Lataa iOS 13 -taustakuvat

Heti sen jälkeen, kun Apple ilmoitti WWDC 2019: ssä iOS 13: sta, monet harrastajat yrittävät saada käsiinsä beta-version. Paljon muuttuu iOS 13: ssa sen julkaisemisen jälkeen, koska se on täynnä jännittäviä ominaisuuksia. Ja monet teistä ovat myös innostuneita, jos en ole väärässä.

Joka kerta, kun uusi iOS julkaistaan, Apple menettää harvoin mahdollisuuden esitellä käyttöjärjestelmää taustakuvilla. No, heti sanasta mennä, käyttäjät ovat jo etsimässä iOS 13 -taustakuvia. Ja miksi heidän ei pitäisi? Heidän upea iPhone ansaitsee saada parhaan hyödyn iOS 13: sta. Suunnittelu, resoluutio, tekstuurivärit ja paljon muuta houkuttelee käyttäjiä saamaan käsiinsä nämä hämmästyttävät taustakuvat. Etkö ole yksi heistä? Jos kyllä, jatka lukemista saadaksesi lisätietoja!

Varmistaakseni, että saat iOS 13 -osakkeen taustakuvat, olen helpottanut luetteloimalla kaikki saatavilla olevat taustakuvat tähän viestiin. Pohjimmiltaan tällä hetkellä ladattavissa on 4 uutta taustakuvaa. Mielenkiintoista on, että näissä taustakuvissa on 2 vaihtoehtoa kullekin, tummat ja vaaleat vaihtoehdot.

Tässä iOS 13 -taustakuvassa on saatavana 4 väriä, vihreä ja valkoinen, oranssi ja valkoinen, mustavalkoinen ja sinivalkoinen. Näiden taustakuvien resoluutio on hämmästyttävä 3208 X 3208. Koska nämä ovat korkean resoluution taustakuvia, niitä voidaan käyttää myös iPadissa, Macissa tai jopa Android-älypuhelimissa. Ole hyvä!

Lataa iOS 13 -taustakuvat iPhonelle, iPadille ja Macille

Lataa vaalea taustakuva | Lataa tumma taustakuva

Lataa vaalea taustakuva | Lataa tumma taustakuva

Lataa vaalea taustakuva | Lataa tumma taustakuva

Lataa vaalea taustakuva | Lataa tumma taustakuva

Jos olet havainnut tarkasti yllä olevia taustakuvia, on olemassa kaksi vaihtoehtoa, kuten aiemmin mainitsin. Valoversio aktivoituu, kun käyttöjärjestelmä asetetaan valotilaan. Ja pimeä variantti pääsee soittamaan, kun se on pimeässä tilassa.

Jos aiot ladata näitä iOS 13 -taustakuvia mistä tahansa muusta käyttöjärjestelmästä tai jopa edellisistä iOS-versioista, et näe tummia ja vaaleita muunnelmia, koska se on vain iOS 13: lle. Vain jos laitteessa on 4K-näyttö, taustakuva toimii hieno näissä laitteissa, muuten et välttämättä saa toivottua tulosta.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found