Kuinka korjata tärinä, joka ei toimi iPhonessa?

Toisinaan iPhonen on oltava hiljaisessa tilassa, varsinkin kun olemme tärkeässä kokouksessa. Luotamme tärinästä ilmoittamaan meille saapuvista puheluista laitteen ollessa hiljaisessa tilassa. Monet käyttäjät valittavat, että he menettivät monia tärkeitä puheluita vain siksi, että heidän iPhonensa ei värinän.

Julkisten foorumien kommentteja tarkasteltaessa ongelma ilmenee yleensä iOS Beta -versiossa, joka ratkaistiin myöhemmin seuraavassa päivityksessä. Jos kohtaat edelleen tätä turhauttavaa ongelmaa, alla on kaikki mahdolliset korjaukset sen ratkaisemiseksi.

iPhone ei värise, kun vastaanotat saapuvan puhelun? Tässä on Korjaus

Tärinämekanismi sijaitsee iPhonen takana. Yritä napauttaa (ei lyödä) iPhonen takaosaa varovasti.

Käynnistä laite uudelleen

Pakota uudelleenkäynnistys iPhone 6s Plus, iPhone SE tai aikaisempi painamalla lepo- / herätyspainiketta yhdessä Koti-painikkeen kanssa, kunnes näet Apple-logon näytöllä.

IPhone 7: ssä ja 7 Plus: ssa pidä äänenvoimakkuuden vähennys- ja virtapainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

IPhone 8 tai uudempi, paina ja vapauta äänenvoimakkuuden lisäyspainike, paina ja vapauta äänenvoimakkuuden vähennyspainike ja pidä sitten sivupainiketta painettuna, kunnes näet Apple-logon.

Tarkista, onko värinä päällä saapuvissa puheluissa

Asetukset → Äänet → VärinäRingissä ja Tärinä äänettömällä.

Varmista myös, että tämä vaihtoehto "Ei mitään" On ei tarkistettu: Asetukset Kuulostaa Soittoääni Tärinä.

Jos luet tätä riviä, se tarkoittaa, että yllä oleva vianmääritys ei ole ratkaissut ongelmaa. Tästä eteenpäin asiat tulevat olemaan vähän tylsiä, mutta niiden pitäisi ratkaista tärisevä ongelma.

Päivitä iOS

Päivitä iOS: n uusimpaan versioon, jos se on saatavilla laitteellasi. Koska vika on jo korjattu päivityksessä.

Nollaa kaikki asetukset

Palauta kaikki asetukset siirtymällä kohtaan Asetukset → Yleiset → Nollaa → Nollaa kaikki asetukset. Ei tarvitse paniikkia, koska se vain poistaa kaikki asetukset eikä tietoja. Mutta ehdotan, että pidät Wi-Fi-salasanasi kätevästi.

Poista iPhone

Jos kaikkien asetusten nollaaminen ei ratkaissut ongelmaa, varmuuskopioi ensin laite. Suunnata Asetukset → Yleiset → Nollaa → Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Älä palauta varmuuskopiosta, asenna se ja tarkista, onko ongelma ratkaistu pyytämällä ystäviäsi soittamaan sinulle. Jos se on ratkaistu, palauta varmuuskopiosta ja tarkista uudelleen. Jos kohtaat jälleen värinää, joka ei toimi, laitteessasi on jokin vika. Sinun on aloitettava alusta alkaen ongelman ratkaisemiseksi kokonaan.

Ota yhteyttä Apple Careen

Viimeinen ja viimeinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä Apple Careen apua varten, koska olemme kokeilleet kaikkea ohjelmistotasolla. On mahdollista, että värinälaitteisto itsessään on toiminut virheellisesti.

sinulle? Katso tästä, miten saada kirjat lukemaan ääneen tai käyttää yhtä parhaista äänikirjasovelluksista iPhonelle ja iPadille.

Voit myös kurkistaa:

  • Kuinka estää iPhone tärisemästä
  • Poista herätyskellon värinä käytöstä iPhonessa
  • iPhone ei soi, kun se on lukittu? Korjaa se nyt!
  • 11 ratkaisua korjata iPhone-hälytys ei toimi

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found