Parhaat varastonhallintasovellukset iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Jos pidät pientä yritystä, et todennäköisesti halua käyttää paljon erikoistuneisiin ohjelmistoihin, jotka voivat auttaa sinua. Onneksi mobiilisovellukset tulevat pelastamaan, haluatko hallita luetteloita tai palkanlaskua. Yksi useimpien yritysten ensisijaisista näkökohdista on varastojen hallinta tai varastojen hallinta. Toisin sanoen, mitä tuotteita on varastossa, kuinka monta tuotetta myydään jne. Tämän helpottamiseksi voit hyödyntää näitä iPadin ja iPhonen parhaita varastonhallintasovelluksia.

 1. Tavallaan
 2. GoCanvas - Yrityslomakkeet
 3. Varaston varasto
 4. Varasto nyt
 5. Inventaario lista
 6. Varastonhallintavarasto
 7. Boxstorm Inventory Management
 8. Mainosjakauma + mobiili
 9. Inventory-sovellus - Zoho
 10. Hyllyssä

1. Lajittele

Varaston hallitsemisessa taitavasti joustavuudella on paljon merkitystä. Ja Sortlyn avulla sinulla on haluttu vapaus pitää varastosi optimaalisesti optimoituna, melkein yrityksen tarpeidesi mukaisena.

Siinä on täysin muokattava käyttöliittymä, joka varmistaa, että voit pitää kaikki tavarasi oikeassa järjestyksessä. Olitpa sitten merkinnässä tai lajittelemassa asioita luokkien tai kysyntänne mukaan, se on saanut sinut kattamaan.

Toinen mainitsemisen arvoinen kyky on seurata kaikkia olennaisia ​​yksityiskohtia helposti. Siksi ei ole väliä oletko lennossa vai istutko toimistossasi, nopea vilkaisu luetteloosi on vaivatonta.

Hinta: Ilmainen (plus - 4,99 dollaria)

ladata

2. GoCanvas - Yrityslomakkeet

Tämä sovellus antaa sinulle voiman kerätä arvokasta tietoa asiakkailta ja työtovereilta, joka muutetaan sitten PDF-tiedostoiksi. Ei enää tuhlaa aikaa hitaasti liikkuvaan paperityöhön ja prosesseihin.

Hallitse kaikkea laskuista ja työmääräyksistä arvioihin, luopumisiin ja muuhun. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä paljon sen kanssa, ei vain varastonhallintaa. Tämä helpottaa epätarkkojen tai epätäydellisten tietojen, käsittämättömän käsinkirjoituksen tai puuttuvien sivujen käsittelemistä.

Hinta: Ilmainen (Canvas-aloitussuunnitelma - 29,99 dollaria)

ladata

3. Varaston varasto

Pidä kiinni ja helposta ja kivuttomasta varastojen seurantaprosessista tällä iOS: n parhaalla varastosovelluksella. Sen avulla voit luoda mukautettuja malleja kaupassasi pitämillesi tuotteille, jotta se vastaa yksilöllisiä liiketoimintatarpeitasi.

Voit määrittää mukautettuja kenttiä ja seurata kaikkia kohteita tai niiden osajoukkoja. Yksi haittapuoli on kuitenkin se, että tätä sovellusta ei voida varmuuskopioida iCloudiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja hintalappujen puute tekevät siitä kuitenkin voittajan.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Inventointi nyt

Inventory Now on melkein täysimittainen varastonseurantasovellus laitteellesi. Se on suunniteltu kevyeksi korvaukseksi huippuluokan myyntipistejärjestelmälle, ja se toimii varsin vaikuttavasti.

Voit seurata tuotteitasi niiden koko elinkaaren ajan. Tämän avulla voit pitää tarkkaa kirjaa siitä, mitä olet saanut myyntiin, mitä olet myynyt ja mitä on lähetettävä. Tämän seurauksena voit helposti seurata myyntiäsi ja voittojasi.

Hinta: Ilmainen (perustilaus - 6,99 dollaria)

ladata

5. Varastoluettelo

Vaatimuksistasi riippuen voit mukauttaa sovelluksen hallitsemaan ja synkronoimaan sen työnkulun kanssa. Ominaisuudet, kuten mukautetut suodattimet, varmistavat, että sinulla on tarvittava joustavuus varastosi hallintaan sinulle parhaiten sopivan perusteella. Ja viivakoodilukijan avulla tiettyjen kohteiden etsiminen on hieman helpompaa.

Merkittävin näkökohta on saumaton yhteistyö, jonka avulla koko tiimisi voi työskennellä yhdessä. Sovellus toimii myös offline-tilassa ja sillä on erilaisia ​​malleja, jotka ovat helppoa työskennellä.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 4,99 dollaria)

ladata

6. Varastovalvonta

Tässä on toinen sovellus, jonka avulla kohteet on helppo luetteloida, lajitella luokkiin ja liittää ne myös säilytyspaikkoihin. Tämä parantaa tietojen organisointia ja pitää tietosi lähes paikallaan.

Älykkäiden sisäänrakennettujen hakutyökalujen avulla voit noutaa kohteesi ja niiden sijainnin helposti. Luo lisäksi PDF-luetteloita tuoteluettelojesi perusteella, jaa ne sähköpostilla ja tulosta ne AirPrintillä. Voit myös tuoda / viedä kaikki tietosi CSV-tiedostona ja synkronoida muihin iOS-laitteisiin iCloudin avulla.

Hinta: Ilmainen (täysversio - 26,99 dollaria)

ladata

7. Boxstorm Inventory Management

Yksinkertaistetun luettelon saamiseksi et voi mennä pieleen Boxstormin kanssa. Se on ensimmäinen ilmainen varastonhallintaratkaisu, joka integroituu saumattomasti Quickbooks Onlinen kanssa. Lisäksi, koska se on pilvipohjainen, voit seurata varastojasi mistä tahansa sijainnista tai millä tahansa laitteella.

On uskomattoman hyödyllistä automatisoida manuaaliset prosessit, kuten varastotuotteiden lisääminen, varastomäärien muuttaminen, tilien tarkastaminen ja päivittäminen jne. Jopa viisi käyttäjää voi tehdä yhteistyötä tämän sovelluksen kanssa täysin ilmaiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Varasto + mobiili

Tämä palkittu iOS-inventaariosovellus on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka käsittelevät autoja tai muita ajoneuvoja. Se tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan käsitellä kaikkea hankinnasta luovutukseen,

Lisäksi voit pienentää riskiä ja maksimoida voiton ajoneuvojen arvoilla ja tapahtumahistorialla. Lisäksi arviointiprosessiin integroidun TrueScore-datan avulla voit tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä ja luoda tarkkoja tarjouksia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Inventory-sovellus - Zoho

Sovelluksella on yksinkertainen suunnittelukieli, joka tekee varastonhallinnasta yksinkertaisen tehtävän. Olipa kyse tuotteiden konfiguroinnista tai myynnin ja tilausten luomisesta, voit suorittaa tehtävät helposti nopeiden eleiden ansiosta.

Zoho tarjoaa reaaliaikaisia ​​tilauksiin ja tuotteisiin liittyviä päivityksiä, jotta voit pysyä ajan tasalla uusimpien muutosten kanssa. Puhumattakaan, sovellus tukee myös Apple Watchia, jonka avulla voit seurata varastojasi suoraan ranteesta. Saumattoman synkronoinnin kautta kaikki tietosi pysyvät turvassa ja helposti käytettävissä kaikkialla.

Hinta: Ilmainen (perus - 25,99 dollaria)

ladata

10. Hyllyssä

On Shelf on yksinkertainen mutta monipuolinen varastonhallintasovellus iPadille. Käytä sitä nähdäksesi yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet ovat "kuumia" ja mitkä eivät. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon eri yrityksille, salonkeista ja pienistä myymälöistä baareihin, auloihin jne.

Sovellus korostaa yksinkertaista ja tyylikästä seurantaa keskittyen pienimuotoiseen varastoon, varastojen liikkumiseen, analytiikkaan / raportteihin ja muuhun. Se tarjoaa myös helpomman tavan lisätä kohteita luetteloon tuontivaihtoehtojen avulla.

Hinta: $4.99

ladata

Yhteenvetona

Oletko kokeillut iPad- ja iPhone-inventaariosovelluksia? Kerro meille, mikä niistä toimi parhaiten sinulle alla olevissa kommenteissa. Ja kun sinulla on tärkeitä kokouksia, älä unohda käyttää parhaita esityssovelluksia vaikutuksen tekemiseksi. Kaikki parhaat!

Voit myös lukea nämä:

 • Tilaa merkinnänhallintasovellukset
 • Parhaat kustannusten seurantasovellukset
 • ERP-sovellukset iPhonelle
 • Parhaat myyntipistesovellukset

Uusimmat viestit