Paras Bluetooth-seuranta vuonna 2021

Bluetooth-seurantalaitteet ovat hyödyllisiä lisävarusteita, erityisesti käyttäjille, joilla on taipumus sijoittaa tavarat väärin kotitalouteensa tai toimistoonsa. Esimerkiksi ihmiset unohtavat minne he asettivat auton avaimet viime yönä. Vastaavasti on muitakin asioita, jotka saatat menettää missä tahansa kotonasi. Täällä Bluetooth-seurantalaitteet ovat käteviä. Näitä laitteita kutsutaan myös Bluetooth-paikantimiksi, jotka etsivät väärin asetetut kohteet ja lähettävät ilmoituksia iPhonellasi. Tätä tarkoitusta varten sinua saatetaan pyytää lataamaan sovellus mobiililaitteellesi.

1. Tile Mate ja Tile Slim

Tämä on Tile - Mate and Slim - Bluetooth-avainhaku. Seurantalaitteita on neljä, joista kaksi on Tile Mate ja kaksi Tile Slim. Huomaa, että laattamatossa on kätevä reikä silmukoita avaimenperiin tai pudottaa pussiin.

Tile Slim on yhtä ohut kuin kaksi luottokorttia; voit helposti työntää sen lompakkoon tai kiinnittää sen kannettavaan tietokoneeseen. Sovellus muistaa viimeisen kerran ja paikan, jossa se näki laattasi; joten kun et löydä tavaraa, voit tehdä laattasi soimaan, kun se on lähellä, mutta ei näkyvissä.

USP: Erittäin ohut profiili

Tarkista TheTileApp.com

2. Kuutio

Cube on ylittänyt ensisijaisen Bluetooth-seurannan roolinsa, koska se auttaa sinua ottamaan valokuvia iPhone-kamerastasi. Tämä Bluetooth-seuranta toimii myös laukaisimena iPhonellesi. Jos asetat iPhonen väärin, voit löytää Cuben avulla laitteen soittoäänen, tärinän tai salaman avulla, vaikka Cube-sovellus ei toimi.

Tässä Bluetooth-paikannimessa on ylimääräinen akku, jonka voit vaihtaa joka vuosi; sinun ei tarvitse vaihtaa Cubea vuosittain.

USP: Ei tarvitse vaihtaa joka vuosi

Tutustu Amazoniin

3. SpotyPal

SpotyPal, kuten nimestä voi päätellä, on pikkuasi paras kaveri. Kiinnitä se avaimiin tai aseta se lompakkoon, niin et koskaan jätä mitään taakse. Siinä on mobiilisovellus, jonka avulla voit saada sen soimaan, jos olet sijoittanut jonkin siihen merkityn kohteen väärin. Voit myös etsiä älypuhelimesi SpotyPal-seurannalla.

Parasta on, että se soi puhelinta, vaikka se olisi hiljainen. Toinen vaikuttava ominaisuus on, että voit tarkastella seurannalla merkityn kohteen viimeistä sijaintia. Käynnistä vain sovellus ja ala nähdä sijainnin, mikä helpottaa sen palauttamista. Siinä on myös kaksisuuntainen erotushälytys, joka sammuu, kun iPhone ja Spotypal irrotetaan etäisyyden takia. Lopuksi, sitä on saatavana kahtena eri värinä.

USP: Kaksisuuntainen hälytys

Tarkista SpotyPal

4. TrackR

TrackR: n Bluetooth-tekniikka on riittävän tehokas havaitsemaan väärin sijoitetut tavarat, vaikka ne olisivatkin 100 metrin päässä. Tämä pieni ja kevyt Bluetooth-seuranta on helppo kiinnittää mihin tahansa. Seuraavaksi sinun on käytettävä TrackR-sovellusta soittamaan laitettasi.

Tämä seuranta auttaa nyt myös vilkkuvilla LED-valoilla, jotta voit löytää väärin sijoitetut asiat myös pimeässä. Kun tämän seurannan paristo on vähissä, voit vaihtaa pariston eikä seurata.

USP: 100 jalan etäisyys

Tutustu Amazoniin

5. BCKAKQA

BCKAKQA: n Bluetooth-paikannin antaa sinulle reaaliaikaisen ilmoituksen ja seuraa kadonneita esineitä. Tämä on yksi parhaista älytuotteista niille, joilla on taipumus unohtaa tai kadottaa arvokkaat tavaransa, kuten lompakko, auton avaimet, toimiston avaimet, kalliit lelut ja muut. Tässä seurannassa on kaksisuuntainen seurantahälytys, joka paitsi seuraa kohteita myös hälyttää, kun ne ovat kantaman ulkopuolella.

Se on pieni ja kevyt; Siksi voit laittaa sen nopeasti taskuusi, lompakkoon, kukkaroon tai muuhun tavaraan. Voit myös käyttää tämän iTrackin painiketta kameran kauko-ohjaimena ryhmien selfien ja valokuvien sieppaamiseen.

USP: Reaaliaikaiset ilmoitukset

Tutustu Amazoniin

6. Innway-kortti

Innway tuo tuotteeseensa ainutlaatuisuutta. Tämä Bluetooth-seuranta on ladattava kaapelilla, vaikka se on vain ohut kortti. Kun paristo loppuu kortista, käytä vain pakkauksen mukana toimitettua latauskaapelia. Täysi lataus voi kestää 3-5 kuukautta, mikä on todella kätevää.

Bluetooth-seurantakortti on erittäin ohut ja vain 1,5 mm paksu, ja voit helposti siirtää sen taskuusi tai lompakkoosi. Siinä on loistava liitettävyys, ja voit myös käyttää iPhonen Innway-sovellusta saadaksesi sen soimaan, jos et löydä sitä.

USP: Uskomattoman ohut

Tutustu Amazoniin

7. Njoiii

Njoiii-sovellus muistaa kohteen tai tärkeän tavaran viimeisen tunnetun sijainnin, jotta voit helposti löytää sen seuraavana päivänä. Se on yksi parhaista älypuhelinten löytäjistä ja selfie-kaukosäätimistä, jonka avulla voit pitää Njoiii-painiketta painettuna käynnistääksesi iPhonen hälytyksen.

Pienenerginen laitteisto maksimoi Njoiii-laitteen akun keston. Älykäs paikannusseuranta löytää nopeasti iPhonen tai Njoiii-fobin, kun ne ovat liian kaukana toisistaan.

USP: Nopeat tulokset

Tutustu Amazoniin

8. Ylellisyyttä

Luxsure tuo tehokkaan Bluetooth-seurannan, jonka voit kiinnittää lapsesi kankaaseen, jotta pysyt aina lähellä lapsiasi. Tämä avaintunnistin löytää nopeasti arvokkaat tavarasi, kuten puhelimen, avaimen, lompakon, luottokortit ja muut.

Tämän seurannan merkittävä piirre on jakamisen hallinta. Tiettyjä esineitä käyttävät monet kotitaloutesi ihmiset. Täällä voit käyttää Find-it-tilaa jakamaan perheesi kanssa.

USP: Hallinnan jakaminen

Tutustu Amazoniin

9. iTrack 3

iTrack 3 on luonut todella älykkään Bluetooth-seurannan. Tämä etsin yhdessä puhelimesi kanssa antaa äänimerkin, kun joku yrittää siirtää avaimet, käsilaukun ja matkatavarat. Kun puhelin ja Bluetooth-seuranta menevät kantaman ulkopuolelle, molemmat laitteet tekevät äänimerkin.

Toisin kuin muut Bluetooth-seurantalaitteet, tällä on suurempi ja tehokas kantama 160 jalkaa ulkona ja 32-50 jalkaa sisätiloissa. Lisäksi tämä seuranta lähettää jopa 98 desibelin voimakkaamman äänen, joka on yhtä suuri kuin puhelimesi soittoääni.

USP: Kolme kertaa kovempi ääni

Tutustu Amazoniin

10. BQTYBD

Tässä on 4 tyylikkäästi saatavana oleva seuranta, joka auttaa sinua koskaan kadottamaan laukkusi, sateenvarjosi, lemmikkisi jne. Se ilmoittaa sinulle, kun menet kantaman ulkopuolelle, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jätät ilman tarvitsemiasi asioita.

Lisäksi sitä on erittäin helppo käyttää, ja löydät aina kohteen nykyisen sijainnin puhelimestasi. Sekä avaimenetsimet että puhelin hälyttävät yhdessä, kun yhteys katkaistaan. Tämä toiminto voidaan poistaa käytöstä asetuksissa.

USP: Värikkäitä vaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos…

Elämme nopeatempoisessa digitaalisessa elämässä, ja on aivan luonnollista unohtaa tai jättää väärin tärkeät asiat, kuten auton / talon avaimet, lompakot, puhelimet, kellot, matkalaukut ja paljon muuta. Edellä luetellut Bluetooth-seurantalaitteet ovat nyt välttämättömiä lisävarusteita jokaiselle kotitaloudelle.

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

  • Parhaat Bluetooth FM-lähettimet
  • Apple Watch Bluetooth-kuulokkeet

Minkä Bluetooth-seurannan haluaisit ostaa? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit