Parhaat iPhonen ja iPadin sovellukset, jotka jokaisen naisen on käytettävä vuonna 2021

Vaikka suurin osa tekniikasta on kaikille sukupuolesta riippumatta, naisille on olemassa joitain erityisiä sovelluksia, jotka vastaavat ainutlaatuisiin tarpeisiimme ja ratkaisevat kapealla olevia ongelmia. Aikojen seurannasta ja ehkäisymenetelmistä taloushallintoon, kaapin järjestämiseen ja muuhun olen löytänyt useita työkaluja parantaa elämäni eri puolia. Tässä on yhteenveto parhaista iPhone- ja iPad-sovelluksista naisille vuonna 2021.

 1. Nike Training Club
 2. MyFitnessPal
 3. Vihjejakso ja pyöräilyseuranta
 4. myPill-syntyvyyden muistutus
 5. Keskipäivä
 6. Minttu
 7. IFTTT
 8. Shopsavvy
 9. Cozi-perheen järjestäjä
 10. Instacart
 11. Pinterest
 12. Stylebook
 13. Flush - WC-haku ja kartta

1. Nike Training Club - Paras kuntosovellus naisille

Kaiken ikäisten naisten tulisi priorisoida kuntoaan, ja tämä harjoitusohjelma on välttämätön työkalu, joka auttaa sinua tekemään juuri sen. Se tarjoaa yli 185 erilaista ilmaista harjoittelua joogasta sydämeen painoharjoitteluun, vähäisiin laitteiden harjoitteluihin ja muuhun. Olitpa aloittelija vai kuntoilija, tällä sovelluksella on kaikki mitä tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseksi ja pysyäksesi aktiivisena.

Rakastin erityisesti kouluttajan vetämiä ohjelmia, jotka auttavat rakentamaan terveellisiä tapoja ja saavuttamaan haluamasi tulokset. Parasta on, että voit seurata ohjelmia kotona ja saada silti ammattimaista kunto-ohjausta. Kehosi tyypistä riippumatta tämä sovellus ansaitsee sisällyttämisen viikkorutiiniin vahvemman, sopivamman sinulle.

Hinta: Vapaa

ladata

2. MyFitnessPal - Paras kuntosovellus naisille

Hyvä ruokavalio kulkee käsi kädessä kuntoon parempaan elämäntyyliin. MyFitnessPal on johtava terveyssovellus, jonka avulla voit laskea kaloreita, seurata ravinteita, kirjata ruokailusi ja liikuntasi, suunnitella aterioita ja paljon muuta.

Se on auttanut minua oppimaan lisää kulutetusta ruoasta, jotta voisin tehdä tietoisempia ruokavalintoja koko päivän ajan. Siinä on tietokanta, joka sisältää yli 6 miljoonaa ruokaa eri puolilta maailmaa, ja voit skannata viivakoodeja tai ladata ruokakuvia löytääksesi niiden ravintoerittelyn. Se on melko siisti ja aivan kuin kuntosali olisi koko ajan mukanasi.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria kuukausipreemille)

ladata

3. Vihjejakso ja pyöräilyseuranta - paras ajanjaksosovellussovellus

Kuukautiskierto voi antaa oivalluksia terveyden monipuolisista näkökohdista. Tämän jakson sovellus on pakko seurata kuukautisiasi ja saada oivalluksia siitä, miten se vaikuttaa kehoosi ja mieleesi. Haluan käyttää minuutin päivittäin kirjautumalla sisään kehollani ja kirjautumalla siihen, miten tunnen itseni tässä sovelluksessa. Se on auttanut minua tietämään, milloin odotan pelätyn PMS: n ja valmistautumisen seuraavaan kuukauteeni, jotta ei ole epämiellyttäviä yllätyksiä.

Siinä on puhdas ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka löytää nopean tien. Arvostan kuinka se menee paljon pidemmälle kuin kuukautisten seuranta. Voit käyttää sitä ymmärtämään hedelmällisyyttäsi paremmin ja suunnitella raskautta. Se on tieteellinen tapa oppia tuntemaan kehosi ja sen ainutlaatuiset kuviot. Se tarjoaa myös paljon räätälöintiä, kun valitset premium-tilauksen.

Hinta: Ilmainen (0,99 dollaria kuukausitilaukselle)

ladata

4. myPill Birth Control Reminder - Paras lisääntymisterveyssovellus

Me kaikki elämme kiireistä elämää, mutta lisääntymisterveytesi on yksi asia, johon et voi ottaa mitään riskejä. Jos olet pillerissä, sen ohittaminen voi aiheuttaa tuhoja järjestelmässäsi. Vältä sekasortoa hankkimalla tämä sovellus. Se muistuttaa sinua ottamaan pillereitäsi joka päivä, ostamaan uusia pakkauksia, soittamaan lääkäriin, ajastamaan tarkastuksia ja paljon muuta.

Lisäksi se tukee kaikkia tunnettuja ehkäisyvalmisteita ja antaa sinun tehdä muistiinpanoja, jotka voivat olla hyödyllisiä lääkärin vastaanotolla. Voit poistaa muistutukset käytöstä, kun olet tauossa pillereistäsi, mutta voit jatkaa niiden käyttöä muille käteville ominaisuuksille, kuten päivittäiselle vedenoton seurannalle. Kaiken kaikkiaan se on hieno pieni iOS-sovellus jokaiselle modernille naiselle.

Hinta: Ilmainen (Jäsenyys alkaa 1,99 dollaria)

ladata

5. Noonlight - Paras sovellus naisten turvallisuuteen

Olemme kaikki olleet tilanteissa, joissa tunnemme olevamme turvattomia. Ja tämä sovellus tarjoaa innovatiivisen tavan saada oikea-aikaista apua aina, kun sitä tarvitset. Sitä voidaan käyttää siellä, missä sinusta tuntuu vaaralliselta ja kun tarvitset välitöntä hätäapua. Käytä sitä pitämällä ruudun painiketta painettuna. Vapauta, kun olet turvassa, ja kirjoita PIN-koodi. Saadaksesi apua, vapauta painike äläkä kirjoita PIN-koodiasi.

Sovellus ilmoittaa sijaintisi poliisille alueellasi. Lisäksi sovellus on tehnyt yhteistyötä Tinderin kanssa varmistaakseen, että sinulla on turvallisemmat päivämäärät. Voit jakaa tietoja tapaamistasi henkilöistä, jotta Noonlightilla olisi selkäsi, jos asiat menevät pieleen. Se sisältää monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sijainnin päivittämisen automaattisesti, vaikka olisit liikkeellä.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria Premiumille)

ladata

6. Rahapaja - Paras henkilökohtaisen rahoituksen sovellus

Taloushallinto on avain vahvan elämän elämään. Mintin henkilökohtaisen rahoituksen sovelluksella on helppo budjetoida ja seurata raha-asioita yhdessä paikassa. Käytä sitä säästötavoitteidesi saavuttamiseen räätälöityjen oivallusten, mukautettujen budjettien, kulujen seurannan ja tilausten seurannan avulla. Parasta on, että kaikki tämä on mahdollista ilmaiseksi.

Lisäksi Mintsights-ominaisuuden avulla voit sukeltaa syvälle tileihisi ja löytää uusia tapoja saada jokainen dollari laskemaan. Saat myös ajankohtaisia ​​ilmoituksia, joiden avulla pysyt budjetin, kulujen, tilin saldojen, luottopisteiden ja muiden yläpuolella. Rakastan kuinka se on yhden luukun taloudellinen ratkaisu, jota on helppo käyttää elämäntavastasi riippumatta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. IFTTT - paras organisaation sovellus

Ohjaa elämääsi tämän erittäin hyödyllisen sovelluksen avulla, joka tuo suosikkipalvelusi yhteen ja luo uusia kokemuksia. Siinä on lukemattomia käyttötapauksia, esimerkiksi lähettämällä itsellesi sähköpostia sääennusteista, pysymällä ajan tasalla uutisten kanssa, saamalla kodin turvallisuusvaroituksia, ostomuistutuksia jne.

Rakastan sen käyttöä jakamaan Instagram-viestejäni muilla alustoilla, kuten Twitter, jonka unohdan usein. Jotkut sen kanssa yhteensopivista palveluista ovat Spotify, YouTube, Medium, sähke, Skype, Evernote, Fitbit, Google WiFi, eBay ja sadat muut. Sen tarjoama räätälöintitaso tekee tästä sovelluksesta kelvollisen valinnan kaikille siellä oleville kiireisille ihmisille.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria Pro: lle)

ladata

8. Shopsavvy - parhaat tarjoukset -sovellus

Rakastatko ostoksia? Minä myös! Mutta mitä rakastan vielä enemmän, on tämä sovellus, jonka avulla on helppo tarkistaa yli 60 000 jälleenmyyjän hinnat heti, jotta voit varmistaa parhaat tarjoukset. Voit skannata viivakoodin tai käydä minkä tahansa tärkeimmän jälleenmyyjän tuotesivuilla, jotta ShopSavvy löytää sinulle parhaan hinnan.

Saat myös tärkeitä tietoja, kuten saapumispäivän ja arvioidut toimituskulut. Hyödynnä lisäksi kuponkikoodeja ja tarjouksia saadaksesi jokaisen dollarin mennä pidemmälle! Jos pidät perinteisestä ostoksesta, voit antaa postinumeron nähdäksesi hinnat läheisissä tiili- ja laastiliikkeissä ja tietääksesi, onko tuotetta varastossa vai ei.

Hinta: Ilmainen (1,99 dollaria Pro: lle)

ladata

9. Cozi Family Organizer - Paras sovellus äideille

Perheen hallinta ei ole helppoa, mutta tämä sovellus voi auttaa paljon! Se tarjoaa yllättävän yksinkertaisen tavan hallita kotiasi yhteistyökalenterin, muistutusten, päivittäistavaraluetteloiden ja muiden avulla. Silloin ei ole yllättävää, että se on ollut 3-kertainen Mom's Choice -palkinnon voittaja ja ansainnut kunnian olla TODAY-näyttelyn "pakollinen sovellus" paremman elämän puolesta.

Rakastan, kuinka on helppoa seurata kaikkien aikatauluja yhdessä paikassa värikoodatulla kalenterilla ja jaetuilla tehtävillä. Lisäksi voit aina tietää, mitä on ostettava ruokakaupasta, ja tallentaa suosikkireseptisi, jotta sinulla olisi aina ateriaideoita. Sovellus pitää perheenjäsenesi yhdellä sivulla ja tekee kiireisestä äiti-elämästäsi hieman helpompaa!

Hinta: Ilmainen (29,99 dollaria vuositilaukselle)

ladata

10. Instacart - paras päivittäistavarakaupan sovellus

Ruokakauppa voi olla tuskaa. Pelkään mennä tungosta kauppoihin ja viettää tuntikausia saadakseni kaiken tarvitsemani. Onneksi Instacart helpottaa elämää auttamalla sinua saamaan tuoretta ruokaa, juomia ja muita taloustavaroita kotiovellesi kaikkialle Yhdysvaltoihin.

Se antaa sinulle ostajan hankkia päivittäistavarasi sinulle. Voit jopa keskustella ostoksesi kanssa reaaliajassa, jos tilauksessasi on muutoksia viime hetkellä. Lisäksi se tarjoaa sinulle joustavuuden noutaa tilauksesi henkilökohtaisesti, jos se on helpompaa. Se lisää varmasti mukavuutta kiireiseen elämään.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Pinterest - Paras elämäntapasovellus

Olipa kyseessä muoti, ruoka, kodinsisustus, matkailu, tekniikka, koulutus tai melkein mikä tahansa muu, Pinterest on ideani ja inspiraationi ykköskohteeni. Voit helposti etsiä ja tallentaa ideoita, jotka auttavat sinua kaikilla elämän osa-alueilla.

Suunnittelet matkaa, häät, kodin kunnostamista tai toiveitasi, luo Pinterest-tauluja ja aloita säästämistä ja inspiraation jakamista. Yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista on Pinterest-linssi, jonka avulla voit ottaa kuvan jostakin tosielämässäsi löytääksesi ideoita siitä, miten ostaa, tehdä tai tehdä sitä. Se on pakollinen sovellus kaikille naisille, jotka haluavat elää parhaansa.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Stylebook - paras kaappijärjestely -sovellus

Arvioi vaatekaappisi tällä älykkään kaapin organisointisovelluksella. Sen avulla voit lisätä kuvia omistamistasi vaatteista, luoda aikakauslehti-tyylisiä asuja, suunnitella mitä pukeutua, luoda pakkausluetteloita ja paljon muuta. Älä koskaan tartu enää ongelmaan ”Minulla ei ole mitään pukeutumista”!

Sen avulla on helppo selata kaappiasi missä tahansa ja luoda uusia ilmeitä hetkessä. Lisäksi saat oivalluksia siitä, miten käytät vaatteitasi ja asujasi, kuten mitä käytät eniten, mitä tuskin käytät ja mitkä tuotteet ovat monipuolisimpia. Jos tyylikäs ulkonäkö on etusijalla, tämä sovellus on sen pienen hinnan arvoinen.

Hinta: $3.99

ladata

13. Flush - WC-haku ja kartta - Yksinkertaisin tapa löytää lähellä oleva kylpyhuone

Yksi haastavimmista naispuolisuuden näkökohdista on vessan löytäminen ollessaan ulkona. Onneksi myös tämän ongelman ratkaisemiseksi on sovellus. Tutustu Flush Toilet Finderiin - nopein ja yksinkertaisin tapa löytää kylpyhuone lähelläsi. Missä tahansa olet, avaa vain sovellus, ja se näyttää sinulle lähimmät wc: t sekä ohjeet siitä, miten sinne pääsee.

Lisäksi se on ilmainen ja sen tietokannassa on yli 200 000 kylpyhuonetta. Löydät jopa vessat, joihin on esteetön pääsy. Se toimii myös ilman Internet-yhteyttä, mikä tekee siitä kätevän tieliikenteessä. Voit myös lisätä wc: tä ja antaa arvioita käyttämillesi pesuhuoneille.

Hinta: Vapaa

ladata

Suosituimmat 13 iPhone- ja iPad-sovellusta, jotka jokaisella naisella pitäisi olla

On hämmästyttävää, miten sovellukset voivat muuttaa elämäämme ja tehdä asioista niin paljon helpompaa. Tiedätkö muita naiskeskeisiä sovelluksia, joista olen unohtanut? Ole hyvä ja jaa ne kanssani alla olevissa kommenteissa. Aion lisätä ne luetteloon.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • Kampaussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat feministiset elokuvat ja ohjelmat Netflixissä ja Amazon Prime: ssä
 • iOS-sovellukset kaapin järjestämiseen
 • Parhaat viinisovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit