Velvet Caviar iPhone Xs Max- ja XR-kotelot vuonna 2021

Media on aina rekisteröinyt mittavan sanansa jokapäiväisessä elämässämme; ihmiset seuraavat mielipiteitä, palautetta, kommentteja ja lausuntoja mediassa, onko kyse politiikasta, viihteestä, sosiaalisista tai kaupallisista kysymyksistä. Digitaalisella aikakaudellamme sosiaalinen verkosto käyttää valtaa muuttaa käyttäjien ja erityisesti kuluttajien päätöstä tai mieltä.

Yritysten omistajat tietävät, missä heidän kohdeyleisönsä asuu. Sosiaalisen verkoston käytön perusteella tuotemerkit suunnittelevat markkinointikampanjansa. Mutta tämä malli ei edisty samalla reitillä. Joskus asiantuntijat näkevät myös käänteiset mallit. Kun kuluttajat pitävät tuotteesta tai palvelusta, he tekevät aloitteen ja puhuvat niistä paljon sosiaalisessa mediassa. Tämä tapahtui Velvet Caviar -lisävarustemerkin kanssa, joka käsittelee viehättäviä koteloita ja muita tarvikkeita iPhonellesi.

Miksi käyttäjät räppäävät Velvet Caviarin iPhone X-, Xs Max- ja XR-koteloista sosiaalisessa mediassa? Mielestäni sinun pitäisi tarkistaa viisi hämmästyttävää iPhone-koteloa, jotka on suunnitellut Velvet Caviar. Kun olet lukenut tämän, olet vakuuttunut siitä, miksi Velvet Caviarin lisävarusteista puhutaan niin paljon sosiaalisessa verkostossa.

Holo Moonstone marmori

Melko silti suojaava! Se tiivistää tämän tapauksen. Tuotemerkki on käyttänyt pastellinsinistä ja vaaleanpunaista kivi. Kivestä löydät herkät halkeamat, jotka Velvet Caviar on täyttänyt holografisella kromilla. Älä unohda hemmotella sen mattapintaa, jota täydentää sininen etupuskuri.

Kotelo on täydellinen yhdistelmä kauneutta ja lihaksia. Kun silmäsi lumoaa sen loisto, tämän tapauksen lihas antaa sinulle mielenrauhan. Kallis iPhone on suojattu kotelon sisällä, joka on valmistettu korkealaatuisista TPU- ja PC-materiaaleista. Et voi estää itsesi arvostamasta käsin piirrettyä muotoilua, jonka Velvet Cavierin taiteilijat ovat suunnitelleet New Yorkissa.

USP: Käsin piirretty muotoilu

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Dusty Rose Chrome -kotelo

Kuluttajien valinta muuttuu nopeasti. Menneet ovat päivät, jolloin voisit tehdä vaikutuksen tyttöystäväsi nippu ruusuja, timantti kaulakoru tai jotain kauniimpaa kuin hän. Mutta nyt, tyylikäs kotelo iPhonelle on paras lahja, jonka voit antaa rakkaillesi.

Tässä hienovaraisessa ja sulavassa tapauksessa on kukka kuvio, joka voi voittaa sydämesi. Velvet Caviar on levittänyt kiiltävää kromia vankan taustan päälle. Tämä tapaus on esimerkki tyylin ja voiman yhdistelmästä. Sen 3 mm: n korotettu etuosa nostaa iPhonen näytön pinnalta ja suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta.

USP: Kiiltävä kromi

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Punainen Camo

Nuoret käyttäjät haluavat vaihtaa tapauksia usein. Heille kyllästyy nopeasti yksi väri tai malli. Muutos on ainoa vakio nuorten elämässä. Tällaisille käyttäjille Velvet Caviar tuo Red Camo iPhone -kotelon.

Voit käyttää iPhonea useisiin tarkoituksiin, suojakotelo, kuten Red Camo, sopii aina laskuun. Ota selfie, ota ryhmätoveri ystävien kanssa, puhu jonkun kanssa puhelimessa tai chattaile missä tahansa sovelluksessa - käytä Red Camon suojaavaa ja tyylikästä koteloa iPhonellasi ja nauti upeasta kokemuksesta.

USP: Mukautettu suunnittelu

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Holo musta marmorikotelo

Mustalle on aina annettu äitipuoli. Mutta Velvet Caviar on rikkonut tämän stereotypian ja käsitellyt mustaa kiiltävällä viimeistelyllä. Sinulla on vaikeaa ottaa silmäsi pois mustan marmorin värikkäistä halkeamista. Marmorikuvio holografisella kromilla luo vastustamattoman viehätyksen.

Velvet Caviarin käsityöläiset ovat suunnitelleet tämän kotelon juuri siten, että voit käyttää nopeasti kaikkia iPhonen tärkeitä portteja, painikkeita ja hallintalaitteita. Tämä kompakti kotelo sopii tiukasti laitteeseesi ja voit pitää iPhonen taskuissasi.

USP: Tarkat aukot

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Kahvia kiitos

Toinen erinomainen tapaus nuorille käyttäjille! Velvet Caviar pitää tiiviisti ajankohtaisia ​​nuorten suosittuja trendejä ja siksi tätä kaupunkimaista muotoilua. Kahvi ei ole vain juoma, mutta siitä on tullut kulttuuria metrolla. Nestemäisen kahvin kultaisten kimallusten integrointi koteloon osoittaa Velvet Caviarin loistoa luovuudessa ja ammattitaidossa.

Kotelosta löytyy myös pieniä kahvikuppeja; ravista koteloa yksinkertaisesti ylös ja alas, ja ne kimallukset liikkuvat rytmissä. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka suojaa iPhonea pudotusten aikana. Laitteen turvallisuutta ei koskaan vaaranneta.

USP: Vaaraton neste

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Yhteenvetona…

Tyyli on hetkellinen, mutta vahvuus kestää ikuisesti. Velvet Caviar yhdistää tyylin vahvuuteen tappajatuotteen valmistamiseksi. Et voi sivuuttaa näiden premium-tapausten esiintymistä selatessasi Velvet Caviar -verkkosivua. Tuo kotiin parhaat kotelot parhaimmille iPhonillesi ja nauti ikuisesta kauneudesta!

Haluat ehkä tutkia:

  • Paras iPhone Xs Max -kotelo
  • iPhone Xs -kotelot
  • Parhaat iPhone XR -kotelot

Mikä kotelo pidät eniten uusimmasta iPhonestasi? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit