Parhaat muistiinpanosovellukset iPad Prolle ja Apple Pencilille vuonna 2021

Huomautus iPhonen ja iPadin sovellusta on käytetty laajalti sen käyttöönoton jälkeen, ja se tarjoaa melkein kaiken tarvitsemamme. Mutta se ei tarkoita, että meidän ei pitäisi siirtyä mukavuusvyöhykkeeltä ja kokeilla jotain muuta. Ei ole väliä oletko opiskelija vai ammattilainen; muistiinpanojen tekeminen on jokaisen tekemistä.

Monet Notes-sovellusvaihtoehdot voivat sopia vaatimuksiisi. Sen sijaan, että katsot täällä ja siellä, miksi et saa luetteloa parhaista muistiinpanosovelluksista iPad Prolle ja Apple Pencilille? Juuri tämä sai minut siirtymään App Storeen ja etsimään joitain helmiä. Luettelo muistiinpanosovelluksista oli valtava, joten minun piti supistaa sitä kokeilemalla monia niistä manuaalisesti. Katsotaanpa se!

Parhaat iPad Pro- ja Apple Pencil Note -sovellukset vuonna 2021

Muistilappu: “Apple Notes” on parantunut huomattavasti erinomaiseksi muistiinpanosovellukseksi. Koska se on osakesovellus, emme ole sisällyttäneet sitä seuraavaan kokoonpanoon. Tutustu tähän 16 vinkkiin, jotta voit tutkia tätä sovellusta tai saada siitä kaiken irti.

1. Huomattavuus

Notabilityssä on paljon pidettävää! Suoraan sanoen; tämä on ollut yksi suosikeistani sekä muistiinpanojen tekemisessä että PDF-muokkauksessa. Huolimatta siitä, että se on niin tehokas sovellus, sitä on melko helppo käyttää. Ja se tekee siitä niin arvostettavan.

Sovellus toimii täydellisesti Apple Pencilin (sekä ensimmäisen että toisen sukupolven) kanssa. Joten voit suunnitella muistiinpanosi ja kirjoittaa haluamallasi tunnelmalla.

Voit myös muuntaa käsinkirjoitetut muistiinpanosi tekstiksi, tehdä tarkistuslistoja ja vaikuttavia tekstiruutuja. Erittäin kätevien merkintätyökalujen avulla voit koristaa dioja, kuvia ja esityslistaa. Lopuksi Notability antaa sinun jakaa tiedostosi AirDropin, sähköpostin, Dropboxin, Google Driven, Boxin ja OneDriven kautta.

Hinta: $9.99

ladata

2. Hyvä huomautus 5

Jos pidät käsinkirjoitetuista muistiinpanoista, “GoodNotes 5” voi olla erinomainen valinta sinulle. Useiden helppokäyttöisten työkalujen avulla voit tehdä muistiinpanoja taitavasti. Voit piirtää muotoja, lisätä kuvia ja jopa lisätä PDF-muistiinpanoon.

GoodNotes on myös tehokas PDF-merkintä ja toimii Microsoft Wordin ja PowerPointin kanssa. Se tarjoaa laajan valikoiman kansia ja papereita, joiden avulla voit suunnitella muistiinpanojasi. Lisäksi lisäät myös oman mallisi mukauttamista varten.

Se varmuuskopioi tietosi automaattisesti Boxiin, Dropboxiin, Google Driveen ja OneDriveen. Lisäksi GoodNotes 5 on yhteensopiva monien kielten kanssa, mukaan lukien englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani ja paljon muuta.

Hinta: $7.99

ladata

3. MyScript Nebo

”MyScript Nebo” on yksi halutuimmista muistiinpanosovelluksista. Ja jos haluat käyttää Apple Pencil -ohjelmaa muistiinpanojen kirjoittamiseen tai yksityiskohtaisten kaavioiden luomiseen, on todennäköistä, ettet koskaan väsy tämän täysin varustellun sovelluksen käyttämiseen.

Se tekee tekstin muotoilusta pirun helpon, joten voit antaa projektillesi ammattimaisen ilmeen lisäämällä luettelomerkit ja lisäämällä sopivan otsikon. Saat myös mahdollisuuden lisätä oivaltavia kaavioita esittämään tutkitut tiedot elävästi.

Toinen tämän sovelluksen erittäin arvostettava piirre on kyky antaa sinun ratkaista laskutoimituksia ja kopioida ne LaTeX: ään tai kuvina. Kun olet suunnitellut tarinasi, voit jakaa sen useissa muodoissa, mukaan lukien PDF, Word ja HTML.

Hinta: $7.99

ladata

4. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote on täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita odotat parhaalta muistiinpanosovellukselta. Tämän sovelluksen avulla voit nopeasti tallentaa ideoitasi, muistiinpanoja ja pitää kaikki muistiinpanosi järjestyksessä työnkulun mukaan.

Sovelluksen avulla voit myös luoda tarkistuslistoja, jotta et unohda suorittaa tärkeitä asioita. Kiinnitystoiminnon avulla löydät helposti käytetyn luettelon helposti.

OneNote tarjoaa saumattoman yhteistyökokemuksen, jonka avulla voit työskennellä tiimisi kanssa. Jos haluat lisätä muistiinpanoon ylimääräisen suojaustason, käytä salasanaa, jotta kukaan ei pääse niihin. Lisäksi tietosi synkronoidaan OneDriveen turvallisuuden ja yleisen saavutettavuuden parantamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Muistikirja

Olen aina arvostellut Zoho Corporationin ”Notebookia” erittäin hyvin. Kolme asiaa tekee kokeilemisen arvoiseksi.

Ensinnäkin, sovelluksesta huolimatta, että se on täysin ilmainen, sillä on melkein kaikki olennaiset ominaisuudet, jotta pitkällä aikavälillä monille premium-sovelluksille.

Toinen; ominaisuudet, kuten käyntikorttien skannaus, kuvien piirtäminen ja käsinkirjoitettujen muistiinpanojen tekeminen, tekevät siitä melko hyödyllisen. Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että se muotoilee sisällön automaattisesti eri korteiksi, kuten resepti, video, linkki ja paljon muuta.

Ja kolmas, sovellus tarjoaa hienoja mukautusvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi säätää muistiinpanojesi väriä, vaihtaa sen kannen ja luoda mukavan kannen personointia varten. Lisäksi siinä on myös tumma-aiheinen yötila silmiesi suojaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Evernote

Jos valitsisin vain yhden sovelluksen tehtävien hallintaan, muistiinpanojen tekemiseen ja itseni synkronointiin tulevien tapahtumien kanssa, menisin aina Evernoten kanssa. "Monipuolinen" olisi oikea sana sen tiivistämiseksi.

Ensinnäkin sovelluksen avulla voit tallentaa ajatuksesi useissa muodoissa, kuten teksti, web-leike, ääni, kuvakaappaus ja paljon muuta. Joten sillä ei ole väliä oletko kokouksessa vai liikkeellä, voit tallentaa ajatuksesi helposti.

Tee henkilökohtaisia ​​tarkistuslistoja, merkitse asiakirjoja ja kirjoita muistioita välitöntä raportointia varten. Voit käyttää joitain perustyökaluja myös esitysten luomiseen. Älä myöskään unohda asettaa muistutuksia siitä, ettet anna kiireellisten tehtävien ylittää määräaikaa.

Evernote toimii myös Apple Watchin kanssa. Siksi voit sanella ajatuksesi, ja sovellus kirjoittaa ne välittömästi muistiinpanoiksi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. StickMe-muistiinpanot

Jos löydät muistiinpanojen tekemisen tylsästä harjoituksesta, anna mahdollisuus StickMe-muistiinpanoja tehdä siitä hauskaa rakastava kokemus.

Tämän sovelluksen avulla voit tehdä muistiinpanoja kauniilla väreillä. Lisää valokuva, tallenna ääni ja piirrä kauniita kuvia, jotta tarinasi erottuvat. Ja voi, voit myös asettaa muistiinpanosi taustakuvaksi.

Se toimii myös tehokkaasti kätevänä tehtävien hallitsijana, jonka avulla voit käsitellä tehtäviäsi halutulla tunnelmalla. Sisäänrakennetun hälytyksen ansiosta et unohda tehdä töitä ajoissa.

StickMe Notes tarjoaa seitsemän päivän ilmaisen kokeiluversion. Myöhemmin sinun on päivitettävä vuotuiseen 15,99 dollariin, puolivuosittain 8,99 dollariin tai kuukausittaiseen 1,99 dollarin suunnitelmaan jatkaaksesi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Karhu

Vaikuttavan kirjoittamisen ja nopean muistiinpanon tekeminen “Karhu” on oikea työkalu. Sovelluksella on laaja kirjoitusväline ja se tarjoaa halutun vapauden kirjoittaa vapaasti. Joten olitpa bloggaaja, opettaja tai opiskelija, löydät siitä erittäin hyödyllisen.

Mukautetun pikakuvakkeen ansiosta voit muotoilla tekstiä helposti. Valitse useista teemoista antaa ihanteellinen ilme artikkelillesi.

Voit piirtää kuvia ja piirtää jokaisen ajatuksen tyylikkäästi Apple Pencilillä. Lisää muistiinpanoja varmistaaksesi, että tutkasta ei mene mitään.

Useiden vientivaihtoehtojen, kuten HTML, PDF, DOCX, MD, JPG ja EPUB, ansiosta Bear on kattanut sinut kokonaan.

Hinta: Vapaa

ladata

9. LiquidText

LiquidText voi parantaa muistiinpanokokemustasi useilla tavoilla. Yksi tämän sovelluksen suosikkini ominaisuuksista on valikoima organisaatiotyökaluja, jotka varmistavat, että kaikki asiakirjasi pysyvät kauniisti järjestettyinä. Ja mikä vielä tärkeämpää, on vähemmän mahdollisuuksia sotkua.

LiquidText voi saada sinut rakastumaan merkintöihin. Todella. Sen lisäksi, että voit piirtää kuvia ja korostaa tekstiä, tämän sovelluksen avulla voit myös laittaa kaksi sivua vierekkäin, jotta voit tarkistaa, mitä puuttuu ja mitä on lisättävä. Ihanteellinen, jos et halua hypätä yhdeltä sivulta toiselle liian usein!

Huomautusten lisäksi sen avulla voit tuoda useita dokumentteja projekteihisi ja tarkastella jopa kolmea muistiinpanoa kerralla. Tavaroiden hallinta on siis melko yksinkertaista ja myös aikaa säästävää.

Lopuksi, sovelluksen ilmainen versio ei anna sinun kokeilla kaikkia herkkuja, ja sinun on päivitettävä LiquidText Prohon, jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

10. UpWord

”UpWord” on itsessään poikkeuksellinen. Sovellus tekee muistiinpanojen luomisesta ja hallinnasta yksinkertaisia ​​kohteliaisuuspyyhkäisyeleitä. Toistuvien muistutusten avulla se varmistaa, että sinun ei tarvitse ponnistella kaiken hallitsemiseksi.

Kansioilla ja pikakuvakkeilla on tärkeä rooli kaikkien tehtävien järjestämisessä. Voit lajitella tiedostosi kronologisessa tai aakkosjärjestyksessä.

Se tarjoaa useita kirjasinkokoja, jotta voit hienosäätää projekteja tarpeidesi mukaan. Monitasoisella kumoamisella / uudelleenkäynnistyksellä sinulla on enemmän vapautta kokeilla. Lisäksi voit tallentaa tarinasi myös Evernoteen.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Google Keep

Kun kilpailussa etsitään älykäs muistiinpanosovellus, joka pystyy tekemään suurimman osan moitteettomasti, ei olisi viisasta antaa Google Keepille missaa.

Yksi tämän sovelluksen kohokohdista on, että sen avulla voit napauttaa ajatuksiasi useissa muodoissa. Joten, ei ole väliä mitä olet tekemässä; voit saada työsi tehtyä ilman vaivaa.

Nauhoita äänimuistio ja kirjoita se välittömästi. Käytä sopivia tarroja ja sopivia värejä, kun haluat laittaa kaiken omenapiirakoita.

Hyödyllisten ehdotusten avulla voit tehdä ostoslistoja nopeasti. Älä jätä asettamatta aikaperusteista muistutusta, jotta mitään ei jää jäljelle!

Hinta: Vapaa

ladata

12. Huutaa

Whink on all-in-one-sovellus, jonka avulla voit tehdä muistiinpanoja Apple Pencilillä. Siinä on sisäänrakennettu erilainen geelikynä rajoittamattomilla väreillä. Voit merkitä PDF-tiedostot eri väreillä, jotta niistä tulee näkyvämpiä ja vaikuttavampia. Sen lisäksi voit myös luoda äänitallennuksen sovelluksella.

ICloud-tuen avulla kaikki muistiinpanosi tallennetaan turvallisesti pilven yli. Sinun ei tarvitse huolehtia niiden menettämisestä, kun päivität iPadin tai iPhonen. Lopuksi, sovellus ei ole ilmainen, mutta ominaisuudet ovat ehdottomasti hintansa arvoisia.

Hinta: $4.99

ladata

Bonus

Readdle-PDF-asiantuntija

Älä ole yllättynyt nähdessäsi PDF-asiantuntijan tässä kokoonpanossa. Vaikka tämä sovellus on ensisijaisesti PDF-editori, se voi toimia tehokkaasti myös muistiinpanosovelluksena.

Siinä on useita merkintätyökaluja, joiden avulla voit hienosäätää PDF-tiedostoja ammattimaisen kysynnän perusteella. Se tarjoaa valmiita postimerkkejä, kuten hyväksyttyjä, ei hyväksyttyjä, luottamuksellisia jne., Joiden avulla voit ilmaista ajatuksesi elävästi.

Lisäksi voit muodon avulla tehdä kaavioita ja kaavioita minkä tahansa analyyttisen datan näyttämiseksi. Käytä sähköisiä allekirjoituksia allekirjoittaaksesi asiakirjoja ja suojaa niitä salasanalla.

Lisäksi voit myös luoda nopeita muistiinpanoja ja lisätä kommentteja. Redact-ominaisuuden ansiosta; voit piilottaa myös henkilökohtaiset tiedot.

Hinta: $9.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset! Oletko pitänyt näistä muistiinpanosovelluksista? Kumpi näyttää olevan suosikkisi?

Kirjautua ulos…

En usko, että haku suloisimmasta muistiinpanosovelluksesta on käynnissä. Haluaisin mielelläni olla ajatuksissasi alla kommenteissa.

Katso myös alla olevat artikkelit:

  • Parhaat kalenterisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Projektinhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPad-esityssovellukset
  • Suosituimmat muistiinpanosovellukset Apple Watchille

Uusimmat viestit