Kuinka ryhmitellä ilmoitukset sovelluksen mukaan iPhonessa tai iPadissa

Ryhmäilmoitusten avulla on helpompaa käyttää viimeaikaisia ​​ilmoituksia tietystä sovelluksesta. Lisäksi se estää ilmoituskeskusta aiheuttamasta sekaannusta. Tästä huolimatta uusin iOS-versio järjestää saman sovelluksen sisällön automaattisesti erillisiin ryhmiin. Tämä pitää NC: n siistinä ja tarjoaa samalla nopean pääsyn tiettyjen sovellusten ilmoituksiin. Jos et kuitenkaan halua automaattista erottelua, voit ryhmitellä ilmoitukset sovelluksen mukaan. Ui yli löytääksesi miten se tehdään!

Kuinka ryhmitellä ilmoitukset sovelluksen mukaan iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus iOS-laitteessasi → napauta nyt Ilmoitukset.

Vaihe # 2. Valitse seuraavaksi suosikki sovellus → Vieritä alas ja napauta Ilmoitusten ryhmittely.

Vaihe # 3. Valitse lopuksi Sovelluksen mukaan

Jatkossa kaikki tämän sovelluksen ilmoitukset kootaan yhteen pinoon.

Huomaa, että sinun on toistettava vaiheet jokaiselle sovellukselle, mikä hälytykset haluat saada yhdessä siististi järjestetyssä joukossa.

Jos olet joskus halunnut palata automaattiseen ryhmittelyyn, palaa samoihin asetuksiin ja valitse lopuksi Automaattinen.

Ryhmäilmoituksen poistaminen käytöstä sovelluksen mukaan

Huolimatta siitä, kuinka hyvä jotain on, se ei voi tehdä vaikutusta kaikille, koska kiinnostuksen ja vaatimuksen erot ovat erilaiset. Jos ilmoitusten ryhmittelystä ei ole hyötyä, voit poistaa sen käytöstä. Muista, että sinun on kytkettävä se pois päältä sovelluskohtaisesti, koska et voi tehdä sitä kaikille sovelluksille kerralla.

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus → Ilmoitukset.

Vaihe # 2. Nyt, löytää sovellus mitä ilmoituksia et halua ryhmitellä ja napauta sitä → vieritä alas ja napauta ilmoitusten ryhmittely.

Vaihe # 3. Valitse Vinossa.

Se on tehty!

Ota kantaa

Mitä näen, ilmoitusten ryhmittely on istuttanut elämän uudelleen Ilmoituskeskukseen. Se on ehdottomasti parempi tapa pitää NC virtaviivaisena. Olin kadottanut sen jo jonkin aikaa. Entä sinä? Älä jaa ajatuksiasi alla olevassa kommentissa.

Haluat ehkä tutkia:

  • Näytön ajan käyttäminen iPhonessa tai iPadissa
  • Vaihtoehtoisen kasvotunnuksen asettaminen iPhonessa tai iPadissa

Uusimmat viestit