iPhone-hälytys ei toimi? Tässä on 11 ratkaisua sen korjaamiseen

Jotkut ihmiset ovat menettäneet työpaikkansa vain siksi, että hälytys ei toiminut aamulla. Se on vakava tilanne, varsinkin kun sinulla ei ole ketään muuta henkilöä, joka heittäisi ämpäri vettä päähäsi! Vitsit toisistaan, jos iPhone-hälytys ei toimi sitten meillä on joitain mahdollisia korjauksia tämän ongelman ratkaisemiseksi.

 • Tarkista mykistyskytkin ja iPhone-kaiutin
 • Muuta hälytysääntä iPhonessa
 • Lisää hälytyksen äänenvoimakkuutta
 • Varmista, että herätysaika on oikea
 • Käynnistä iPhone uudelleen
 • Poista kaikki olemassa olevat hälytykset ja aloita uudestaan
 • Poista kolmannen osapuolen hälytyssovellukset
 • Säädä nukkumaanmenoa koskevia asetuksia
 • Irrota Bluetooth- tai langalliset kuulokkeet
 • Päivitä iPhone
 • Nollaa kaikki iPhonen asetukset

Tarkista mykistyskytkin ja iPhone-kaiutin

Hälytykset soivat, vaikka mykistyskytkin on yksi. Mutta jos kohtaat asiaan liittyviä ongelmia, varmista, että hiljainen kytkin on työnnetty ylös.

Toiseksi varmista, että iPhone-kaiutin toimii oikein. Yksi tapa testata on toistaa kappale mistä tahansa sovelluksesta, kuten Musiikki, YouTube, Spotify jne. Jos et löydä mitään ongelmaa täällä, anna meidän jatkaa seuraavien korjausten kanssa.

Muuta hälytysääntä iPhonessa

Varmista nyt, että herätykselle on asetettu ääni tai kappale. Tätä varten,

 1. Avaa Kello sovellus ja napauta hälytys.
 2. Näpäytä Muokata. Napauta sitten haluamaasi hälytystä.
 3. Näpäytä Ääni. Varmista, ettäEi mitään ei ole valittu.
 4. Selaa luetteloa ja valitse soittoääni. Napauta nimeä kuullaksesi sen. Varmista, että valitset kovan. Napauta <>.
 5. Näpäytä Tallentaa.

Lisää hälytyksen äänenvoimakkuutta

 1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Äänet ja haptit.
 2. Vedä liukusäädintä kokonaan oikealle.
 3. Jos hälytyksen tai soittoäänen voimakkuus on usein vähentynyt, poista kytkin käytöstä Vaihda painikkeilla. Tästä lähtien, kun painat äänenvoimakkuuspainikkeita, se ei vaikuta järjestelmän ääniin paitsi mediaan (musiikki, videot jne.).

Varmista, että herätysaika on oikea

Tämä on jälleen perustesti, mutta joskus ihmiset asettavat hälytyksen kello 19, kun he todella halusivat sitä kello 7.00. Varmista, että näin ei ole sinun kohdallasi, avaamalla Kello sovellus → Hälytys → ja tarkista hälytysaika.

Käynnistä iPhone uudelleen

Useita erilaisia ​​pieniä ja merkittäviä ongelmia korjataan sammuttamalla iPhone ja kytkemällä se päälle minuutin kuluttua. Tätä kutsutaan uudelleenkäynnistykseksi. Voit käyttää fyysisiä painikkeita tai avata asetukset sovellus → KenraaliSammuttaa → vedä liukusäädintä oikealle. Kytke iPhone päälle minuutin kuluttua painikkeella.

Poista kaikki olemassa olevat hälytykset ja aloita uudestaan

Hälytys, jonka asetit kerran manuaalisesti tai Sirin avulla, pysyy luettelossa. Tämä antaa pitkän hälytysajan. Harkitse tarpeettomien hälytysmerkintöjen poistamista sekaannusten vähentämiseksi tai poistamiseksi. Kun olet tehnyt sen, lisää uusi hälytys napauttamalla plus-kuvaketai kysy Siriltä kuten ’Aseta hälytys kello 7.00.

Poista kolmannen osapuolen hälytyssovellukset

Jos sinulla on sisäänrakennetun kellosovelluksen lisäksi hälytyssovelluksia, harkitse niiden poistamista. Harvoissa tapauksissa tämän pitäisi korjata kohtaamasi ongelma.

Jotkin kolmannen osapuolen hälytysohjelmat tarvitsevat näytön pitämisen yöllä toimiakseen oikein. On parasta pitää kiinni oletusarvoisesta iOS-hälytystoiminnosta, kun se saa työn tehtyä. Jos vaadit sovelluksen käyttöä App Storesta, muista lukea ja noudattaa sen pyytämiä ohjeita - kuten ilmoitusten käyttöoikeuksia jne.

Säädä nukkumaanmenoa koskevia asetuksia

Minulla on sekava tunne Bedtime-ominaisuudesta. Aluksi käytin sitä. Mutta nyt en. Harvoissa tapauksissa, jos nukkumaanmenoaika ja herätysaika ovat päällekkäisiä, se voi aiheuttaa ongelmia.

Voit korjata tämän muuttamalla jommankumman ajan. Tai sammuta Bedtime-ominaisuus.

Irrota Bluetooth- tai langalliset kuulokkeet

Jos jätät langattomat tai langalliset kuulokkeet kytketyksi iPhoneen, epätavallisissa tilanteissa se saattaa antaa äänen sen eikä kaiuttimen kautta. Voit korjata tämän irrottamalla tai irrottamalla ne.

Merkintä: Hälytysääni on välttämätöntä. Siten, vaikka iPhonesi olisi hiljainen tai siihen olisi kytketty kuulokkeet, hälytysääni kuuluu laitteen kaiuttimien kautta. Mutta joissakin tilanteissa tapahtuu virheitä. Useimmiten yksinkertainen uudelleenkäynnistys tai kova uudelleenkäynnistys korjaa nämä.

Päivitä iPhone

Käytätkö päivittämätöntä iOS-versiota ja kohtaatko toistuvia hälytysongelmia? Korjaa tämä päivittämällä uusimpaan ohjelmistoon käynnistämällä asetukset sovellus → KenraaliOhjelmistopäivitys.

Nollaa kaikki iPhonen asetukset

Mikään yllä olevista ratkaisuista ei tuota onnea? Etkö silti kuule hälytysääntä iPhonessa? Yritä nollata kaikki asetukset.

Merkintä: Tämä palauttaa tai poistaa kaikki iPhonen asetukset oletustilaan.

 1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Kenraali.
 2. Selaa alaspäin ja napauta Nollaa.
 3. Näpäytä Nollaa kaikki asetukset.
 4. Kirjoita laitteen salasana.
 5. Vahvista napauttamalla Nollaa kaikki asetukset.

Kirjautua ulos…

Nämä ovat yksitoista tapaa korjata melkein kaikki iPhonen hälytysongelmat onnistuneesti. Se on ensisijainen ominaisuus, josta on hyötyä miljoonille käyttäjille. Jos yllä oleva artikkeli ei auttanut, yritä ottaa yhteyttä Applen tukeen tai viedä laite lähimpään Apple Storeen tarkastettavaksi.

LUE SEURAAVA:

 • Herätyskellon värinän poistaminen käytöstä iPhonessa
 • Kuinka asettaa mukautettu hälytysääni iPhonessa ja iPadissa
 • Hälytyksen asettaminen Apple Watchiin

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found