Parhaat iPhone 8 Plus -vyöklipit vuonna 2021

Yksi kansi, jota matkailijat tai seikkailunhaluiset ihmiset ovat rakastaneet, on lonkkakotelot. Sen lisäksi, että ne tarjoavat halutun suojauksen älypuhelimelle, niiden avulla voit kantaa sitä mukavasti. Kotelon avulla voit kiinnittää laitteen turvallisesti vyösi tai laukkuun. Nautitessasi baseball-otteluista rannalla tai tutustuen tiheään metsään, haluat laitteen sijoittuvan turvallisesti ja silti nopeasti saataville, jotta et menetä kiireellisiä puheluita ja viestejä. Silloin nämä parhaat iPhone 8 Plus -vyönkotelon kotelot voivat olla käteviä.

 1. Koteloitu ohut haarniska
 2. i-Blason
 3. Bomea
 4. CASE FORCE Velocity -sarja
 5. Kingsource
 6. Trianium Duranium -sarja
 7. Debin
 8. eSellerBox
 9. Galaxy Wireless
 10. Zizo Bolt -sarja
 11. Aduro
 12. Pitkä nousu

1. Kotelo THIN ARMOR

Koteloitu THIN ARMOR -vyö on ihanteellinen yhdistelmä tyyliä ja suojaa. Vankan PCR-rakenteen ansiosta se voi tarjota älypuhelimeesi täydellisen suojan iskuilta. Mikrokuitupinta tekee siitä naarmuuntumaton.

Voit kääntää koteloa mukavasti jopa 180 astetta. Luistamaton mikropinta tarjoaa paremman pidon. Korotettu huuli toimii luotettavana kosketusnäytön vartijana.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. i-Blason

i-Blason on maineikkain tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia vyöpidikkeitä. Vankka rakenne on i-Blasonin vahvuus, ja se näkyy tässä iPhone 8 Plus -puhelimelle tehdyssä vyöpidikkeessä. Transformer-sarjassa otetussa kotelossa on iskunkestävä ulkopinta ja vahvistettu iskua vaimentava sisäholkki.

Kaksikerroksisessa kotelossa on irrotettava vyökotelo, joka helpottaa työskentelyä, matkustamista ja leikkiä. Median katseluun voit käyttää jalustaa ja asettaa puhelimesi pöydälle tai muulle tasaiselle alustalle.

USP: Kaksikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

3. Bomea

Valitse tämä Bomean vuosikertainen pussikotelo, joka tarjoaa älypuhelimellesi täydellisen hoidon ja kantaa sitä mahdollisimman helposti. Vaakasuora pussi on valmistettu huippuluokan PU-nahasta. Hienostuneen muotoilun ja kestävän materiaalin ansiosta se kestää pitkään.

Vyöpidikkeen avulla voit kiinnittää laitteen turvallisesti vyöhön. Lisäsuojaa varten on muita silmukoita. Lisäksi se sopii laitteeseesi myös ohuella kotelolla.

USP: Ensiluokkainen PU-nahka

Tutustu Amazoniin

4. CASE FORCE Velocity -sarja

CASE FORCE on iskuja vaimentava muotoilu, joka varmistaa, että älypuhelimesi tulee helposti voittavaksi jopa ikävistä kolhuista. Kova ulkopinta pystyy täysin käsittelemään pisaroita, kun taas pehmeä silikoninen sisäkerros varmistaa naarmuuntumisen.

Sen lisäksi, että kotelo antaa sinun kiinnittää laitteesi turvallisesti vyöhön tai laukkuun, admiraliteetti antaa myös jalustan roolin, jotta voit katsella mediaa halutulla kulmalla. Takana on logon aukko, joka antaa tuotemerkille läsnäolonsa tuntea. Vielä parempi, tämä raskas kotelo on saatavana useina väreinä.

USP: Monitoiminen jalusta

Tutustu Amazoniin

5. Kingsource

Kingsource-vaakasuora pussi on allekirjoituksen mukavuus! Valmistettu korkealaatuisesta nahasta, se on tarkoitettu hienostuneille ihmisille. Pehmeä sisustus ei salli iskujen vahingoittamista älypuhelimeesi.

Metallikiinnikkeen avulla voit kiinnittää pussin täydellisesti vyösi. Magneettinen suljin kiinnittää kotelon tukevasti; pitää puhelimesi turvallisesti sisällä. Turvallisuuden lisäämiseksi on olemassa muutama ylimääräinen vyölenkki.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

6. Trianium Duranium -sarja

Valitse erittäin kestävä kotelo, joka tarjoaa älypuhelimesi tinkimättömän suojan tahattomilta putoamisilta! Trianium Duranium -sarja on se, mitä sinun tulisi käyttää paitsi kantamaan laitettasi erittäin helposti ja myös antamaan sille täydellinen suoja, jotta se selviää kolhuista. Kaksivärisellä värisuunnittelulla hihnakotelo näyttää todella vaikuttavalta. Logon aukon avulla voit hohtaa tuotemerkkiä tyylikkäästi.

Vaikka pehmeä kumipäällysteinen sisustus suojaa laitettasi naarmuilta, polykarbonaattimateriaalista valmistettu kiinteä ulkopinta kestää iskuja. Metallinen taustalevy lisää voimaa rakenteeseen.

Kaksikerroksinen rakenne yhdistettynä korkealaatuiseen materiaaliin auttaa tapausta kestämään pitkään.

USP: Kumipäällysteinen sisustus

Tutustu Amazoniin

7. Debin

Debin-vyökotelon todellinen olemus on yksinkertaisuus ja kyky antaa sinun kantaa älypuhelinta haluamallasi mukavuudella. Pystysuora nahkapussi on valmiina pehmeän nahan kanssa. Siistillä ammattitaidolla se on klassinen muotoilu.

Pehmeä vuori sisustus kestää naarmuuntumista; tarjoaa tarvittavan suojauksen älypuhelimeesi selviytyäkseen. Magneettisella sulkimella voit sulkea ja avata kotelon tasaisesti.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. eSellerBox

Esitä iPhonellesi luotettava raskaankotelo taistellaksesi jopa rumista kolhuista élanin kanssa. Kolmikerroksisella kotelolla varustettu eSellerBox on suunniteltu tarjoamaan älypuhelimesi monipuolinen suojaus. Corner-vartijat lisäävät sen rakentamista.

360 ° kääntyvä vyöklipsi on saumattomasti säädetty pitämään laite ehjänä. Lisäksi kotelo on myös kätevän jalustan rooli tuodakseen elämää videoihisi.

Äännetyt painikkeet tarjoavat kosketettavaa palautetta, mikä helpottaa napsautusta. Ei siinä kaikki; sen mukana tulee näytönsuoja, joka pitää kosketusnäytön suojattuna.

USP: Täysin säädettävä kotelo

Tutustu Amazoniin

9. Galaxy Wireless

Minimalistinen muotoilu tekee Galaxy Wireless -vyöklipsipinnasta älypuhelimellesi merkittävän puvun. Kumipintaisen tekstuurin ansiosta kotelo tuntuu erittäin mukavalta pitää. Vahvistetut kulmat antavat kotelon kestää iskuja.

Voit säätää kääntyvän kotelon pidikettä mukavuuden mukaan. Jalusta on aina valmis elävöittämään median katselukokemustasi. Tarkat aukot ja reagoivat painikkeet takaavat, että sinulla on häiriötöntä aikaa käyttäessäsi tätä suojakoteloa.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

10. Zizo Bolt -sarja

Jos haluat pitää älypuhelimesi suojattuna kaikilta vaaroilta, älä anna Zizo Bolt -sarjaa. Se ei ehkä ole houkutteleva muotoilu, mutta kun on kyse luotettavasta puolustajasta iPhone 8 Plus: lle; se on siellä ylhäällä parhaiden kanssa.

Vankan rakenteen panssaroitu, se tarjoaa luotettavan suojan pudotuksilta. Vyöpidike kotelo tekee erinomaisen työn pitää älypuhelimen paikallaan. Voit käyttää jalustaa saadaksesi paremman katselukulman.

9H-kovuudella kosketusnäytöllä on lisäsuoja naarmuuntumiselta. Vielä parempaa, Bolt-sarjan koteloita on saatavana useina väreinä.

USP: Poikkeuksellisen suojaava

Tutustu Amazoniin

11. Aduro

Aduro on oppinut valmistamaan korkealaatuisia vyöpidikkeitä iPhoneen. Tämä kotelo on suunniteltu yksinomaan iPhone 8 Plus -puhelimelle. Hihnapidekotelot tunnetaan suojauksesta ja mukavuudesta. Aduron kotelossa on ensiluokkainen kumitettu rakenne ylimääräistä suojaa varten.

Mukavuussyistä on sisäänrakennettu jalusta, jolla mediaa voidaan katsella handsfree-tilassa. Huomionarvoista on, että voit asettaa matkapuhelimesi pysty- ja vaakasuoraan tilaan käyttämällä jalustaa. Toinen tärkeä ominaisuus on vyöpidike, jonka voit työntää vyösi.

USP: Tukeva lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

12. Pitkä nousu

Tämä LongRisen tapaus on petollinen. Pintapuolinen silmäys saa sinut uskomaan, että kyseessä on yksinkertainen puskurikotelo. Tarkemmin tutustuessasi tulet tietämään, että se on vyöpidike, joka on rakennettu vankasti hybridi-kovasta kovakantisesta.

Iskunkestävässä kotelossa on kolme suojakerrosta sisäänrakennetulla näytönsuojalla. Vyöpidikkeen kotelo kestää naarmuja, pudotuksia, kolhuja ja iskuja. Voit muuttaa vyöpidikkeen jalustaksi katsellaksesi mediaa iPhonen 8 Plus suurella näytöllä.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

Se on nyt! Toivottavasti nautit navigoinnista tämän huippukokoelman läpi.

Mikä on sinun suosikkisi?

Minkä näistä lonkkakoteloista olet valinnut kannettavaksi älypuhelimellasi mukavammin?

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found