Vuoden 2021 parhaat AirPod-vaihtoehdot

Teknologia kehittyy nopeammin kuin odotimme. Langattomat EarPodit ovat yksi tällainen tekniikan lahja. Vaikka jokaiselle iPhonen käyttäjälle AirPodit tai AirPodit 2 olisivat ensimmäinen vaihtoehto, jotkut saattavat etsiä halvempaa vaihtoehtoa heille. Syynä voi olla hintatekijä, parempi melunvaimennus tai halu hankkia hikiä kestävä EarPod. Jotkut AirPod-käyttäjät ovat myös sitä mieltä, että he eivät ole paras valinta ulkoiluun tai muuhun urheilutoimintaan. Tunnustan nämä, olen yrittänyt luetella joitain parhaita vaihtoehtoja Airpod-laitteille mainittujen vaatimusten täyttämiseksi. Katsotaanpa heitä;

 1. Bose
 2. Samsung
 3. Amazon
 4. Sony
 5. Sennheiser
 6. Jlab Audio
 7. Soundcore
 8. Kallo karkki
 9. Anker Soundcore
 10. OnePlus

1. Bose Sport EarBuds: Tuotemerkki, johon luotat

Bose ei ole uusi nimi toimialalla. Se on tuottanut lyömätöntä ääntä vuosikymmenien ajan. Urheilukuulokkeet ovat standardiensa mukaisesti suunniteltu tarjoamaan aidon äänen vertaansa vailla olevalla mukavuudella. Säänkestävät ja hikeä kestävät nappikuulokkeet ovat IPX4-luokiteltuja ja tarjoavat helppokäyttöisen kapasitiivisen kosketusliittymän. Lisäksi nappikuulokkeet tarjoavat luotettavan Bluetooth-yhteyden, pitkän akun käyttöiän ja Bose Music -sovelluksen parantamaan kokemustasi entisestään.

Syitä ostaa

 • Brand Trust
 • Säänkestävä ja hiki

Hinta: $159

Tutustu Amazoniin

2. Samsung Galaxy Buds +: Pieni mutta tehokas

Tämä tulee Applen läheisen kilpailijan Samsungin talosta. Galaxy Buds + on tehnyt merkittävän tilan, joka on yksi suosituimmista vaihtoehdoista AirPodsille ja AirPods Prolle. Ne tarjoavat jopa 11 tuntia jatkuvaa musiikkia yhdellä latauksella. Eikä vain sinä, jopa henkilö, jonka kanssa puhut, voi kuulla sinut ääneen ja selkeästi. Siinä on yksi sisäinen ja kaksi erillistä erillistä mikrofonia, jotka valitsevat äänesi, suodattavat sen ulkopuolisesta melusta ja lähettävät sen edelleen.

Syitä ostaa

 • Pitkä akun kesto (22 tuntia)
 • Mukana nopea langaton latausalusta

Hinta: $139.99

Tutustu Amazoniin

3. Echo Buds: Premium silti edullinen

Tämä voi olla paras kaverisi, jos rakastat kuunnella kappaleita. Syynä on, että Echolla on ilmainen 6 kuukauden tilaus Amazon Musiciin, mikä antaa sinulle keskeytyksettömän pääsyn yli 60 miljoonaan kappaleeseen. Korvanapit tarjoavat mukaansatempaavan äänen aktiivisella melunvaimennuksella. Ei vain Alexa, he ovat myös ystävällisiä muiden avustajien, kuten Sirin ja Googlen kanssa, käyttäen tuettua laitetta. Lisäksi hikiä kestävä runko tekee niistä entistä ystävällisempiä, kun poltat kaloreita harjoittelun aikana.

Syitä ostaa

 • Aktiivinen melunvaimennus
 • Mukava istuvuus
 • Käytä muita avustajia

Hinta: $79.99

Tutustu Amazoniin

4. Sony WF-1000XM3 / S: Paras melunvaimennus

Korvanapit saavat sinut rakastumaan tyylikkääseen muotoiluunsa ja aktiiviseen melunvaimennusominaisuuksiinsa. Se on varustettu QN1e-prosessorilla palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän lisäksi se tarjoaa sinulle akun käyttöiän päivässä ja nopean latauskotelon, joka tarjoaa 90 minuutin soittoaikaa vain 10 minuutin latauksella. Lisäksi se tarjoaa sinulle helppokäyttöisen ja aidon handsfree-kokemuksen.

Syitä ostaa

 • Kiitettävä melunvaimennus
 • Saumaton liitettävyys

Hinta: $168

Tutustu Amazoniin

5. CX 400BT True Wireless: Erinomainen ääni

Langattomat EarPodit on suunniteltu tuottamaan ensiluokkainen äänikokemus käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Lisäksi se tarjoaa sinulle pitkäkestoisen, jopa 20 tunnin akun, ja siinä on kompakti ja tyylikäs muotoiluestetiikka, joka kiinnittää ympärillä olevien ihmisten toisen huomion. Näiden lisäksi saat mukautettavat kosketusohjaimet, sisäänrakennetun taajuuskorjaimen, 7 mm: n dynaamisen joen ja passiivisen melunvaimennuksen saumattomaan kokemukseen.

Syitä ostaa

 • Dedicated Control -sovellus
 • Pitkäikäinen akku

Hinta: $149.95

Osta se Sennheiseriltä

6. Jlabaudio Epic ANC langattomat aktiiviset melua vaimentavat kuulokkeet

Vaikka tämä on Neckband Bluetooth Earbud, sen ominaisuudet pakottivat minut sisällyttämään sen luetteloon. Laitteessa on kolme erilaista äänitilaa, mukaan lukien korkea ANC, matala ANC ja Ole tietoinen. Lisäksi sillä on erinomainen akunkesto. Voit käyttää sitä suoraan yli 14 tunnin soittamiseen ja yli 25 tunnin musiikin kuunteluun.

Syitä ostaa

 • Mukava istuvuus
 • Yhdistää helposti

Hinta: $79

Osta se Jlab Audiosta

7. Soundcore A3922011: Todelliset langattomat kuulokkeet

Soundcoren langattomat korvakuulokkeet ovat todellakin esimerkki täydellisyydestä. EarBudsin mukana tulee hämmästyttävä 100 tunnin soittoaika vankan latauskotelon avulla. Kotelo voi myös antaa nopean 90 minuutin toistoaikasi vain 10 minuutin latauksella. Tehokkaan akunkeston lisäksi se antaa sinulle mukaansatempaavan äänikokemuksen 8 mm: n kolmikerroksisilla dynaamisilla ohjaimilla. Tämä antaa sinulle lopulta 100% enemmän diskanttia ja 40% enemmän bassoa.

Syitä ostaa

 • Erinomainen äänenlaatu
 • Verraton akku

Hinta: $49.88

Tutustu Amazoniin

8. Method® ANC -ääntä vaimentavat langattomat kuulokkeet

Nimen mukaan älykkäät ja tyylikkäät EarBuds tarjoavat sinulle aktiivisen melunvaimennuksen rajoittamaan ulkoisia ääniä, jotka häiritsevät sinua kuuntelemasta musiikkia. Se on kytketty pienellä langalla, joka voi kulkea kaulasi ympärillä, mikä lopulta estää korvanapit putoamasta minkä tahansa toiminnan aikana. Tämän lisäksi ne kytkeytyvät turvallisesti magneetin välityksellä ja tekevät sitten houkuttelevan ”musiikin rakastajan” kaulakorun sinulle. Lisäksi ollaksesi paras kaverisi harjoittelun tai ulkoilun aikana, tämän mukana tulee IPX4-hikiä kestävä luokitus.

Syitä ostaa

 • Hiki kestävä
 • Magneettiset silmut

Hinta: $79.99

Osta se SkullCandysta

9. Soundcore AK-A3910011: Edullinen

EarPod-laitteissa on timanttien innoittama muotoilu. Tämän sanottuasi voit olla varma siitä, että kestävät nappikorvakuulokkeet toimitetaan kotiovellesi. Se tarjoaa myös mukaansatempaavan äänikokemuksen toistamalla musiikkia, jolla on 15% suurempi taajuuskaistanleveys ja kaksi kertaa enemmän bassoa. Tuote käyttää HearID-tekniikkaa varmistaakseen, että kuuntelukokemuksesi ei ole vain loistava, vaan myös turvallinen.

Syitä ostaa

 • Mukava istuvuus
 • Hyvä Bluetooth-alue

Hinta: $69.99

Tutustu Amazoniin

10. OnePlus-silmut: suuri arvo

Yksi asia, jonka OnePlus tunnetaan hämmästyttävästä akunkestostaan. Saman jäljet ​​voidaan havaita hyvin näissä EarPod-laitteissa, joissa on kiitettävä 30 tunnin valmiustila ja 7 tuntia jatkuvaa musiikkia. Se tarjoaa myös melunvaimennuksen kuunnellessasi musiikkia ja puheluita. Lopuksi räätälöidyt intuitiiviset hanat helpottavat OnePlus-silmujen käyttöä.

Syitä ostaa

 • Hyvä akun käyttöikä
 • Melunvaimennus

Hinta: $59

Tutustu Amazoniin

Usein Kysytyt Kysymykset:

Tukeeko jokin näistä nappikuulokkeista langatonta latausta?

Joo. Itse asiassa Samsung Galaxy Buds +: n mukana tulee nopea langaton latausalusta, joka sisältyy pakettiin.

Mitkä AirPods-vaihtoehdot ovat parhaita iPhonelle?

Koska melko rehellinen, markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja. Pidän kuitenkin henkilökohtaisesti Samsung Galaxy Buds +: sta. Musiikin kuuntelusta puhelun soittamiseen ne sopivat täydellisesti tähän luokkaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus sulkea pois langaton lataustelakka ja ostaa Buds yksin kotelonsa kanssa.

Onko AirPodsille halvempaa vaihtoehtoa?

Kyllä, markkinoilla on joitain saatavilla. Ne eivät kuitenkaan sovi yhteen äänenlaadun ja mukavuuden kanssa. Mutta voit mennä Soundcore A3922011: n kanssa, koska sillä on erinomainen äänenlaatu ja hyvä akun kesto.

Suosituimmat AirPods-vaihtoehdot, jotka sopivat korvillesi

Nämä olivat muutamia valittuja monista muista vaihtoehdoista. Valmistin tämän luettelon pitäen mielessä paitsi kustannustekijät, myös kestävyyden, äänenlaadun ja muut keskeiset ominaisuudet. Käytätkö jotain niistä? Jos kyllä, jaa arvostelusi alla olevassa kommenttiosassa.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat vaihtoehdot AirPods Prolle
 • AirPods-mikrofoni ei toimi? Tässä on korjauksia!
 • AirPods Max: Ensivaikutelma ja usein kysytyt kysymykset
 • Apple AirPods Max vs.Sony WH-1000XM4 vs.Bose 700

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found