Paras telakointiasema iPhonelle 7, 7 Plus vuonna 2021

Telakointiasemat ovat erittäin käteviä, jotta ne tarjoavat tarvittavan mukavuuden iPhonen handsfree-käyttöön. Rakastan iPhoneani riippumatta siitä, työskentelenkö MacBookilla tai rentoutun sängyssä. Kun iPhoneni istuu mukavasti telakointiasemalla, minulla on tarvittava mukavuus hyödyntämään FaceTime tai jotkut suosikkivideoistani. On joitain poikkeuksellisen monipuolisia telakointiasemia. Minua hurmaa eniten niistä se, että ne eivät toimi vain lataustelineenä, herätyskellona, ​​FM-radiona, vaan myös uskomattomana kaiuttimena.

# 1. Tyler

“Tyler” on kohtuullisen hyvä telakointiasema ja sen mukana tulee kaksikaiutinjärjestelmä, joka tuottaa kunnollisen äänen. Ja koska käytettävissä on aux-in-line, se voi muodostaa yhteyden useimpiin audiosoittimiin.

Suunnittelun osalta se näyttää yksinkertaiselta ja siinä on LED-herätyskello. Telakassa on USB-portti, joka tarjoaa joustavuuden ladata iPhonea ja muita laitteita.

Tyler pitää älypuhelintasi turvallisesti vaakatilassa, jotta voit katsella mediaa kätevästi. FM-radion lisääminen kuuden aseman esiviritetyllä muistilla tekee siitä hienon paketin.

USP: Edullinen mutta hyvä vaihtoehto

Tutustu Amazoniin

# 2. iHome iPL23

Ihailtava yhdistelmä tehoa ja tehokkuutta, iHome iPL23 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Pakattu Reson8-kaiutinkammioihin, telakka on saanut äänenlaadun voittamaan sinut. FM-radiossa on kuusi esiasetettua muistia, jotka sopivat normaaliin käyttöön.

Voit helposti hienosäätää äänenvoimakkuutta ja hallita musiikkiasi. Lisäksi herätyskellon avulla voit asettaa useita hälytyksiä ja mukauttaa niitä tarpeidesi mukaan paremmin. Vaikuttavan muotoilun ansiosta haluaisit käyttää sitä sekä kotona että toimistossa.

USP: Kuusi radioaseman esiasetettua muistia

Tutustu Amazoniin

#3. VELOR

Olen valinnut tämän vaikuttavan telakointiaseman VELORilta muutamasta tärkeimmästä syystä - huomattavasta äänenlaadusta ja monipuolisuudesta. Lataustelakkaan on ladattu FM-radiovastaanotin, jossa on 20 FM-radioasemaa. Luulen, että saatat löytää ne tarpeeksi rakkautesi musiikkiin ja hienoihin ohjelmiin.

Taustavalolla varustettu kosketusnäppäinohjaus antaa sinun hienosäätää musiikkiasi vaivattomasti myös pimeässä. Kaksoishälytykset antavat sinulle tarvittavan vapauden pysyä ajan tasalla. Ja kun uniajastin on päällä, sinun ei tarvitse huolehtia kaiuttimen sammuttamisesta yöllä.

USP: Liukuovi ja kosketusnäppäimen ohjaus

Tutustu Amazoniin

# 4. iHome iBT230

Äänenlaadun ja taitojen osalta uskon, että iHomen iBT230 voi antaa pitkällä aikavälillä kalleimman telakointiaseman kaiuttimen kanssa. Se näyttää melko suloiselta suunnittelulta ja pieneltä jalanjäljeltä. Voit liittää sen iOS-, Android- ja Windows-laitteisiin musiikin suoratoistamiseksi langattomasti.

Sisäänrakennettu mikrofoni tarjoaa selkeän äänen, joka tukee handsfree-puhelukokemustasi. Sisäisillä painikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta kivuttomasti tai hallita musiikkiasi. FM-radion lisääminen kuudella asemamuistin esiasetuksella ja kahdella herätyskellolla parantaa sen mainetta.

USP: Kaksoishälytys

Tutustu Amazoniin

# 5. iLuv Aud 3

Korkealaatuisen äänen tarjoamisen kannalta iLuv Aud 3 Lightning -kaiutin on yksi alan parhaista. Sen avulla voit ladata ja toistaa musiikkia yhdellä kertaa.

Erinomainen akustiikka ja ylivertaiset kuljettajat pystyvät tuottamaan mukaansatempaavan äänen. Sen mukana tulee passiivinen jäähdytin, joka tarjoaa erinomaisen syvän basson. Vankka rakenne vahvistaa sen kestävyyttä.

USP: Korkea stereoääni

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Joten minkä olet valinnut sytyttämään musiikkiaikasi? Olisin iloinen voidessani tietää sen nimen.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -virtapankit
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit