Parhaat Halloween-pelit iPhonelle ja iPadille

Jokainen ja jokainen, joka rakastaa kammottavia, pelottavia asioita, on yleensä suuri Halloween-fani. Ja heille se on usein vuoden odotetuimpia päiviä. Mutta miksi odottaa 31. lokakuuta, jolloin iOS-laitteesi voi antaa sinulle tämän tunteen juuri nyt. Joukon sovelluksia, sekoitus pelottavia ja söpöjä taustakuvia sekä nämä parhaat Halloween-pelit iPhonelle ja iPadille antavat sinulle mahdollisuuden nauttia ja juhlia All Hallows 'Eve -tapahtumia ennen sen saapumista ja jopa sen jälkeen.

 1. Kasvit vs. Zombies ™ 2
 2. Perjantai 13. päivä: Killer Puzzle
 3. Zombeja, juokse!
 4. Goosebumps Horror Town
 5. Bendy ja mustekone
 6. Walking Dead: Peli
 7. Cultist Simulator
 8. Candies 'n Curses
 9. Spooky Squasherit
 10. Spooky House ® Halloween puhkesi

1. Plants vs. Zombies ™ 2 - hauska, kevyt sydämellinen strategiapeli

Halloween- ja Zombie-pelit kulkevat käsi kädessä. Ja tämä palkittu peli tuo toimintaan, seikkailuun, puutarhaviljelmien kuumakuviin ja leikeihin hauskoja zombeja. Perimmäisenä tavoitteena on pelastaa aivosi syömiseltä!

Tätä varten sinun on rakennettava armeija hämmästyttäviä kasveja. Aivan oikein, siemenet ja polttoaineet yli sadalle voimakkaalle nurmikon legendalle. Taistele zombeja vastaan ​​11 hullussa maailmassa, muinaisesta Egyptistä tulevaisuuteen ja sen ulkopuolelle.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

Ikäraja: 9+

ladata

2. Perjantai 13. päivä: Killer Puzzle - Spooky & Scary Game

Koristat ihoa Jason Voorheesilla, alias psykotapamisen edelläkävijällä. Tällä kertaa hän on terrorisoinut kaikkia Crystal Laken leiriläisiä ja Manhattanin kaupunkilaisia.

Pelattavuus sisältää 8 kammottavaa jaksoa, joissa on yli 100 kammottavaa palapelitasoa. Edetessä viattomien uhrien pelottaminen tai tappaminen on vaikeampi. Voit kuitenkin tasoittaa hahmosi ja avata lisää aseita vastaavasti.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

Ikäraja: 17+

ladata

3. Zombeja, juokse! - Twist-kunto-sovellus

Kunnon ylläpitäminen ei ole helppoa, mutta siitä voidaan varmasti tehdä hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Ja kyllä, se nojaa enemmän kohti harjoitusohjelmaa, mutta kun otetaan huomioon kaikki kulutetut Halloween-karkit ja juhlat, se on kelvollinen osallistuja tähän luetteloon.

Erittäin uppoava juoksupeli luo apokalyptisen ilmapiirin äänillä ja kerronnalla. Kun juokset tosielämässä, sydäntä pumpattava äänidraama ajaa sinut juoksemaan ylimääräisen mailin ja saavuttamaan tavoitteesi.

Hinta: Ilmainen (1 kuukauden Pro-jäsenyys - 2,99 dollaria)

Ikäraja: 12+

ladata

4. Goosebumps Horror Town - Kaupunkirakennuspeli täynnä hirviöitä

Kyllästynyt simulointipeleistä, joissa kaikki on sokeria ja maustetta? No, on aika nostaa joitain "hanhenmakuisia" pelottavimmista hirviöistä hittikauhusarjasta. Voit olla pahojen olentojen nukketeatteri ja käskeä heitä kauhistamaan kaupunkilaisia.

Tai voit olla sankari, joka ottaa vastuun hirviöiden torjunnasta harteillaan. Riippuen roolistasi ihmisenä tai hirviönä, sinun on strategisoitava voittosuunnitelma.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

Ikäraja: 9+

ladata

5. Bendy and the Ink Machine - Pimeä ja synkkä seikkailupeli

Tervetuloa Joey Drew Studiosiin, paikkaan, jossa klassinen rakastettava sarjakuva Bendy oli musteella. Sen jälkeen kun näyttely suljettiin, ruumiillinen bendy on muuttunut pahaksi ja yrittää nyt tappaa pääanimaattorinsa Henryn.

Vaikka asennus on melko pelottavaa ja pimeää, pelattavuus on vaihteleva ja kiehtova. Tutkittavana ja mestarittavana on ensimmäisen persoonan taistelu, pulmia, kauhua, varkauksia ja lukuisia piilotettuja salaisuuksia.

Hinta: $6.99

Ikäraja: 12+

ladata

6. Walking Dead: Peli - sarjan innoittama toiminta

Viisiosainen jaksollinen pelisarja, joka sijoittuu samaan universumiin kuin Walking Dead -romaanit ja televisio-ohjelmat. Olet Lee Everett, mies, jolla on toinen mahdollisuus elämään ja intohimo pelastaa maailma epäkuolleista.

Suojaa hinnalla milloin tahansa Clementine-niminen orpo-tyttö. Mutta kun ruumiit palaavat eloon ja selviytyjät taistelevat selviytymisen puolesta, se ei varmasti ole helppo tehtävä. Vaikka peliä ei ole päivitetty vähään aikaan, se on silti pelin arvoinen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

Ikäraja: 17+

ladata

7. Cultist Simulator - Yllättävän mystinen korttipeli

Surullisen roguelike-kertova korttipeli, jossa ei edes ole opetusohjelmaa. Voi kyllä, kyse ei ole pelkästään pelin hallitsemisesta; osa haastetta sisältää pelaamisen selvittämisen.

Rakenna 1920-luvun teeman ympärille piilotetut jumalat ja salaiset historiat, sinun täytyy tulla tuntemattomien taiteiden tutkija. Käsityökalut, kutsu henkiä, indoktrinoi viattomia ja nappaa uuden aikakauden julistajan titteli.

Hinta: $6.99

Ikäraja: 12+

ladata

8. Candies 'n Curses - Suloinen pulmapeli

Phantom King kummittaa ikuisesti kierrettyä kartanoa. Sinun on kuitenkin hävitettävä laumoja ihastuttavia haamuja, ennen kuin voit saavuttaa lopullisen tavoitteen. Ei hätää, joukko aavemaisia ​​pentuja ja muita spektriolentoja on täällä auttamassa sinua.

Vieraile kaikilla kuudella eri kartanon alueella ja potkaise alueita saastuttavat vaaralliset kummitukset. Jokaisen vaiheen lopussa ehkä pomo odottaa sinua, joten käytä voimiasi ja voimaa vastaavasti.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

Ikäraja: 4+

ladata

9. Spooky Squashers - Hauska arcade-peli aaveista

Tässä pelissä on paljon vihjauksia. Sinun on taisteltava haamuja vastaan ​​pelaamalla squashia squashina! Juuttuneena vanhaan kokin hautausmaalle rakennettuun pelottavaan linnaan sinun täytyy voittaa paha kokin aave ja hänen kätyreensä paeta.

Vaikka melko yksinkertainen tarina, pelattavuus on melko nopeatempoinen. Lisäksi se sisältää omituisia yllätyksiä eri vaiheissa pitääkseen asiat mielenkiintoisina ja kurkistavina.

Hinta: Vapaa

Ikäraja: 9+

ladata

10. Spooky House ® Halloween Burst - Addicting Candy Crush kuten peli

Kaiken Halloweenin innoittama peli tapahtuu pelottavassa kartanossa, joka on täynnä kurpitsaa ja kammottavia ääniä. Pelattavuus sisältää 12 yleistä mutta hauskaa pelitilaa, kuten Shooter, Pumpkin Invasion, Turn By Turn jne.

Pelaajien mielenkiinnon ja vaikeustasojen ylläpitämiseksi siinä on myös viisi animaationopeuden asetusta - hidastettu, normaali, nopea, turbo ja animaatiot pois päältä. Joten, mitä sinä odotat? Tutkitaanpa kurpitsaa?

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

Ikäraja: 4+

ladata

Spooky Halloween!

Halloweenissa ikä ei ole baari. Olitpa 6- tai 60-vuotias, kaikilla voi olla hauskaa. Siksi olemme yrittäneet sisällyttää pelejä, jotka sopivat jokaiselle iälle ja makulle. Toivottavasti löysit juuri oikean ottelun tai ottelut!

Kerro meille suosikki Halloween iOS -pelisi alla olevasta kommenttiosasta. Levitämme hauskan, kammottavien ja pelottavien pelien rakkautta tällä kaudella.

Lue seuraava:

 • Sudoku-pelit iPhonelle ja iPadille
 • Toimintapelit iPhonelle ja iPadille
 • Sanapelit iPhonelle ja iPadille
 • Tower Defense -pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit