Estä muita lähettämästä Facebook-aikajanallasi iPhoneen

Jos olet sosiaalisen median nörtti, olen varma, että sinun on nautittava suuri fani ja ystävä, joka seuraa jatkuvasti tilapäivityksiäsi, valokuviasi, videoita ja muuta. Kun nautit tästä virtuaalisesta suosiosta, joskus olet keitossa, jos joku ystävistäsi lähettää jotain kiusallista seinälle. Jos olet julkkis, sinun on oltava sitäkin valppaana, ettet joku kirjoittaa pilkkaavaa sisältöä sinua tai jotakuta muuta vastaan.

Paras ratkaisu on estää sellaiset ystävät. Ehkä ei. Koska voi olla joitain läheisiä ystäviäsi, jotka saattavat viedä tämän toiminnan sydämeen. Facebook antaa sinulle mahdollisuuden estää muita (lukemaan ystäviä) lähettämästä Facebook-seinään iPhonessa.

Noudattamalla joitain helppoja vaiheita voit estää ystäviäsi lähettämästä mitään ei-hyväksyttävää tai vastenmielistä Facebook-seinällesi iPhonessa.

Kuinka estää muita lähettämästä Facebook-seinääsi iPhoneen

Vaihe 1: Käynnistä Facebook-sovellus iPhonellasi.

Vaihe 2: Napauta Lisää vaihtoehto-valikkoa oikeassa alakulmassa.Vaihe 3: Selaa alas kohtaan Asetukset → Napauta Tilin asetukset.Vaihe 4: Napauta nyt Aikajana ja Tunnisteiden lisääminen -vaihtoehtoa.Vaihe 5: Napauta "Kuka voi lähettää aikajanallesi?"Vaihe 6: Napauta lopuksi Vain minä.Tämän jälkeen vain sinä voit lähettää sisältöä Facebook-seinällesi, ja muut eivät voi lähettää mitään audio- / visuaalista sisältöä.

Lisäksi yllä oleva prosessi muuttaa automaattisesti myös asetuksia verkossa. Joten kun käytät Facebook-tiliäsi verkosta, muutokset heijastuvat siihen, eikä kukaan voi lähettää mitään seinällesi, ennen kuin peruutat muutokset tiliasetuksissa.

Mutta jos olet iGeeksBlog-seuraaja etkä käytä iPhonea (tämä voi kuitenkin olla harvinainen tilanne), voit muuttaa tilisi asetuksia ja estää muita lähettämästä Facebook-seinälle verkkoselaimesta.

Kuinka estää muita lähettämästä Facebook-seinää verkkoon

Vaihe 1: Käynnistä www.facebook.com verkkoselaimellasi.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja salasanallasi.

Vaihe 3: Napsauta ylävalikon oikealla puolella olevaa käänteistä kartiota → Napsauta Asetukset.

Vaihe 4: Napsauta Aikajana ja Tunnisteiden lisääminen vasemmasta navigointipalkista.Näet aikajanan ja koodausasetukset ruudulla. Ensimmäinen vaihtoehto on "Kuka voi lisätä asioita aikajanalleni?"Vaihe 5: Napsauta Kuka voi lähettää aikajanallasi -kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.

Vaihe 6: Näkyviin tulee avattava valikko, jossa on kaksi vaihtoehtoa: Ystävät ja Vain minä.Vaihe 7: Napsauta Vain minä.Vaihe 8: Sulje vaihtoehto oikealta puolelta.

Jos haluat peruuttaa tämän toiminnon myöhemmin, sinun on noudatettava samaa prosessia ja napsautettava avattavasta valikosta Ystävät.

Uusimmat viestit