Parhaat iPad Pro -näytönsuojat [2015- ja 2017-mallit]

Ensimmäinen lisävaruste, jonka ostan usein, kun esitän itselleni upouuden gadgetin, on näytönsuoja. Ja arvokas gadget, kuten iPad Pro, ansaitsee kaiken tarvittavan suojauksen ja hoidon, jotta se pysyisi tyylikkyytensä kärjessä. Siksi; Olen laatinut pitkän luettelon parhaista 12,9-tuumaisista iPad Pro -näytönsuojista, joiden avulla voit helposti valita korkealaatuisen suojan ultra-suuren tablet-laitteesi kosketusnäytölle.

Alan johtavalla kovuudella varustetut näytönsuojat ovat erittäin kovia ja tarjoavat välttämättömän suojan tyhjästä. Sen lisäksi, että ne tuottavat poikkeuksellisen korkean herkkyyden ja läpinäkyvyyden, ne ovat sormenjälkiä estäviä. Selataan luetteloa saadaksesi selville, mitä muuta nämä iPad Pron näytönsuojat tarjoavat!

Parhaat näytönsuojat iPad Prolle 2015-2017

# 1. iCarez

Hanki tabletin kova pinnoitettu ja naarmuuntumaton näytönsuoja. Se on helppo asentaa eikä jätä jäämiä. Kohteliaisuuden tarkat aukot mahdollistavat sen täydellisen asennuksen näytölle.

Tämä 3H-4H-kovuussuoja varmistaa, että laitteen kosketusnäyttö pysyy suojattuna naarmuilta. Koska näytönsuoja tarjoaa teräväpiirtoisen läpinäkyvyyden, voit katsella suosikkivideoitasi. TrueTouch-herkkyystekniikka tekee siitä erittäin reagoivan.

USP: TrueTouch-herkkyys

Tutustu Amazoniin

# 2. SPARIN

“SPARIN” on ollut yksi luotettavimmista näytönsuojavalmistajistani. Laatu, joka tekee näytönsuojuksesta niin kiitettävän, on särkymättömyys ja teräväpiirtotarkkuus. Ja tämä tarjous 12,9 tuuman iPad Prolle on saanut kaikki nämä ominaisuudet.

Näytönsuojuksessa on sileät kaarevat reunat ja tarkat aukot muotoon sopivaa asennusta varten. Oleofobinen pinnoite varmistaa, ettei pölyä ja hikiä keräänny, mikä pitää sekä kirkkauden että herkkyyden ennallaan.

USP: 9H kovuus

Tutustu Amazoniin

# 3. TÄYDELLINEN NÄKÖ

Silmäsi ovat herkin kehon elin; kun käytät iPad Prota, näytön säteily vaikuttaa silmiin. Voit vähentää häikäisyä 55% käyttämällä heijastamatonta PERFECTSIGHT-näytönsuojaa. Tämä heikosti heijastava näytönsuoja antaa paljon helpotusta silmien rasitukselle ja antaa sinulle miellyttävän luku- tai katselukokemuksen.

Tässä näytönsuojassa on sininen valo ja UV-säteilysuodatin, joka vähentää väsymystä, jota silmäsi kokevat iPadin jatkuvan käytön jälkeen. PERFECTSIGHT on käyttänyt japanilaista TOYO anti-sinistä kevyttä materiaalia digitaalisen silmien rasituksen minimoimiseksi.

USP: 55% heijastamaton

Tutustu Amazoniin

# 4. Supershieldz

Jos joudut viettämään paljon aikaa iPad Prolla työskentelyyn, Supershieldzin pitäisi olla valinta näytönsuojana. Sen heijastamaton matta-tekniikka suojaa silmiäsi häikäisyltä.

Näytönsuoja on valmistettu japanilaisesta PET-kalvosta, joka tarjoaa todellisen kosketusherkkyyden. Kuplittomat liimat helpottavat sen asentamista helposti. Sillä on laatu estää sormenjäljet, öljy ja pöly.

USP: Japanilainen PET-kalvo

Tutustu Amazoniin

# 5. amFilm

“AmFilm” on tunnettu huippuluokan näytönsuojusten tuottamisesta. Ja tämä tarjous 12,9 tuuman iPad Prolle ei ole erilainen.

Näytönsuoja on 0,33 mm: n paksuisella sivulla. Se tarjoaa kuitenkin selkeyden ja pystyy täysin suojaamaan kosketusnäyttöä naarmuilta.

2,5D: n pyöristetyt reunat mahdollistavat näytönsuojan asentamisen suurelle näytölle moitteettomasti. Lisäksi kosketusherkän pinnan avulla voit käyttää iPadiasi sujuvasti.

USP: 2,5D pyöristetyt reunat

Tutustu Amazoniin

# 6. OMOTON

OMOTON esittelee ensimmäisen ja toisen sukupolven iPad Prolle valmistetun naarmuuntumisen estävän näytönsuojan. Tällä HD-kirkkaalla näytönsuojalla on 9H-kovuus, joka suojaa premium-laitteesi naarmuilta ja iskuilta. Sen paksuus 0,26 mm antaa sinulle korkean vasteen ja ylläpitää alkuperäisen vasteherkkyyden.

Voit avata sovelluksia nopeasti ja pelata pelejä sujuvasti suurella tablet-laitteellasi. Suurella läpinäkyvyydellään tämä näytönsuoja takaa uskomattoman selkeyden. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia paremmasta katselukokemuksesta enemmän kirkkautta ja vähemmän häikäisyä.

USP: Vain 0,26 mm paksu

Tutustu Amazoniin

# 7. Tech Armor

Tech Armor Ballistic -näytönsuoja toimii kiinteänä kosketusnäytön suojana. Mikä toimii ihailtavasti sen hyväksi, on korkealaatuinen materiaali, joka on erittäin kestävää ja tarjoaa upean katselukokemuksen.

Toinen tärkeä asia tässä näytönsuojassa on, että se on niin helppo asentaa. Se ei jätä jäännöksiä taakse. Kyky pitää öljy ja tahra poissa tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

# 8. JETech

Jos korkealaatuinen materiaali ja vertaansa vailla oleva suorituskyky ovat prioriteettiluettelosi kärjessä, JETech-näytönsuojan tulisi olla valitsemasi karkea voittaja. Siinä on pyöristetyt reunat, jotka sopivat ihanteellisesti iPad Pron suurelle näytölle.

Se on tehty kovemmaksi kuin veitsi, jotta ruma naarmu ei vahingoita kosketusnäytön eleganssia. Suuri läpinäkyvyys rikastuttaa katselukokemusta. Koska olet uskomattoman reagoiva kosketukseen, sinulla on sujuva kokemus taulutietokoneesi käytön aikana.

USP: Erittäin herkkä

Tutustu Amazoniin

# 9. TANTEK

Suuresta vasteesta ja kristallinkirkkaasta läpinäkyvyydestä TANTEK on yhtä hyvä kuin mikä tahansa ensiluokkainen näytönsuoja. Koska se on erittäin ohut, se sopii erinomaisesti näyttöön.

Koska se on melko sileä ja herkkä kosketukselle, sormesi rakastavat käydä sen yli. Alueella johtava kovuus on riittävän tehokas kestämään kaikki naarmuuntumishaasteet. Näytönsuoja ei anna öljyn, pölyn tai lian viedä siitä kiiltoa.

USP: Kuplaton liima

Tutustu Amazoniin

# 10. IQ-kilpi

IQ Shield on keksinyt innovatiivisen LIQuidSkin-liiman, joka yhdessä IQ Shield-märkäasennusmenetelmän kanssa varmistaa helpon ja kuplaton asennuksen. Tämä antaa sinulle täydellisen vuoratun laitteen.

Älykäs kalvo ja liima sulautuvat niin hyvin, että käyttäjä tuskin huomaa, että hänen iPad Pro -näytönsä on suojattu, ja silti elokuva antaa erinomaisen käyttökokemuksen.

USP: Keltainen

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Käärimistä

Anna iPad Pron kosketusnäytölle haluamasi suojaus valitsemalla yksi näistä näytönsuojista. Jos haluat lisätä turvallisuutta, valitse 9H-kovuus. Erittäin ohuet näytönsuojat ovat oikeassa rahassa, kun on kyse korkean vastauksen tarjoamisesta. Joten mikä on suosikkisi valita näistä vaihtoehdoista? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat tarkistaa

  • Parhaat iPad Pro -kuoret
  • iPad Pro -nahkakotelot
  • Parhaat iPad Pro -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit