Foxit Mobile PDF: Ilmainen PDF Editor -sovellus iPhonelle ja iPadille

Kirjojen lukeminen iPadissa on kasvussa. Vaikka se on vielä kaukana painettujen kirjojen lukumäärästä, havaittu trendi on erittäin myönteinen, että e-kirjojen lukeminen kasvaa nopeasti tulevina kuukausina.

Sovellusten avulla, jotka on suunniteltu helpottamaan lukemista ja häiriötöntä lukemista (yhdistettynä silmäystävällisiin käyttöliittymiin), olemme todella siirtymässä iPadin e-kirjojen aikakauteen. Tällaisen kyvyn myötä tulee lisää tarpeita. Esimerkiksi tarve merkitä, korostaa tai luoda muistiinpanoja asiakirjaan.

Foxit Mobile PDF App Review: Ilmainen PDF Editor -sovellus iPhonelle ja iPadille

IWorkin ja CloudOnin kaltaisten sovellusten avulla voit muokata ja luoda Word-asiakirjoja, laskentataulukoita ja jopa esityksiä, mutta PDF-muokkauksen osalta vaihtoehdot ovat rajalliset.

Meillä on kaksi ongelmaa heti, kun lähdemme etsimään sopivia, tehokkaita ja hyviä PDF-editoreja iPadille. Ensimmäinen on se, että meillä ei ole paljon ominaisuuksia PDF-editorissa, ja toinen on, että jokainen niistä maksaa rahaa.

Mielenkiintoista on, että yksi sovellus meni ilmaiseksi viime kuussa, ja se on edelleen ilmainen, joten tässä on mahdollisuus napata melko hyvä PDF-editori iPadille ja iPhonelle ilmaiseksi.

Foxit Mobile PDF on tunnettu sovellus, joka on rakennettu useille alustoille, mukaan lukien Android ja iOS. IOS-sovelluksesta on kaksi versiota - Lite ja Pro - ja vain rajoitetun ajan, Pro-versio näyttää menneen ilmaiseksi.

Ominaisuudet:

  • Merkitse asiakirjat eri muotoisiksi, kuten viiva, nuoli, ympyrä jne
  • Korosta teksti, alleviivaus, huomautus
  • Lisää allekirjoituksia helposti asiakirjoihin
  • Avaa pdf-tiedostoja eri lähteistä
  • valitse ja kopioi teksti leikepöydälle

Foxit Mobile PDF tuo helpot jakamisvaihtoehdot, joten kaikki tekemäsi muokkaukset säilyvät, kun jaat PDF: n Wifin, iTunesin tai sähköpostin kautta.

Sovellus ei ole kovin kevyt, mutta se toimii sujuvasti. Lukeminen ja muokkaus tehdään saumattomassa, häiriötöntä ympäristöä.

Sovellus toimii iOS 8.0: n tai uudemman kanssa ja yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa.

ladata

Piditkö tästä arvostelusta? Onko sovellus merkin yläpuolella? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa. Haluatko saada enemmän arvosteluja?

Uusimmat viestit