Kymmenen ohuinta iPhone Xs Max -koteloa vuonna 2021

Rakastatko mahtavia erittäin ohuita koteloita? Loistava! Haluan myös mennä tyylikäs kansi aina kun on halu saada iPhone pidättää huomiota tyylikkäästi. Koska olen erittäin kiinnostunut ohutkaltaisesta ulkoasusta, olen jo järjestänyt ohuimmat iPhone Xs Max -kotelot.

1. totallee

Jos ihailet laiha tapauksia, "totallee" pitäisi olla aivan tutkan yläosassa. Urheilu on vain 0,02 tuumaa, se on erittäin ohut - markkinoiden ohuin.

Puoliläpinäkyvän muotoilun ansiosta Max voi esitellä muotoilunsa tyylikkäästi. Sileä kansi pitää myös sormenjäljet ​​ja naarmut pois.

Tarkista takana oleva kamerarengas, joka suojaa kaksoiskameraa. Lisäksi totallee-ohut kotelo on saatavana kahdeksassa kauniissa värissä, mukaan lukien suihkumusta, kirkas, harmaa ja paljon muuta.

USP: Ultra ohut

Tutustu Amazoniin

2. elago Inner Core -sarja

Tämä elago on myös melko ohut. Kaiverrettu joustavasta polypropeenimateriaalista, Inner Core -sarja on valmis muodostamaan muotoon sopiva pari Max.

Pääasiassa korkean joustavuuden ansiosta voit asentaa ja poistaa kannen vaivattomasti. Pehmeä tekstuuri tarjoaa paremman tarttuvuuden ja varmistaa, että kämmenesi tuntuu mukavalta, kun kannat suuren näytön laitetta.

Voit luottaa Inner Core -sarjaan taistelemaan naarmuja vastaan. Pidätkö värikkäistä kansista? No, tämä tyylikäs kotelo on useita värejä, kuten vaaleanpunainen, punainen, valkoinen ja enemmän.

USP: Joustava polypropeenimateriaali

Tutustu Amazoniin

3. Applen silikonikotelo

Applen silikonikotelolla on melko viehättävä ulkonäkö ja se sopii hyvin yhteen iPhone Xs Maxin kanssa. Valmistettu korkealaatuisesta silikonimateriaalista, kansi on pehmeästi viimeistelty.

Pehmeän pintarakenteen ansiosta kotelo tarjoaa paremman otteen. Se estää myös sormenjäljet ​​ja lian. Mikrokuituliina auttaa sitä torjumaan naarmuja.

Tämä ohut kansi toimii myös hienosti langattomien laturien kanssa, jotta voit käynnistää phabletisi kätevästi. Voi kyllä, voit valita tämän kadehdittavan ohuen kotelon useilla väreillä, kuten tuotteen punainen, keskiyön sininen ja paljon muuta.

USP: Langaton lataustuki

Tarkista Apple

4. RANVOO

Tyylikäs muotoilu, RANVOO on mitä tarvitset saadaksesi iPhonen varastamaan sydämet. Se on yksi markkinoiden ohuimmista kansista. Napsautettava rakenne sopii tahrattomasti iPhonen ympärille.

Ulkopuoli tuntuu melko sileältä ja pitää myös tahran ja pölyn poissa. Korotettu reuna tarjoaa ylimääräisen suojan kaksoiskameralle. Langattoman latauksen yhteensopivuus tekee RANVOO: sta täydellisen puvun. Ja kyllä, valitset tämän nahkakotelon kolmella värillä: punainen, musta ja sininen.

USP: Kameran lisäsuojaus

Tutustu Amazoniin

5. Ancher

Vain 0,3 mm: n paksuudella Anccer on epäilemättä yksi markkinoiden halutuimmista tyylikkäistä koteloista. Kova PC-materiaali vahvistaa rakennetta kestämään pieniä putoamisia.

Mattapintaisena ulkopinta ei salli hiki ja lika pilata sen kiiltoa. Se tarjoaa myös lisäsuojan kameralle.

Äännetyt painikkeet tarjoavat sujuvan palautteen, kun taas aukot ovat siistit. Mitä tulee väreihin, Anccer on saatavana viidellä kauniilla muunnoksella, kuten punainen, sininen, musta ja paljon muuta.

USP: Sormenjälkiä kestävä

Tutustu Amazoniin

6. TORRAS

Kun puhut tyylikkään näköisistä kansista, tämä TORRAS-tarjous tulee heti kuvaan. Siinä on melkein kaikki mitä laihalla kotelolla pitäisi olla.

Pidän sen mattapintaisesta pinnasta, joka varmistaa, että ulkopinta pystyy pitämään hehkunsa elossa pitkään. Aivan kuten monet sen kilpailijat, se pitää kameran myös suojattuna kohotetulla huulella.

Painikkeet tarjoavat tuntopalautetta ja aukkojen avulla pääset helposti portteihin. Lopuksi voit valita TORRASin kolmella houkuttelevalla värillä, kuten mustalla, punaisella ja tummansinisellä.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. TOZO

TOZO on vertaansa vailla, kun on kyse viileästä ottelusta iPhone Xs Maxin kanssa. Paksuudellaan 0,35 mm se tuskin lisää laitteeseen irtotavaraa.

Kova kansi voi vastustaa naarmuja helposti. Pääasiassa mattapinnan ansiosta se voi taistella hiki ja lika. Napit tuntuvat rapealta ja aukot ovat tarkkoja. Värien osalta se tarjoaa kolme kaunista väriä: musta, sininen ja valkoinen.

USP: Puoliläpinäkyvä muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Incipio-sulka

Haluatko tarjota hieman enemmän vapautta Xs Max -laitteellesi loistaa läpi? Incipio Feather voi olla ihanteellinen valinta sinulle. Kannessa on erittäin ohut muotoilu ja se antaa älypuhelimesi hehkua ilman suuria häiriöitä.

Pehmeä viimeistely rikastuttaa sen profiilia ja tarjoaa myös mukavan otteen. Suojelun osalta mielestäni Feather pystyy pitämään naarmut ja tarjoamaan tarvittavan suojan myös kameralle. Lisäksi tässä kirkkaassa tapauksessa on kolme kiehtovaa väriä: musta, kirkas ja aina suloinen ruusukulta.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. kqimi

Tyylikäs tapaus, "kqimi" on peittänyt sinut kokonaan. Olipa kyse räikeästä ottelusta älypuhelimen kanssa tai naarmujen pysäyttämisestä, kaikki jalustat on peitetty.

Kova tietokone antaa sille hieman ylimääräistä voimaa selviytyä pienistä kolhuista. Joten, jos haluat saada jonkin verran suojaa uhraamatta tyyliä, se voi olla turvallinen veto. Minusta painikkeet ovat erittäin herkkiä ja aukot tarkkoja.

Lisäksi kqimi on saatavana useina houkuttelevina värivaihtoehtoina, joten sopivan ottelun valitseminen on sinulle edelleen helppoa.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

10. JASBON

JASBON ei välttämättä huoku poikkeuksellisen tyylikäs profiili, mutta se ei ole myöskään iso. Laadukas silikonipinta antaa sille hienostuneen ilmeen. Kohteliaisuus sileä ulkokuori, kansi tarjoaa paljon paremman pidon.

Mikrokuituliina tarjoaa tarvittavan lujuuden kestämään iskuja ja ehkäisemään myös hankausta. Älypuhelimesi kestää säännölliset putoamiset helposti. Lisäksi kotelo tarjoaa ylimääräistä hoitoa kameralle, jossa on kohotettu reuna. Ja kyllä, saat kuusi lumoavaa väriä, joista valita.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se on iPhone Xs Maxin ohuimpien koteloiden kotelo!

Suosikkisi?

Nyt on sinun vuorosi kertoa meille tapauksista, jotka ovat päässeet tyylikäs kansisi luetteloon. Arvostamme aina palautettasi. Joten, älä ammu kahta senttiäsi.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot
  • iPhone Xs Max nahkakotelot
  • Paras ohut kotelo iPhone 12 Pro Max -puhelimelle
  • Ohut kotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle

Haluatko tutkia lisää tällaisia ​​lisävarustekokonaisuuksia Xs Maxille?

Uusimmat viestit