Parhaat kurssisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Jokainen asiantuntija oli kerran aloittelija. Jos haluat oppia jotain, jota et voi hallita korkeakoulu- tai yliopistopäivinäsi, on aika aloittaa ja täyttää tämä toive. Minkä oppiminen ei ollut koskaan ollut näin helppoa. Olemme koonneet parhaat verkkokurssisovellukset iPhonelle ja iPadille. Nämä opetussovellukset tarjoavat puremankokoisia oppitunteja, joista voit katsoa läpi muutamassa minuutissa milloin tahansa, missä tahansa. Lisäksi he tarjoavat myös video-oppaita, joissa on helposti ymmärrettävät ohjeet, jotta voit saada ne kiinni omaan sopivaan aikaan. Haluatko tutustua suosittuihin iPhone-kursseihin?

1. LinkedIn-oppiminen

Jos haluat pitää välilehden kysytyistä liiketoiminnoista, teknologia- ja luovista taidoista ja oppia myös niitä, "LinkedIn Learning" voi olla huippuluokan vaihtoehto sinulle. Tämän sovelluksen myötä pääset yli 4000 kurssille.

Lisäksi se lisää uusia aiheita joka kuukausi, jotta voit pitää itsesi kysynnän tasalla. Kiinnostuksesi perusteella se tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia.

Voit tallentaa kursseja myöhempää katselua varten ja jopa ladata videoita katsellaksesi niitä milloin tahansa. Voit jakaa kursseja verkkosi kanssa ja lisätä myös suoritustodistukset LinkedIn-profiiliisi.

Vaikka LinkedIn Learning -sovellus on ilmainen, sinun on tilattava premium-suunnitelma 29,99 dollaria kuukaudessa tai 299,88 dollaria vuodessa katsellaksesi koko kursseja.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Coursera

"Coursera" on täysin varusteltu ja voi osoittautua siunaukseksi ihmisille, jotka ovat halukkaita hallitsemaan uusia aiheita. Tässä sovelluksessa kiinnitetään huomiota siihen, että voit valita yli 2600 kurssista jopa 11 aiheesta.

Voit katsella videoluentoja ja ladata ne myös offline-käyttöön. Tekstityksen ja interaktiivisten transkriptioiden ansiosta voit ymmärtää luentoja helposti.

Kaikki tekemäsi tallennetaan automaattisesti sovellukseen. Siksi voit aloittaa siitä, mihin pysäytit edellisen kerran.

Yksi tämän sovelluksen merkittävistä piirteistä on tuki monille kielille, kuten kiina, espanja, portugali, ranska, venäjä ja paljon muuta. Lisäksi saat myös mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa suuren yhteisön kanssa ja jakaa ajatuksiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. CreativeLive

Oletko koskaan halunnut parantaa valokuvaus- ja suunnittelutaitoasi? Jos kyllä, CreativeLive voi olla yksi hienoimmista valinnoista sinulle.

Sovelluksella on suuri kirjasto, jossa on yli 1500 kuratoitua luokkaa, joiden avulla voit oppia monia asioita. Voit esimerkiksi käyttää sitä saadaksesi hyvän otteen salamasta, muotokuvasta valokuvataidon parantamiseksi.

On myös mahdollisuus hallita taidetta, muotoilua ja musiikkia. Ja jos olet halukas hankkimaan hyvän yrittäjyystaidon, myös CreativeLive voi olla hyödyllinen.

Hinta: Vapaa

ladata

4. iTunes U

“ITunes U” on epäilemättä paras iOS-sovellus opetuskursseille. Mikä erottuu tästä Applen tarjoamasta, on valtava kokoelma ilmaista koulutussisältöä julkisten kurssien joukossa huippukouluista, yliopistoista, museoista ja kulttuurilaitoksista.

Opettajana voit suunnitella oppitunnit ja arvosanat täydellisesti. Voit myös lisätä opetukseen liittyviä asioita, kuten linkkejä, laskentataulukoita, videoita, kuvia ja muuta. Erittäin kätevän huomautustyökalun ansiosta voit lisätä kommentteja PDF-tiedostoihin ja lisätä ohjeita.

Opiskelijana voit käyttää kaikkia tehtäviäsi ja päivityksiäsi nopeasti. Kun olet suorittanut tehtävät, merkitset ne. Lisäksi lähetät työsi yksityisillä kursseilla, liityt ryhmäkeskusteluun ja tarkistat jopa arvosanasi ja ohjaajan palautteen kaikista tehtävistäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Taitojako

"Skillshare" tekee oppimisesta hauskaa ja jos haluat antaa vauhtia luovalle taidoillesi, tämän pitäisi olla oikea tapa edetä.

Tämän sovelluksen avulla saat noin 25000 online-luokkaa useilla luovilla alueilla, kuten kalligrafia, valokuvaus, graafinen suunnittelu, käsikirjoitukset, kuvakkeiden suunnittelu, kuviosuunnittelu ja paljon muuta.

Hyödynnä puremankokoisia oppitunteja opiskellaksesi aiheita myös kiireisen aikataulun aikana. Harjoitusten lataamismahdollisuuden avulla voit opiskella aiheita myös ilman internetyhteyttä.

Koska luokat sisältävät projekteja, ymmärrät jokaisen hienovaraisen asian merkityksen tekemällä harjoituksia. Voit aloittaa ilmaisen kokeilujakson, ja jos pidät sen arvoisena, sinun on tilattava premium-jäsenyys (14, 99 dollaria).

Hinta: Vapaa

ladata

6. Udemy

Opetussovelluksena Udemy on vaikuttanut minuun paljon. Tällä online-oppimisalustalla on yli 80 000 videokurssia, joita ohjaavat asiantuntijaohjeet.

Tämän sovelluksen avulla voit tutkia yli 2000 aiheen kursseja. Halusitpa hallita Pythonin, Java: n, suunnittelun, piirtämisen, kirjoittamisen tai joogan, Udemy on sinut täysin katettu.

Se päivittää edistyneitä aiheita, kuten koneoppiminen, tekoäly ja lohkoketju, jotta pysyt synkronoituna muutosten ja uusimpien parannusten kanssa. Lisäksi Udemy tukee yli 50 eri kieltä ja tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksettuja kursseja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. edX

EdX: n on rikastuttava koulutusprofiilin rikastamista. Tämän sovelluksen avulla voit oppia yli 10 kuuluisasta yliopistosta, kuten Harvard, MIT, UC Berkeley, Microsoft, Columbia, Wharton, Oxford ja paljon muuta.

Tutustu tarkasti satoihin verkkokursseihin ja ilmoittaudu kurssille, jonka haluat hallita. Sillä ei ole merkitystä, haluatko oppia ohjelmointia Pythonissa, C ++: ssa, Java: ssa, markkinoinnissa, finanssissa tai robotiikassa, sovellus voi auttaa sinua pitämään hyvää otetta suosikkiasi.

Voit helposti tarkistaa kurssin ilmoitukset ja monisteet. Vielä parempi, edX antaa sinun myös testata tietosi tietokilpailuilla ja kokeilla.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Linux-akatemia

“Linux Academy” tarjoaa laadukkaita videokursseja Linux-, pilvi- ja DevOps-aiheista. Siinä on noin 1 200 tuntia syvällistä videosisältöä, mikä tekee siitä monimutkaisenkin helposti ymmärrettävän.

Mukana joitakin innovatiivisia koulutustyökaluja, se auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat älykkäästi. Harjoittelet muistikorttien avulla ja teet tietokilpailuja jopa offline-tilassa.

Sovellus auttaa sinua valmistautumaan sertifikaatteihin antamalla sinun pitää silmällä edistymistäsi. Voit helposti selvittää, millä alueilla sinun on työskenneltävä ja miten voit päästä eroon esteistä. Vaikka sovellus on ilmainen, joudut ottamaan Linux-akatemian vuosittaisen jäsenyyden (449, 99 dollaria) päästäksesi täydellisiin kursseihin.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Skoove - pianotunteja

Haluatko olla tunnettu pianisti? Älä etsi enää kuin ”Skoove”, joka voi auttaa sinua soittamaan pianoa kuin ammattilainen.

Sovellus tarjoaa yli 300 interaktiivista oppituntia ja yli 100 suosittua kappaletta. Siksi voit harjoitella niitä helposti taitosi parantamiseksi.

Se opettaa monia muita tärkeitä asioita. Opit esimerkiksi kunkin kappaleen teoriaa ja täydellisiä soittotekniikoita. Kaiken lisäksi saat reaaliaikaisen palautteen, jolla on tärkeä rooli. Se analysoi kaikki olennaiset näkökohdat ja pitää silmällä edistymistäsi kuin todellinen valmentaja.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Khan-akatemia

Khan Academy tarjoaa paljon tarjottavaa. Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla voit taata itsesi hallitsemaan melkein kaiken, mikä mielessäsi sykkii.

Ensinnäkin, sillä on valtava kirjasto, jossa on yli 10000 videota helposti ohjeilla. Siksi voit oppia useita aiheita, kuten matematiikkaa, luonnontieteitä, taloustieteitä, historiaa ja paljon muuta.

Lisäksi se tarjoaa yli 40 000 käytännön kysymystä sekä hyödyllistä palautetta ja vaiheittaisia ​​vihjeitä. Voit ratkaista nuo kysymykset omaan tahtiisi vihjeiden avulla.

Lisää suosikkisisältösi kirjanmerkkeihin, jotta voit käyttää sitä myöhemmin nopeasti. Lisäksi sen avulla voit myös ladata oppitunteja, jotta saat ne kiinni myös offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Joten nämä ovat erinomaisia ​​iOS-sovelluksia, jotka tarjoavat hyödyllisiä verkkokursseja. Toivottavasti löysit nämä sovellukset aikasi arvoisia.

Anna oppimisen jatkua ikuisesti ...

Nyt kun sinulla on paras oppimissovellus käytettävissäsi, hallitse aiemmin unohtamasi aihe. Ja kyllä, älä unohda jakaa arvoesineitäsi matkastasi.

Haluat ehkä lukea nämä yhtä mielenkiintoiset viestit:

  • Sujuva ikuisesti iPhone-kielen oppimissovellus
  • Parhaat kielenoppimissovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Paras elokuvien tekeminen iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit