tarpeen mukaan. Kun olet asettanut valokuvan taustakuvaksi, sulje Asetukset. Se on tehty!

Milloin tahansa, jos haluat vaihtaa taustakuvan toisella Instagram-valokuvalla, voit seurata näitä vaiheita ja asettaa viehättävän valokuvasi taustakuvaksi lukitusnäytölle tai aloitusnäytölle tai molemmille.

Tiedätkö muita tapoja käyttää Instagram-valokuvia taustakuvana iPhonessa? Jos kyllä, ilmoita siitä meille kommentissa.

Uusimmat viestit