Parhaat persoonallisuuden kehittämissovellukset iPhonelle vuonna 2021

He sanovat: "Ensimmäinen vaikutelma on viimeinen vaikutelma." Ja aivan oikein. Ellet onnistu jättämään hyvää vaikutusta ensimmäiseen vuorovaikutukseen, mahdollisuudesta tehdä vaikuttava paluu myöhemmin tulee kaukainen mahdollisuus.

Uskokaa tai älkää, suloinen persoonallisuus menee pitkälle tekemällä ihmisestä arvostettavampaa - sekä työssä että kotona. Hyvä asia on, että voit edelleen parantaa keskeisiä asioita, kuten keskittymistä, ongelmanratkaisutaitoa, kognitiivista ajattelua, johdonmukaisuutta ja muuta.

Aivan kuten todellinen opas, iPhonen tai iPadin parhaat persoonallisuuden kehittämissovellukset voivat näyttää sinulle oikean tien ja auttaa parantamaan monia tärkeitä taitoja, tulemaan terävämmiksi ja aktiivisemmiksi. Suorituskyvyn perusteellisen analyysin avulla ne voivat pitää sinut tiellä ja auttaa myös voittamaan useita puutteita. Joten, miksi odottaa enää? Aloitetaan työskentely harmailla alueilla ja parannetaan kaikkia olennaisia ​​näkökohtia jo tänään!

# 1. Nosta - aivoharjoittelu

"Nosta" voi osoittautua katalysaattoriksi, joka tekee persoonallisuudestasi ihailtavamman ja auttaa sinua parantamaan monia muita taitoja, kuten puhuminen, päättely, matematiikka ja paljon muuta. Sovellus tarjoaa täysin räätälöidyn ohjelman tavoitteesi perusteella.

Siinä on hyvä yli 35 pelin kirjasto, joka on suunniteltu lisäämään muistia, ongelmanratkaisua, keskittymistä ja muuta. Tehtävänne helpottamiseksi se tarjoaa myös henkilökohtaiset päivittäiset harjoittelut.

Lisäksi on erillinen harjoituskalenteri, jotta voit pysyä tiellä. Ja kattavan seurannan avulla voit seurata suoritustasi ja mitkä ovat esteet, jotka on voitettava.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria Elevate-tilaukselle

ladata

# 2. Lumosity

Jos etsit älykästä aivovalmentajaa, suosittelen sinua kokeilemaan “Lumosityä”. Parasta tästä sovelluksesta on, että se auttaa sinua terävöittämään aivojasi monien hauskojen pelien avulla. Joten voit pelata näitä hienoja pelejä paitsi tappaa väsymyksen myös parantaa kognitiivisia ja akateemisia taitoja.

Voit seurata pelaamistasi saadaksesi paremman käsityksen suorituskyvystäsi. Tutustu alueisiin, joilla olet melko vahva, ja löydä paikkoja, joissa olet heikko.

Varmista, että saat kaiken irti meditaatiotekniikoista keskittymisen vahvistamiseksi. Kokeile lisäksi tietoisuusharjoituksia päästäksesi eroon stressistä ja saavuttaaksesi rentoutumista.

Hinta: Ilmainen / 11,99 dollaria premium-versiolle

ladata

# 3. Tuottava - Habit Tracker

He sanovat perustellusti: "Tapa on ihmisen toinen luonne." Jos olet asettanut mielesi parantamaan persoonallisuuttasi, sinun on omaksuttava kiitettäviä tapoja ja päästävä eroon niistä, jotka eivät ole tuntuvia.

Tiedän kuinka vaikeaa on poistaa huonoja tapoja. Ja tässä tämä tapa seurata sovellus voi olla erittäin kätevä. Tämän sovelluksen avulla voit suunnitella ja aikatauluttaa kuinka haluat hallita asioita, joista on vaikea päästä eroon, ja seurata aikatauluja pysyäksesi radalla.

Pidä sinut ohjattuna, sovellus tarjoaa myös kaivattua palautetta. Siksi voit helposti löytää kaatumiset ja keinot niiden voittamiseksi.

Hinta: Ilmainen / 3,99 dollaria päivittää tuottava

ladata

# 4. SuperBetter

Sietokyky ja itsevarmuus ovat tärkeitä tekijöitä ihmisen menestymisessä elämässä. SuperBetter voi antaa sinulle mahdollisuuden tulla entistä kykyisemmäksi selviytymään lukuisista esteistä, kuten stressistä ja masennuksesta elämässä, ja pysymään keskittynyt saavuttamaan haluttu tavoite.

Sovelluksella on ainutlaatuinen konsepti, joka pitää ikävystymisen loitolla. Haluaisit todella tehdä asioita, kuten mahdollisuus torjua pahiksia ja suorittaa päivittäin tehtäviä.

Voit hyödyntää virtapaketteja hyödyntämällä hauskempaa peliä. Ja matkan varrella voit rakentaa ja pitää silmällä monenlaisia ​​joustavuutta saadaksesi parempia ja vaikuttavampia.

Lisäksi voit liittyä SuperBetter Official Community Groupiin jakamaan ajatuksiasi ja olemaan vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. ThinkUp: Positiiviset vakuutukset

Positiivinen ajattelu ja optimistinen asenne ovat menestyvän ihmisen tärkeimpiä ominaisuuksia. Kun ThinkUp on aina olemassa ohjaamaan sinua ja pitämään motivaationa, voit ottaa vastaan ​​kaikki haasteesi kärsivällisesti ja paljon paremmin valmistautumalla. Joten, ei ole mahdollisuutta pettymykseen, joka sammuu horisontissasi.

Luo itsensä kehittämisohjelma ja pidä siitä kiinni positiivisen ajattelutavan kehittämiseksi ja keskittymiseksi. Lisää vaikutuksia tekemällä henkilökohtaisempia vakuutuksia, asettamalla heille ilmoituksia ja kuuntelemalla jokaista heistä säännöllisesti pysyäksesi oikealla tiellä ikuisesti.

Selvitä avain onnellisempaan elämään poistamalla kaikki ahdistuneisuus ja masennus, jotka ovat uhanneet tuhota rauhallisen elämän.

Hinta: Ilmainen / 5,99 dollaria kuukausitilaus

ladata

# 6. Persoonallisuuden kehittämissovellus

Kun on kyse persoonallisuuden parantamisesta ja vaikuttavasta asenteesta, asiantuntijaopas on todella kätevä. Ja tässä tämä persoonallisuuden kehittämissovellus voi tehdä suuren eron tarjoamalla sinulle tärkeän koulutusoppaan.

Hyödynnä hyödyllisiä vinkkejä päästäksesi eroon puutteista ja käsittele kaikkia tärkeitä näkökohtia saadaksesi miellyttävän persoonallisuuden. Tutustu keskeisiin ohjeisiin ja tosielämän tilanteisiin, jotka voivat antaa sinulle paljon paremman käsityksen siitä, miten voit parantaa.

Lisäksi voit käyttää inspiroivia lainauksia pysyäksesi motivoituneena pitämällä negatiivinen energia poissa elämästäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

#7. rauhoittaa

Ellei sinulla ole selkeää mieltä ja visionääristä ajattelua, et voi kirjoittaa aivan uutta menestystarinaa. Rauhallinen on iOS: n meditaatiosovellus, joka auttaa sinua hallitsemaan stressiä ja pysymään täysin keskittyneenä tavoitellun tavoitteen saavuttamiseksi.

Se tarjoaa päivittäin 10 minuutin ohjelman, joka ohjaa sinua kohti ikuista onnea. Kuuntele tunnettuja asiantuntijoita ja seuraa heidän oppaitaan hallitaksesi kaikki esteet, jotka estävät sinua jatkamasta elämässäsi.

Vielä parempi, voit myös kuunnella yksinomaista musiikkia ja äänimaisemia, kuten Heavy Rain, Ocean Waves, Babbling Brook, Camp Fire, lisää rentoutumisen saavuttamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Suosituin valinta?

Mitä keskittyneempi, johdonmukaisempi ja lempeämpi olet, sitä enemmän arvostusta saat työelämässä. Kaikkia näitä keskeisiä taitoja ei tietenkään voi hankkia silmänräpäyksessä. Jos kuitenkin yrität jatkaa ja antaa 100%, pystyt varmasti hyväksymään ne. Joten jatka työskentelemistä kaikkien olennaisten näkökohtien parissa ja ponnistele parhaansa mukaan puutteiden korjaamiseksi.

Ei pidä hukata myös näitä viestejä:

  • Parhaat jooga-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Terveys- ja kuntosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat musiikkisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat vieraiden kielten oppimissovellukset iPhonelle ja iPadille

Joten minkä sovelluksen olet valinnut parantamaan persoonallisuuttasi?

Uusimmat viestit