Parhaat Mac-peliohjaimet vuonna 2021

Vaikka Mac ei ole kovin pelaava käyttöjärjestelmä, on olemassa joitain jännittäviä pelejä. Pelinäppäimistöt ja hiiri ovat kunnossa käsitellä, mutta mikään ei voi korvata pelaamisen mukavuutta Mac-peliohjaimella. Lisämukavuutta on, että voit makaa mukavasti sohvallesi pelin aikana. Peliohjaimien kanssa huomioitava asia on niiden muotoilu. Riippumatta siitä, kuinka ammattilainen olet pelissä, menetät todennäköisesti taistelun, jos et ole tyytyväinen ohjaimeen. Jos kohtaat tämän ongelman, katso paremmin joitain parhaita Mac-peliohjaimia, jotka olemme valinneet täällä tässä luettelossa.

1. Thrustmaster

Pelatessasi peliä Macilla tarvitset ylivertaisen mukavuuden. Pidennettyjä pelisessioita varten peliohjaimessa on oltava laaja käsinoja optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Thrustmasterin ohjaussauva korostaa tätä ominaisuutta. Helposti saatavilla olevilla painikkeilla tämä ohjain tarjoaa sinulle vaivatonta pelin nautintoa.

Tässä peliohjaimessa on 12 nappia ja viisi akselia, jotka ovat täysin ohjelmoitavissa. Jos rakastat pelata siviili-ilmailuun ja sotilasilmakäyttöön liittyviä pelejä, tällä ohjaimella on laukaisu jarruille ja nopealle tulelle.

USP: Korkean tarkkuuden

Tutustu Amazoniin

2. Nimbus SteelSeries

Nimbus SteelSeries tuo Bluetooth-peliohjaimen Macille. Tämä MFi-sertifioitu ohjain antaa sinulle todellisen langattoman konsolikokemuksen Macissa ja muissa iOS-laitteissa. Paineherkillä painikkeilla voit pelata pelejä tuntikausia aiheuttamatta sormen kouristuksia.

Kun olet ladannut tämän ohjaimen, sitä voidaan käyttää yli 40 tunnin ajan jatkuvaan pelaamiseen. Nimbus Companion -sovelluksen avulla voit tutkia ilmaisia ​​ja maksettuja ohjainpelejä mobiililaitteillasi.

USP: Yli 40 tunnin akku

Tutustu Amazoniin

3. SEURAAVA

iNNEXT tarjoaa kaksi pakettia sisältävää retro-USB-superohjaimen peliohjainta Macillesi. Se ei ole Bluetooth-yhteensopiva, mutta siinä on viisi jalkaa pitkä johto, jotta Macin ja ohjaimen välillä olisi kohtuullinen etäisyys. Voit liittää tämän yleisen USB-ohjaimen tavalliseen USB-porttiin.

Herkät painikkeet takaavat tarkan pelisi hallinnan. Tämä ohjain voidaan liittää henkilökohtaiseen tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen, MacBookiin ja Android-älypuhelimiin USB OTG -kaapelin kautta.

USP: 5-jalkainen kaapeli

Tutustu Amazoniin

4. Miadore

Tuo takaisin lapsuuden muistosi tällä klassisella USB-ohjaimella Mac- ja NES-peleihin. Tämä retro-peliohjain on yhteensopiva 32- ja 64-bittisten tietokoneiden kanssa. Voit liittää tämän ohjaimen Maciin USB-portilla.

Ohjaimen kytkeminen ja toistaminen on vaivatonta, koska se ei vaadi ohjaimia ja ohjelmistoja. Herkät painikkeet takaavat tarkkuuden pelisi hallitsemisessa.

USP: Ajureita ei tarvita

Tutustu Amazoniin

5. GameSir

GameSir esittelee virallisesti MFi-sertifioidun peliohjaimen, joka on yhteensopiva kaikkien Applen tuotteiden, kuten Macin, iPhonen, iPadin, iPod touchin ja muiden, kanssa. Varmista, että laitteesi on macOS 10.6 tai uudempi. Hanki paras ammattimainen pelikokemus ammuntaan, taisteluihin, toimintaan ja urheilupeleihin.

Vaivatonta liitettävyyttä varten GameSir tarjoaa langattoman 4.0 ja erinomaiset LED-kristallipainikkeet. Tämän peliohjaimen merkittävä piirre on 256 paineherkkyystasoa, mikä antaa sinulle erinomaisen pelin hallinnan.

USP: Viiveetön liitettävyys

Tutustu Amazoniin

6. Urvoix

Urvoix-langattomalla peliohjaimella on klassinen muotoilu; mutta sisällä se on täynnä uusinta tekniikkaa pelien hallitsemiseksi Macissa. Tämän langattoman ohjaimen avulla voit pelata 30 metrin päässä. Yhdistä vain ja toista; sinun ei pitäisi asentaa mitään ohjaimia.

Voit ladata tämän ohjaimen mikro-USB-kaapelilla, koska siinä on sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku. USB-sovitin on yhteensopiva useimpien Mac-emulaattoreiden kanssa.

USP: Uudelleenladattava akku

Tutustu Amazoniin

7. RunSnail

RunSnail on saavuttanut suuremman suorituskyvyn uusilla ominaisuuksilla, kuten liikeohjaimet, tärinä, USB-C ja turbotoiminnot. RunSnailin peliohjain on tunnettu laajasta yhteensopivuudestaan, ja tämä laatu tekee siitä oikean pelaajan ensimmäisen valinnan. Tämä monikäyttöinen ohjain on täydellinen peliharrastajille, jotka rakastavat vaihtaa alustaa toimistossa ja kotona.

Tämän ohjaimen merkittävä ominaisuus on sisäänrakennettu älykäs prosessori. Sen laiteohjelmisto voidaan päivittää laajentamaan toimintaansa tulevaisuudessa. Nauti sen retro-muotoilusta ja ota kaikki irti napsautettavista joystickeistä.

USP: Sisäänrakennettu älykäs prosessori

Tutustu Amazoniin

8. Gam3Gear

Taskukokoisen profiilinsa ansiosta Gam3Gear-langaton peliohjain on täydellinen kumppani pelatessasi pelejä Macilla. Sen siro runko ja herkkä muotoilu voidaan siirtää ympäriinsä kuin korut. Kiinnitä kaulanauha (mukana pakkauksessa) peliohjaimeen, ja voit käyttää sitä avaimenperänä.

Lataa tämä peliohjain täyteen kerran ja nauti peleistäsi 20 tunnin ajan. Tuote on yhteensopiva kaikkien yleisimpien pelialustojen, kuten macOS, Android ja Windows, kanssa.

USP: Taskukokoinen profiili

Tutustu Amazoniin

9. CC&SS

CC&SS tuo Mac-peliohjaimen, jossa on erittäin herkkiä painikkeita. Voit hallita peliäsi tarkasti kadottamatta yhtään laukausta. Kuuden jalan pituisella johdolla voit pelata kaikkia pelejä mukavasti sohvallasi.

Sinun ei pitäisi asentaa mitään ohjaimia, koska ohjaimessa on plug-and-play-ominaisuus. Tämän ohjaimen muotoilu muistuttaa sinua vintage-peliohjaimesta, jota käytit lapsena.

USP: Erittäin herkät painikkeet tarkkuutta varten

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Oletko pelissä?

Mac tarjoaa loistavan alustan pelaajille heidän suosikkipeliensä pelaamiseen. Ohjain, jossa on ergonominen muotoilu ja korkealaatuinen materiaali, voit pelata pelejä pitkään väsymättä.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat iPhone-peliohjaimet
  • Ilmaisia ​​pelejä iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat maksulliset pelit iPhonelle ja iPadille

Minkä peliohjaimen haluaisit ostaa Macillesi? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit