Kuinka lisätä, poistaa tai vaihtaa käyttäjäprofiileja tvOS: ssa 13

Apple TV on ylivoimaisesti paras viihteen lähde, ja se paranee jokaisen uuden TVOS-sukupolven myötä. Siitä huolimatta tvOS 13 tarjoaa monen tilin tuen, jossa voit lisätä useita käyttäjäprofiileja Apple TV: hen ja vaihtaa niiden välillä helposti. Ennen tvOS 13: ta käyttäjät pystyivät lisäämään useamman kuin yhden tilin App Store -ostosten perheen jakamisen tuella. Mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä he katsovat.

TvOS 13: n avulla jokainen käyttäjä saa kuitenkin henkilökohtaisen viihdekokemuksen. Kun vaihdat tiettyyn käyttäjäprofiiliin, Apple TV lataa Up Next -luettelot ja suositukset elokuville ja TV-ohjelmille makusi mukaan. Lisäksi nyt on erittäin helppoa vaihtaa profiilien välillä kunnostetulla ohjauskeskuksella. Seuraa mukana, ja sukelamme syvemmälle tähän nähdäksesi, miten se toimii.

Pikalinkit:

  • Kuinka lisätä useita Apple ID -tilejä Apple TV: hen
  • Kuinka vaihtaa useiden käyttäjäprofiilien välillä Apple TV: ssä
  • Käyttäjäprofiilin poistaminen Apple TV: stä

Kuinka lisätä useita Apple ID -tilejä Apple TV: hen

Jos haluat lisätä useita tilejä Apple TV: hen, jokaisen käyttäjän on kirjauduttava sisään Apple ID: llä.

Vaihe 1. Avata asetukset Apple TV: ssäsi

Vaihe # 2. Napsauta seuraavaksi Käyttäjät ja tilitLisää uusia käyttäjiä.

Vaihe # 3. Syötä nyt lisäksi Apple ID; käyttäjänimi ja Salasana

Kun olet valmis, uusi käyttäjä lisätään Apple TV: hen, voit lisätä niin monta käyttäjää kuin haluat, toistamalla yllä olevat vaiheet.

Kuinka vaihtaa useiden käyttäjäprofiilien välillä tvOS: ssa 13

Apple TV asettaa uuden käyttäjän automaattisesti nykyiseksi käyttäjäksi. voit siirtyä takaisin profiiliisi kahdella tavalla. Olemme käsitelleet molemmat alla.

Asetukset-sovelluksen avulla voit vaihtaa käyttäjien välillä Apple TV: ssä

Käyttäjätilien vaihtaminen Asetukset-sovelluksessa:

Vaihe 1. Avata asetukset aloitusnäytöltä.

Vaihe # 2. Klikkaa Käyttäjät ja tilitNykyinen käyttäjä.

Vaihe # 3. Lopuksi, valitse tili haluat käyttää.

Valitsemasi tili asetetaan nykyiseksi tiliksi. Lisäksi Apple TV lataa ainutlaatuiset Up Next -luettelot ja henkilökohtaiset suositukset käyttäjän maun mukaan.

Ohjauskeskuksen avulla voit vaihtaa käyttäjien välillä Apple TV: ssä

Jos et halua häiritä asetuksia nykyisen käyttäjän vaihtamiseksi, voit tehdä sen nopeasti kaikkien uusien ohjauskeskusten avulla tvOS 13: ssa. Näin.

Vaihe 1. Pidä Koti näppäin käynnistää ohjauskeskus.

Vaihe # 2. Nyt näet luettelon profiileista, jotka on rekisteröity Apple TV: hen. Siirry haluamaasi profiiliin vaihda ja napsauta sitä.

Käyttäjäprofiilin poistaminen Apple TV: stä

Käyttäjän poistaminen Apple TV: stä on melko yksinkertaista, noudata alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avata asetukset → Suuntaa Käyttäjät ja tilit.

Vaihe # 2. Napsauta seuraavaksi Nykyinen käyttäjä ja valitse profiili, jonka haluat poistaa.

Vaihe # 3. Palaa nyt edelliseen näyttöön napsauttamalla tili käyttäjän osiossa.

Vaihe # 4. Napsauta sitten Poista käyttäjä Apple TV: stä aivan alhaalta.

Vaihe # 5. Napsauta lopuksi Poista vahvistaaksesi.

Käärimistä…

Se on siinä! Nyt kun osaat lisätä, poistaa tai vaihtaa eri käyttäjien välillä, tee oma henkilökohtainen profiilisi Apple TV: ssä ja nauti omasta henkilökohtaisesta sisällöstäsi.

Älä missaa:

  • Kuinka ladata tvOS 14.2 Developer Beta 2
  • Kuinka tehdä karaoke Apple TV: ssä, joka käyttää tvOS 13: ta
  • Parhaat Apple TV 4K -lisävarusteet: Pidä television katselukokemus korkealla
  • Parhaat peliohjaimet iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle

Uusimmat viestit