Kuinka ladata ja tarkastella Instagram-tietojasi

Cambridge Analytica -skandaalin aiheuttaman valtavan datamyyntiskandaalin jälkeen Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerburg oli luvannut ottaa käyttöön vaihtoehdon, jonka avulla käyttäjät voivat ladata ja tarkastella Instagram-tietoja. Ja arvaa mitä? Sosiaalisen verkostoitumisen jättiläinen on juuri täyttänyt luvatun käynnistämällä verkkotyökalun, jonka avulla käyttäjät voivat helposti siirtää koko datansa.

Joten, jos haluat kurkistaa kaikkea, mitä olet jakanut Instagramissa, tai haluat jättää hyvästit sosiaalisen verkostoitumisen sovellukseen henkilökohtaisista syistä, saatat haluta saada kopion tiedoistasi muistoksi. Yksi huomionarvoinen asia on, että yritys ei ole vielä ottanut tätä ominaisuutta käyttöön mobiilisovelluksessa. Siksi sinun on käytettävä selaimesi apua saadaksesi sen aikaan.

Kuinka ladata ja tarkastella Instagram-tietojasi iPhonesta, Androidista tai tietokoneelta

Kun pyydät tietoja, yritys lähettää sinulle sähköpostitse linkin tiedostoon, jossa on valokuvasi, kommenttisi, profiilitietosi ja paljon muuta. Saatat joutua odottamaan sitä jopa 48 tuntia.

Pitää mielessä; lataamiesi tietojen linkki toimii vain 4 päivää. Joten heti, kun saat tiedostosi sähköpostin, tarkista se ASAP.

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa verkkoselaimesi mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi ja siirry Instagramin lataustietosivulle.

Vaihe # 2. Nyt sinun täytyy Kirjaudu sisään käyttämällä Instagram-tiliäsi, jos et vielä ole.

Vaihe # 3. Klikkaa "Seuraava."

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun täytyy syötä salasanasi.

Vaihe # 5. Napsauta lopuksi Pyydä latausta.

Sovellus vahvistaa nyt, että se on alkanut valmistella tiedostoa jaetuista tiedoistasi, ja lähettää sähköpostitse linkin rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

"Olemme aloittaneet tiedoston luomisen asioista, jotka olet jakanut Instagramissa, ja lähetämme linkin osoitteeseen [email protected] Voi kestää jopa 48 tuntia näiden tietojen kerääminen ja lähettäminen sinulle. "

Kuinka tarkastella Instagram-tietojasi iPhonessa, Androidissa ja tietokoneessa

Kun olet saanut sähköpostisi tiedoistasi, voit tarkastella sitä sekä mobiililaitteellasi että tietokoneellasi.

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa verkkoselain tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi → Instagram.com → napauta profiilipainike oikeassa alakulmassa → napauta Asetukset-kuvake oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Yksityisyys ja turvallisuus.

Vaihe # 3. Vieritä seuraavaksi alaspäin ja napsauta Näytä tilitiedot.

Vaihe # 4. Tarkista tilisi tiedot, selaa tietojasi. Sinä pystyt tarkastella salasanan muutoksia, tilin yksityisyyden muutoksia, tilejä seuraat ja paljon muuta.

Se on melkein kaikki!

Ota kantaa:

Toivon, että tämä työkalu on käytettävissä mobiililaitesovelluksessa ennemmin kuin myöhemmin. Mikä on otteesi siihen? Olisi mukavaa saada palautteesi alla oleviin kommentteihin.

Saatat pitää myös:

  • Kuinka käyttää tarkennusta Instagramissa iPhonessa
  • Kuinka hallita useita Instagram-tilejä iPhonesta

Uusimmat viestit