Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot vuonna 2021

Rakastat iPhone 6 Plus -puhelinta enemmän kuin rakkaitasi, ja siksi sinulla on taipumus huolehtia älypuhelimestasi erityisen hyvin. Mikäli kyse on hoidosta, mikään ei estä sinua ostamasta parasta suojaa iPhone 6 Plus -puhelimellesi. Ja tiedämme, että kun haluat jotain, tarkoitat parasta. Tässä on kokoelma iPhone 6 Plus -läppäkoteloita; Katso parhaat ominaisuudet, hinnat, värit ja mallit iPhone 6 Plus Flip -koteloille. Tee älykäs päätös nyt!

1. Lupa

Arvostavat tämän Lupa-klassisen kotelon hienoa ammattitaitoa, tyylikästä tekstuuria ja pehmeää kosketusta iPhone 6 Plus -puhelimeesi. Klassinen tyyli on melko ilmeinen sen käsityönä tehdyssä renderöinnissä. Viihdefriikejä varten tässä tapauksessa on säädettävä jalusta videoiden katseluun ja e-kirjojen lukemiseen pitkiä tunteja.

Pääset kaikkiin portteihin, hallintalaitteisiin, antureihin, kameroihin, kaiuttimiin ja painikkeisiin ilman vaivaa, koska tässä tapauksessa on tarkat leikkaukset, aukot ja moitteeton muotoilu. Muita ominaisuuksia ovat kolme korttipaikkaa henkilöllisyys- ja luotto- / maksukorttien tallentamiseen, retro-tyyli, pehmeän kahvan tunne ja samettinen rakenne.

USP: Laadukas viljan nahka

Tutustu Amazoniin

2. Hilda

Tämä Hilda iPhone 6 Plus -kotelo on nainen. Kun otetaan huomioon sen naiselliset värit ja söpö muotoilu, on aivan selvää, että tapaus on tarkoitettu nuorille naisille ja nuoremmille tytöille. Miehet voivat kuitenkin aina ostaa sellaisen naisilleen.

Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka suojaa puhelinta naarmuilta, pölyltä ja iskuilta. Yksi tapauksen räikeistä piirteistä on sen kolme korttipaikkaa ja yksi pystysuora paikka valuutan säilyttämiseksi.

Kotelo on käyttäjäystävällinen, koska se on melko helppo asentaa ja poistaa iPhone 6 Plus. Koteloa valmistettaessa on otettu tarkkuutta, koska voit liittää latauskaapelin, handsfree- ja muut johdot helposti vastaaviin liittimiin.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. MTRONX

MTRONX on melko yksinkertainen kotelo iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle. Ensiluokkainen PU-nahka, jossa on siisti käsintehty muotoilu, tekee siitä hienon parin phabletillesi. Pehmeän sisävuoren ansiosta läppäkotelo kestää naarmuja ja absorboi myös iskuja.

Avautuneen ikkunan avulla voit tarkistaa uusimmat ilmoitukset. Magneettisen sulkimen avulla voit sulkea kannen turvallisesti. Kova kuori suojaa myös laitetta tarkasti putoamisilta ja kolhuilta. Lopuksi MTRONX on saatavana neljässä eri värivaihtoehdossa.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

4. Belemay

Jos haluat esitellä vintage-nahkaisen läppäkotelon älypuhelimeesi, Belemay olisi mahdollisuuden arvoinen. Aidolla lehmännahalla on vaikuttava käsityönä tehty muotoilu.

Suuri rahatasku ja useita korttipaikkoja tekevät Belemaysta täydellisen lompakon kannen. Lisäksi jalustaominaisuus on aina käytettävissä FaceTime-ohjelman vahvistamiseksi.

TPU-kotelon ansiosta tämä läppäkotelo voi myös absorboida iskuja. Värivaihtoehdoista puhuttaessa se on saatavana mustana, sinisenä ja kahviruskeana.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Nouske

Tällä Nousken tarjouksella on minimalistinen ilme. Siinä on PU-nahkainen ulkopinta, joka tuntuu erittäin mukavalta. TPU-kotelon ansiosta läppäkotelo kestää täysin pienet iskut.

Avoin ikkuna tekee siitä hyödyllisen tapauksen, jonka avulla voit vilkaista viimeisimpiä ilmoituksia ja hyväksyä saapuvat puhelut helposti. Voit käyttää etukantta myös asettamaan iPhonen täydelliseen suuntaan mukavan katselukokemuksen takaamiseksi. Lisäksi Nouske-kantta on saatavana kuudessa houkuttelevassa värissä, kuten tummansininen, ruusukulta, musta ja paljon muuta.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. WenBelle Blazers -sarja

Jos haluat matalamuotoisen muotoilun, WenBelle Blazers -sarja olisi yksi älypuhelimesi paremmista vaihtoehdoista. Kotelo on valmistettu käsityönä tekonahasta ja siinä on iskunkestävä kotelo. Voit luottaa siihen, että tämä läppäkansi tarjoaa älypuhelimesi perussuojan.

Mahdollisuus tallentaa korkeintaan kolme korttia ja myös käteistä erikoisosastoon tekee siitä turvallisen panoksen säännölliseen käyttöön. Voit myös hyödyntää jalustatoimintoa saadaksesi hauskaa rakastavat videosi kädet vapaana. Lisäksi sininen, ruskea ja harmaa ovat kolme vaikuttavaa värivaihtoehtoa.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

7. SHIELDON

Pidän SHIELDONin teoksesta. Korkealaatuisella lehmännahalla on huomattava ammattitaito. Ja nahkarakenteen ansiosta kansi tuntuu tarttuvalta.

Mukana toimitettu PC-sisustus antaa rakenteen selviytyä kolhuista ja suojaa myös phabletia ruma naarmuilta. Kannen sisällä on kolme korttipaikkaa ja piilotettu tasku. Voit myös kaksinkertaistaa etukannen, jotta saat jonkin verran lepoa kämmenellesi ja nauttia materiaalista mukavammin.

USP: Arvostettu kirjan tyylinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. FYY

FYY on yksinkertainen näköinen suojakansi, jonka pitäisi vastata perustarpeitasi. Pehmeä PU-nahka tarjoaa turvallisen otteen ja antaa sille myös hieman hienostuneen ilmeen. Kotelo pitää turvallisesti iPhonesi ja vaimentaa myös normaalin iskun. Siksi älypuhelimessasi on luotettava suoja kolhuilta ja hankaukselta.

Kapeassa läppäkotelossa on kolme korttipaikkaa ja lokero käteisen säilyttämistä varten. Sen lisäksi se on saatavana lukuisina väreinä.

USP: Ensiluokkainen PU-nahka

Tutustu Amazoniin

9. KOTI

Kääntöpuolena HOOMIL on vaikuttanut minuun paljon. Se on pitänyt kaiken suoraviivaisena varmistaen, ettei siinä ole tarpeetonta irtotavaraa. Siksi tunnet olosi mukavaksi käyttää sitä älypuhelimesi kanssa.

Laadukas PU-nahkainen ulkopinta tuntuu aina tarttuvalta kämmenelle. Magneettisen sulkimen avulla voit sulkea kannen täydellisesti. Läppäkansi voi estää säännöllisen kulumisen. Viimeisenä on ainoa käytettävissä oleva mustavärivaihtoehto.

USP: Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät! Tämä tiivistää kokoonpanomme parhaista iPhone 6 Plus -sovellustapauksista vuonna 2020.

Paras panoksesi?

Kuten aina, kerro meille ajatuksesi yllä olevasta yhteenvedosta. Älä unohda kertoa meille kannesta, jolla näyttää olevan kaikki ominaisuudet sopivaksi älypuhelimeesi.

Haluat vilkaista myös alla olevia lisävarustekokonaisuuksia:

  • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6 / 6s Plus -puukotelot
  • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -kotelot

Mitkä ovat suosikkisi iPhone 6 Plus -kotelot ja miksi? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found