Parhaat AR-pulmapelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pulmapelit ovat aina osumaluettelossani, koska ne eivät koskaan näytä vanhenevan. Sen lisäksi, että ne ovat suuri vapaa-ajan tappaja, ne ovat erinomainen mielen harjoittelu! Haluatko mennä joihinkin hienoimpiin ongelmiin? Sinun ei pitäisi katsoa pidemmälle kuin nämä parhaat AR-pulmapelit iPhonelle ja iPadille. Nämä lisätyn todellisuuden pelit antavat sinun olla vuorovaikutuksessa todellisen maailman kanssa. Voit ohjata asioita ympärilläsi ja haastaa ystäväsi ja rakkaasi lukitsemaan sarvet kanssasi reaaliajassa!

1. Cradle of Empires: Match3 -peli

Se, mikä iskee minua Cradle of Empiresissa, stimuloi tarinaa. Kunnioitusta herättävät tehtävät ja elämää suuremmat hahmot rikastuttavat profiiliaan entisestään. Sinulla on käsillä iso tehtävä, se on auttaa muinaista nousua raunioista ja palauttaa kadonnut viehätyksensä.

Ota Nimirun ja egyptiläisten uudisasukkaiden apu Amrunin kirouksen poistamiseksi ja muinaisen sivilisaation palauttamiseksi. Nouse esiin ja esitä sankarisi tuhoamaan pahat.

Peli on suunniteltu haastamaan taitosi muodostaminen, rakentaminen ja kerääminen. Voit pelata kuusi erilaista ottelua täynnä useita esteitä. Ja kyllä, on kolme tilaa, joilla voit testata taitosi ja kärsivällisyytesi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Tasainen pakkaus

Flat Pack on melko yksinkertainen AR-pulmapeli, jossa sinun on ansaan viholliset ja estettävä heitä pääsemästä rajoista. Haastavia tasoja on yli 30, ja kukin niistä on jännittävä pelata. Ja upeassa AR-tilassa pelaat peliä todellisessa ympäristössä.

Hyppää eeppisiin pomotaisteluihin esitelläksesi taitosi. Löydä kaikki tähdet lukituksen avaamiseksi. Tällä 2D- ja 3D-hybridillä on tarpeeksi temppuja pitääkseen sinut koukussa enemmän!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Euklidiset maat

Euclidean Lands on kiehtova pulmapeli. Siinä on loistava mekaanikko, joka integroi isometrisen arkkitehtuurin ja vuoropohjaisen liikkeen keskiaikaiseen pelimaailmaan.

Sinun on vaihdettava ja käännettävä maailmaa muuttaaksesi perspektiiviä. Ratkaise niin monta hankalaa arvoitusta kuin mahdollista vihollisten hajottamiseksi. Lukuisilla tappavilla pomotaisteluilla et saa paljon aikaa hengittää.

On viisi lukua ja 40 erittäin haastavaa tasoa. Kaikki vihollisesi ovat erityyppisiä ja kykeneviä, joten sinun on pelattava peliä erityisen varovaisella tavalla voittaaksesi heidät.

Hinta: $3.99

ladata

4. Splitter Critters

Ota rakkautesi uuden maailman ja planeettojen tutkimiseen seuraavalle tasolle! Splitter Critters tarjoaa uskomattoman kokemuksen ainutlaatuisen maailman tutkimiseen. Löydettäessä uusia planeettoja joudut kohtaamaan vaaran ja jopa ratkaisemaan pulmia.

Tee murrokset eteenpäin ja tartu eteenpäin pitämällä paljon pisteitä. Älä jätä luomaan virstanpylvästä muiden seuraamiseksi. Varmistaaksesi, että matkasi ei koskaan kyllästy, viihdytä jokaisen maailman mukaansatempaavia äänimaisemia.

Hinta: $2.99

ladata

5. Lintuhäkki

Tämä visuaalisesti houkutteleva pulmapeli perustuu tarinaan sydämenmurtuneesta Kuninkaasta, joka menetti pienen poikansa. Koska poika rakasti merivärisiä lintuja, kuningas on ottanut lukita nämä linnut.

Tehtäväsi on löytää tapoja vapauttaa linnut ja vapauttaa tuulet valtakunnassa. AR-tila vie sinut toiseen ongelmanratkaisun ulottuvuuteen, ja sinun on käytettävä kaikkia saamiasi huonetiloja.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Euklidinen taivas

Euklidisen maan kehittäjiltä tämä sovellus on täydellinen sekoitus hämmästyttävää arkkitehtuuria ja liikkeitä. Pelaajien on tarkoitus luoda kaunis maailma mielen taivuttavilla pulmilla. Tämä peli innostaa sinua katsomaan rakenteita kokonaisuudessaan ja venyttämään mielikuvitustasi täydellisesti.

Käytä laajennettua todellisuutta iPhonessa ja saat linnat kellumaan olohuoneeseesi. Voit pelata arkkitehtuurilla harhaan vihollisia ja ohjata sankaritar 40 tason tasolle.

Hinta: $4.99

ladata

7. GNOG

Lelujen ja mysteerien maailmassa sijaitseva GNOG on hauska 3D-pulmapeli. Nautit pelaamisesta hirviöpäillä ja haluat löytää piilotetut maailmat niiden sisällä.

Peli tarjoaa valinnaisen AR-tuen, joka muuttaa pöydän kokonaan mahtavaksi lelulaatikoksi, jossa sinulla on mielenkiintoinen fyysinen vuorovaikutus sen maailman kanssa. Peli sisältää myös virransäästötilan, jotta iPhone ei tyhjennä akkua nopeasti. Siksi pelaat peliä sydämesi mieltymysten mukaan huolimatta nopeasta virrankulutuksesta!

Hinta: $2.99

ladata

8. AMON

Entä pelaaminen muinaisilla 3D-skannatuilla veistoksilla museoista ympäri maailmaa? Se olisi todellakin mukavaa, eikö olekin? Pelin sääntö on, että sinun on noudatettava Amonia, Ilman jumalaa, jonka tehtävänä on yhdistää hämmentävien optisten harhojen maailma täydennetyn todellisuuden avulla.

Kaikki palapelit ovat ajatuksia herättäviä, joten ellet ole pelin kärjessä, et voi murtaa niitä. Viileän äänen soidessa taustalla eeppisellä matkallasi ei ole koskaan tylsää hetkeä.

Hinta: $2.99

ladata

9. PuzzlAR: Maailman kiertue

Pelaa klassisia palapelejä aivan uudessa hahmossaan! Valitse erilaisia ​​rakennuspaloja hämmästyttävä Kielletty kaupunki, Vapaudenpatsas, Taj Mahal ja Pyhän Vasilin katedraali ja paljon muuta. Kaikilla maamerkeillä on merkittävä ympäristö, jossa on viehättäviä värejä ja ääniä.

Mielialasi tai taitosi mukaan voit valita vaikeustasosi. Työnnä itsesi kovemmin ja saavuta parhaat pisteet tulostaulukoissa. Lisäksi tämä pulmapeli tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, arabia, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa jne.

Hinta: $1.99

ladata

10. ARian perintö - AR-pakohuone

Tutustu ensimmäiseen mobiilipakopelipeliin, joka käyttää täysin mukaansatempaavaa AR: ta. Se luo virtuaalisen ympäristön ympärillesi, ja sinun on ratkaistava erilaisia ​​mysteerejä fyysisesti kävellessäsi.

Olet osa arkeologien ryhmää, ja tavoitteena on selvittää, miksi ARia yhtäkkiä katosi ja paljastaa perintönsä. Se pitää sinut sekä haastettuna että viihdyttävänä. Palapelit voidaan ratkaista myös lasten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Kymmenen yhdestä, olet halunnut tutkia näitä AR-pelejä, vai mitä? Kumpi heistä on voittanut enemmän pisteitä sinulta? Kerro meille valintasi kommenteissa.

Haluat ehkä tutkia:

  • Parhaat roolipelit iPhonelle ja iPadille
  • iPhonen ja iPadin strategiapelit
  • Parhaat iPhone- ja iPad-lautapelit
  • Outoja iPhone- ja iPad-pelejä

Uusimmat viestit