Paras iPhone-käsivarsinauha, joka on tarkistettu sinulle (2021-painos)

Jos joudun juoksemaan älypuhelimen kanssa, varmistan, että se on kiinnitetty minuun kuin elimistöni. Mutta näin kaikki eivät halua älypuhelimiensa olevan kiinnitettynä; Siksi meillä on iPhone-käsivarsinauhat - hieno, mukava ja turvallinen iPhone-lisävaruste, joka varmistaa, että iPhonesi on turvallinen myös silloin, kun olet käynnissä maratonia.

Kun valitsemme parhaita käsivarsinauhoja iPhonelle, olemme pitäneet mielessä erilaisia ​​vaatimuksia. Esimerkiksi sen on oltava hikeä kestävää ja täysin venyvää. Lisäksi sen on tarjottava sinulle tarvittava mukavuus laitteen pitämiseksi täydellisesti paikallaan. Haluatko valita yhden älypuhelimeesi? Hyppää katsomaan tarkasti joitain hienoimmista vaihtoehdoista!

1. Heimo

Sporttisella ja siistillä muotoilulla varustettu Tribe huolehtii kaikista tarpeistasi hyvällä vaikutuksella. Käsivarsinauha on valmistettu erittäin pehmeästä neopreenimateriaalista ja on erittäin joustava. Koska se on joustava, tunnet olosi mukavaksi käyttäessäsi sitä.

Säädettävä tarranauha antaa tarvittavan joustavuuden pitääksesi älypuhelimen ehjänä mukavuutesi mukaan. Heijastavan nauhan avulla voit juosta tasaisesti myös pimeässä. Se on yhteensopiva älypuhelinten kanssa, joiden näytön koko on jopa 5,2 tuumaa. Lopuksi voit valita heimon useissa värivaihtoehdoissa, kuten tummansininen, musta ja harmaa.

Yhteensopivuus: iPhone X, 8, 7, 6, 6S, SE, 5, 5C, 5S

USP: Säädettävä tarranauha

Tutustu Amazoniin

2. Portholic

Portholicilla on käytännöllisempi muotoilu ja se on täysin hikiä kestävä. Valmistettu korkealaatuisesta neopreenimateriaalista, käsivarsinauha on erittäin hengittävä ja pehmeä. Joustavan materiaalin ansiosta kätesi voi taipua mukavasti harjoituksen aikana.

Lisäksi voit kätevästi tallentaa sekä avaimet että kortit kolikkopeleihin. Se sopii sekä pieniin että suuriin käsivarren kokoihin 9-18,5 tuumaa. Lisäksi Portholic tukee älypuhelimia, joiden näytön koko on jopa 6,5 ​​tuumaa, ja sillä on elinikäinen takuu.

Yhteensopivuus: iPhone 8 Plus 7 Plus 6s / 6 Plus

USP: Hikiä kestävä

Tutustu Amazoniin

3. Trianium ArmTrek

Trianium ArmTrek on suunniteltu erittäin toimivaksi universaaliksi käsivarsinauhaksi. Se mahtuu älypuhelimiin, joiden näytön koko on jopa 6,75 tuumaa. Pehmeän tekstuurinen neopreenimateriaali ei ole vain poikkeuksellisen hengittävää, mutta myös naarmuuntumatonta.

Monikokoisen, säädettävän tarranauhan ansiosta käsivarsinauha mahtuu mukavasti jopa 14 tuuman käsivarren kokoon. Näytön suojakansi suojaa näyttöä tyhjästä ja tarjoaa myös esteettömän pääsyn laitteeseesi.

Sinulla on jopa kahdeksan tyylikkäitä värikkäitä vaihtoehtoja, kuten violetti, minttu, vaaleanpunainen ja musta ja paljon muuta. ArmTrekillä on lisäksi elinikäinen takuu.

Yhteensopivuus: iPhone X, 8, 7, 6, 6s Plus

USP: Säädettävä tarrakiinnitys

Tutustu Amazoniin

4. KOTELO

Erityisesti iPhone X: lle suunniteltu SUPCASE on trendikäs muotoilu. Se tarjoaa täydellisen suojauksen älypuhelimellesi ja mahdollistaa myös sen pitämisen vakaana tiukan harjoittelun aikana.

Tarranauha-käsivarsinauha mahtuu käsikokoihin 9 ″ -21 ″. Silikonikotelo lisää suojaa iPhonelle ja tarjoaa samalla paremman otteen. Vielä parempi, voit käyttää kantta laitteen erillisenä kotelona. Joustavuuden lisäksi voit käyttää kaikkia laitteen portteja ja painikkeita mukavasti.

Yhteensopivuus: iPhone X

USP: Silikonikotelo

Tutustu Amazoniin

5. DanForce

DanForce on yksinkertaisesti hieno käsivarsinauha, joka pystyy huolehtimaan kaikista perustarpeistasi. Se on varustettu huippulaadukkaalla polyamidilykralla, joka antaa sille tarvittavan lujuuden kestää pitkään. Pääasiassa sileän ja joustavan materiaalin ansiosta sinulla on mahdollisimman mukava käyttää sitä.

Hikiä kestävä vuori ei vain anna ihosi hengittää helposti, vaan sillä on myös tärkeä rooli älypuhelimen kuivana pitämisessä. Siksi ihosi ei ärsytä edes pitkän harjoittelun jälkeen. Lisäksi voit valita DanForcen seitsemällä huomiota herättävällä värillä, kuten oranssi / sininen, oranssi / musta, USA-painos ja paljon muuta.

Yhteensopivuus: iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus

USP: Hikeä kestävä vuori

Tutustu Amazoniin

6. Revere Sport

Pidän Revere Sportin yksinkertaisesta suunnittelusta, joka voi ihanteellisesti täyttää perusvaatimuksesi. Ensimmäinen asia, jonka huomaat tässä käsivarsinauhassa, on kaksoissäädettävä käsivarsinauha, joka auttaa pitämään iPhonen täydellisesti paikallaan. Mukana on myös heijastinnauha, jotta voit toimia sujuvasti pimeässä.

Käsivarsinauhassa on pieni tasku avaimen ja käteisen säilyttämiseen. Se on suunniteltu siten, että voit asentaa älypuhelimesi ohuella kotelolla, ja jatkat Touch ID: n tai kosketusnäytön käyttämistä ongelmitta. Lisäksi Revere Sportia tukee elinikäinen takuu.

Yhteensopivuus: iPhone 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus

USP: Kaksi säädettävää käsivartta

Tutustu Amazoniin

7. Senbor

Senborissa on ylimääräinen kangaskerros estämään hiki pääsemästä iPhoneen. Siksi älypuhelimesi pysyy kuivana jopa intensiivisen harjoittelun aikana; jolloin voit keskittyä harjoitteluun. Pehmeällä neopreenimateriaalilla valmistettu käsivarsinauha tuntuu melko sileältä.

Kahdella kiinnityskoolla varustettu tarranauhahihna sopii varren ympärysmittaan 8,5-15,5 tuumaa. Sisäänrakennettujen avainten ja korttien haltijoiden avulla voit pitää arvotavarasi turvassa. Ei siinä kaikki; Senbor on saatavana kolmessa viehättävässä värissä, kuten musta, harmaa ja vaaleanpunainen.

Yhteensopivuus: iPhone 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus

USP: Ylimääräinen kangaskerros

Tutustu Amazoniin

8. YORJA

Minimalistisen muotoilun esittävä YORJA varmistaa, että sinulla on tarvittava mukavuus lenkillä. Valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista, käsivarsinauhassa on kolme kerrosta Lycra-materiaalia naarmuuntumisen estämiseksi. Kaikista niin kestävistä se on uskomattoman kevyt eikä lisää paljon irtotavaraa iPhoneen.

YORJASSA on pieni paketti, jossa voit pitää korttisi ja käteiselläsi turvallisesti. Siinä on myös avain tasku ja kuulokekaappi. Lisäksi sitä on saatavana kahtena yksinkertaisena värivaihtoehtona, kuten musta ja harmaa.

Yhteensopivuus: iPhone X, 8, 7, 6s, 6

USP: Kolme kerrosta Lycra-materiaalia

Tutustu Amazoniin

9. Maxboost

Mitä tulee laatuun ja kykyyn parantaa käyttökokemustasi, Maxboostia on pidettävä yhtenä markkinoiden hienoimmista käsivarsinauhoista. Siinä on siisti muotoilu ja mukana tulee monipaikkainen tarranauha. Mukavuustasostasi riippuen voit säätää iPhoneasi vaivattomasti pysyäksesi kiinteänä.

Näytön kansi tarjoaa täydellisen suojan kosketusnäytölle tyhjästä, samalla kun voit käyttää laitettasi ongelmitta. Luottopaikka ja avaimenperä antavat sinun pitää arvotavarasi turvallisesti. Lisäksi kolme värivaihtoehtoa (musta, vaaleanpunainen ja minttu), joihin liittyy elinikäinen takuu, tekevät Maxboostista hienon vaihtoehdon.

Yhteensopivuus: iPhone X, 8, 7, 6, 6s, SE, 5s, 5, 5C

USP: Näytön suojakansi

Tutustu Amazoniin

10. Mosica

Viimeisenä muttei vähäisimpänä; Mosica on saanut kaikki ominaisuudet tuntuvaan käsivarsinauhaan. Valmistettu korkealaatuisesta kangasmateriaalista, sillä on erittäin pehmeä rakenne. Kestävä rakenne mahdollistaa sen, että se vaimentaa iskuja ja tarjoaa toivotun suojan älypuhelimeesi tahattomilta putoamisilta.

Mukavuutesi perusteella voit säätää hihnan helposti siten, että laite ei liu'u. Heijastavan nauhan sisällyttäminen tekee siitä paremman kumppanin lenkkeilyyn, etenkin pimeässä. Ja kyllä, Mosicaa on saatavana kolmella kauniilla värillä, kuten harmaa, vihreä ja vaaleanpunainen.

Yhteensopivuus: iPhone X, 8 Plus, 7 Plus, 6s Plus, 6 Plus

USP: Trendikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on suosikkisi iPhone-käsivarsinauha?

Toivomme, että olet löytänyt kelvollisen omaisuuden iPhonellesi. Kerro meille, kumpi on vastustanut tehtävääsi ihailtavasti.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat virtapankit iPhonelle
  • Autolaturit iPhonelle
  • Parhaat autotelineet iPhonelle
  • Parhaat langattomat laturit iPhonelle

Uusimmat viestit