Kuinka näyttää iPhonen akun prosenttiosuus Apple Watchissa

Vaikka iPhonessa on helppo näyttää akun prosenttiosuus, et joskus et välttämättä pysty tai katsomaan laitettasi katsellaksesi sitä. Esimerkiksi ehkä puhelimesi latautuu toisessa huoneessa. Tällaisissa tilanteissa voit valvo sitä Apple Watchistasi. Tämä on helppo tehdä useilla kolmansien osapuolten sovelluksilla. Opi lisää.

 • Parhaat sovellukset iPhone-akun tilan tarkistamiseen Apple Watchista
 • Kuinka näyttää iPhonen akun prosenttiosuus Apple Watchissa

Parhaat sovellukset iPhone-akun tilan tarkistamiseen Apple Watchista

Näiden sovellusten avulla voit myös mukauttaa asetuksia ja valita ilmoitusten vastaanottamisen, kun iPhonen akun varaustaso saavuttaa tietyn tason. Jotkut ovat nimellishintaan, mutta monet ovat myös ilmaisia. Alla on luettelo alkuun vapaa suositukset:

 • Puhelimen akku
 • Akun kesto
 • Akunvalvoja
 • Lataa
 • Etäakku ja liitettävyys

Kuinka näyttää iPhonen akun prosenttiosuus Apple Watchissa

Kun olet valinnut sovelluksen yllä olevista ehdotuksista, sinun on ladattava se laitteillesi. Jos sinulla on uusin watchOS 6, voit asentaa sovelluksen suoraan Apple Watchiin. Jos käytät vanhempaa watchOSia, toimi seuraavasti:

 1. Asenna valitsemasi sovellus iPhoneen App Storesta. Tässä artikkelissa aiomme asentaa PhoneBattery-sovelluksen
 2. Kun se on asennettu, avaa Apple Watch -sovellus iPhonellasi
 3. Vieritä luetteloa sovelluksista löytääksesi asennetun. Näpäytä Asentaa laittaa se Apple Watchiin.
 4. Odota, kunnes se on asennettu, ja käännä sitten kytkin PÄÄLLE Näytä sovellus Apple Watchissa jos se ei ole vielä päällä.

Nyt voit tarkistaa iPhonen akun tilan Apple Watchista avaamalla kellosi äskettäin asennetun sovelluksen.

Jos käytät Ruudukkonäkymä aseta kellossasi sormi ristikkoon ja liikuta sitä, kunnes näet sovelluskuvakkeen. Napauta avataksesi.

Jos käytät Listanäkymä vieritä kellossasi ylös tai alas, kunnes löydät sovelluksen, ja avaa se napauttamalla.

Puhelimesi akun prosenttiosuus näkyy Apple Watchissa.

Eri sovelluksissa on erilaisia ​​mukautuksia. Voit esimerkiksi saada ilmoituksen, kun iPhonen akku saavuttaa tietyn tason. Tämä tekee niistä hyödyllisiä, vaikka et käyttäisikään Apple Watchia. Avaa sovellus iPhonessa nähdäksesi, millaiset asetukset ovat käytettävissä.

Yhteenvetona

Vaikka kolmannen osapuolen sovellusten avulla on helppo nähdä iPhonen akun prosenttiosuus ranteesta, olisi hyödyllistä, jos Apple ottaisi tämän toiminnon käyttöön ekosysteemissään. Toivomme, että tämä lisätään tulevaisuudessa. Mitkä sovellukset toimivat parhaiten sinulle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit