Parhaat iPhone 7- ja 7 Plus -telakointiasemat vuonna 2021

Jatkuvan käytön varmistamiseksi iPhonella on oltava virtapakkaus. Mikä voisi olla parempi kuin lataustelakka, jonka avulla iPhone voidaan ladata turvallisesti ja joka tarjoaa halutun mukavuuden käyttää laitetta handsfree-tilassa? Tämä kattava luettelo parhaista iPhone 7- ja 7 Plus -telakointiasemista on laadittu ymmärtämään jatkuvasti muuttuvia mieltymyksiäsi.

 1. BEACOO
 2. Koteloitu
 3. iHome iPL23
 4. Lamicall
 5. Mercase
 6. BAVIER
 7. DriftPuu
 8. UDOLI
 9. YoFeW

1. BEACOO

BEACOO iPhone ja Apple Watch -latausteline on valmistettu kestävästä ABS-materiaalista. Tukeva sisäänrakennettu ja sileä pinta antaa sille mukavan ilmeen. Voit käyttää sitä sekä kotona että toimistossa laitteen virran pitämiseksi.

Kiinteän rakenteen ansiosta telakka kestää kulutusta. Latausteline pitää älypuhelinta pystysuorassa; anna laitteen käyttää handsfree-laitetta. Siinä on kaksi korkeutta säätävää kaapelikiinnikettä, joiden avulla jalusta toimii useimpien markkinoiden tapausten kanssa.

Luistamaton pohja antaa sille enemmän vakautta; jotta se pystyy seisomaan vakaasti samalla kun pidät laitetta. Lisäksi lataustelakka tukee Nightstand-tilaa ja sitä on saatavana kolmessa värissä, kuten mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena hiekana.

USP: Vankka rakenne

Tutustu Amazoniin

2. Koteloitu

Koteloidussa DockMatessa on kevyt ja tyylikäs muotoilu. Se pitää iPhonea pystysuorassa; tarjoaa mukavan katselukulman. MFi-sertifikaatti tekee laitteen lataamisesta täysin yhteensopivan ja turvallisen.

Lataustelakan avulla voit myös synkronoida älypuhelimen tietokoneen kanssa sisäänrakennetulla kaapelilla. Vielä tärkeämpää on, että tämä telakka on yhteensopiva useimpien ohuiden koteloiden kanssa. Siksi sinun ei tarvitse poistaa koteloa laitteestasi ennen kuin laitat sen hallintaan. Aikaisemmassa tapausystävällisessä DockMatessa on elinikäinen takuu.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. iHome iPL23

iHome iPL23 on suunniteltu huippuluokan latausteline-cum-Bluetooth-kaiuttimeksi. Joten voit nauttia musiikin suoratoistamisesta iPhonesta langattomasti ja käynnistää älypuhelimen tehokkaasti.

Reson8-kaiutinkammioilla varustettu iPL23 voi viihdyttää sinua vaikuttavalla stereoäänellä. Puhumattakaan FM-radiosta, jossa on kuusi aseman esiviritettyä muistia, jonka avulla saat kiinni suosikkiohjelmistasi.

Kaksoisherätyskello voi auttaa sinua pysymään tahdissa kiireisen aikataulun kanssa etkä koskaan myöhästy mistään. Lisäksi se on pakattu täysin säädettävällä uniajastimella, jolla on erillinen äänenvoimakkuus, jotta voit nauttia musiikista omalla mukavuudellasi.

USP: Korkean tarkkuuden akustiikka

Tutustu Amazoniin

4. Laminaali

Lamicall pitää tukevasti älypuhelinta; tarjoaa mukavamman katselukulman, jotta voit olla helposti vuorovaikutuksessa laitteen kanssa, vaikka sitä ladattaisiin. Telakka on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joka vahvistaa sen rakennetta. Kumityynyt estävät naarmuuntumisen ja pitävät sen myös tukevana.

Lataustelakkaa voidaan kääntää 270 asteeseen; jonka avulla voit säätää kulmia optimaalisen mediakatselukokemuksen saamiseksi mukavasti. Ominaisuuksien lisäksi Lamicall on saatavana neljässä värissä, kuten avaruusharmaa, musta, punainen ja hopea.

USP: 270 asteen pyörivä

Tutustu Amazoniin

5. Mercase

Jos etsit erittäin toimivaa lataustelineä, joka ei voi toimia vain uuden iPhonen, mutta myös Apple Watch Series 2: n kanssa, kannattaa pitää mielessä Mercase.

Telakka on valmiina korkealaatuisella lentokoneiden alumiinilla ja siinä on kestävä rakenne. Voit pitää kelloa ja iPhonea sekä pysty- että vaakasuorassa asennossa. Pehmeä TPU-telakka estää naarmuuntumisen, kun taas luistamattomat silikonimatot tarjoavat sille kaivatun vakauden. Viimeisenä, Mercasella on saatavana elinikäinen takuu, ja sitä on saatavana kahtena värivaihtoehtona: ruusukulta ja avaruusharmaa.

USP: Huippulaadukas lentokonelaatuinen alumiini

Tutustu Amazoniin

6. BAVIER

Tämä BAVIERin puinen telakka on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat enemmän kuin vain yksinkertaisen lataustelineen iPhone 7: lle. Tämän telakan otsikot ovat kyky käynnistää iPhone, iPad ja Apple Watch kerralla. Joten sinulla on ihanteellinen latausratkaisu kaikille laitteillesi.

Todellisesta bambupuusta valmistettu telakka voi kestää kauan. Käsintehdyn viimeistelyn ansiosta se näyttää silmille miellyttävältä. Siksi haluat käyttää sitä sekä kotona että toimistossa.

USP: Bambupuuta

Tutustu Amazoniin

7. DriftWood

Aiotko ostaa laadukkaan puulaiturin? DriftWood-telakka voi olla paljon. Tämä iPhone 7 -telakka on valmistettu aidosta puusta ja siinä on runsas käsintehty muotoilu.

Se pystyy lataamaan laitteesi tarvittavalla nopeudella ja turvallisuudella. Mikä tärkeintä, voit myös mukauttaa telakkaa haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi saada nimesi kirjoitetuksi lataustelineelle.

USP: Rikas käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. UDOLI

Oletko kiinnittänyt katseesi tehokkaampaan järjestäjään iPhonessa ja iPadissa? UDOLI-latausasema voi olla sinulle oikea-aikainen valinta, koska se voi vastata korkeaan kysyntään aplombilla.

Ensinnäkin voit käyttää tätä latausasemaa jopa viiden laitteen mehustamiseen samanaikaisesti. Se on täydellinen tapa pitää kaikki laitteet virran ulkopuolella, mutta myös järjestyksessä.

UDOLI: n mukana tulee älykäs piirisarja, joka suojaa laitettasi useilta vaaroilta, kuten oikosululta ja ylikuumenemiselta. Suunnittelussa järjestäjä näyttää tukevalta ja siinä on liukastumaton pohja vakauden parantamiseksi.

USP: 5 USB-portti

Tutustu Amazoniin

9. YoFeW

“YoFeW” tarjoaa poikkeuksellisen pätevän laturin iPhonelle, Apple Watchille ja AirPod-laitteille. Suunnittelusta puhuen asia, joka on kiinnittänyt huomioni, on alumiiniseosrakenne ja kiillotettu pinta, joka antaa sille ensiluokkaisen ilmeen.

Telakassa on luistamaton tyyny, joka pitää sen tukevana. Pehmeän TPU: n läsnä ollessa iPhone ja Apple Watch pysyvät suojattuina naarmuilta.

YoFeW pitää tukevasti älypuhelinta mukavampaa katselua varten ja sopii myös markkinoiden useimpiin tapauksiin. Lisäksi telakka tukee yöpöytätilaa myös Apple Watchissasi.

USP: Pätevä laturi iPhonelle, Apple Watchille ja AirPod-laitteille

Tutustu Amazoniin

Paketoida!

Joten nämä ovat suosituimmat telakointiasemani iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle. Pidän näistä lataustelineistä niiden tarjoamasta kätevästä latausratkaisusta. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ne ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat nopean latauksen.

Minkä lataustelineen valitset iPhone 7: lle? Kerro meille arvokas palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat vilkaista läpi:

 • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autotelineet
 • iPhone 7/7 Plus -autolaturit
 • parhaat iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found