Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

Jokaisella tapauksella on oma erikoisuutensa, joka auttaa sitä vastaamaan menestyksekkäästi erilaisiin tarpeisiin. Tapaus, mitä nämä parhaat iPhone 7 Plus -folio-kotelot voivat tarjota, ei sovi sotilaallisen tason koteloihin tai kyseiseen asiaan; erittäin ohut kotelo. Jos haluat, että iPhone 7 Plus -puhelimesi on vähemmän tilaa vievä, mutta erittäin helppo, folio-kotelo sopii ihailtavasti odotuksiisi. He voivat jopa antaa sinun piilottaa kortteja ja katsella mediaa handsfree-tilassa.

# 1. OtterBox STRADA -SARJA

OtterBox STRADA -SARJA on ehdoton luokka. Valmistettu aidosta nahasta, se on saanut laadun olevan ensiluokkainen puku laitteellesi. Yksiosainen muotoilu näyttää houkuttelevalta phabletilta.

Kaiken ollessa ohut, se voi suojata laitettasi putoamisilta ja naarmuilta. Voit asentaa ja irrottaa kotelon mukavasti laitteestasi. Pystysuora paikka on tarpeeksi hyvä pitämään korttisi turvallisesti. Viimeiseksi, Strada-sarjan folio-kotelo iPhone 7 Plus: lle on saatavana kolmessa värissä, kuten tummanruskea, musta ja vaalean beige.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

# 2. WenBelle

WenBelle on käyttänyt kahta eri sävyä yhdessä folio-kotelossa iPhone 7 Plus -puhelimeesi. Suunnittelun yksinkertaisuus poistaa irtotavaran kotelosta, joka on valmistettu korkealaatuisesta pehmeästä PU-nahasta. Voit tallentaa tärkeät luottokorttisi, käyntikorttisi, ajokorttisi ja muut henkilötodistuksesi.

Elämäsi vie sinut ympäri maailmaa; Tämän iPhone-kotelon avulla olet valmis vastaamaan kaikkiin haasteisiin. Suojaa premium-laitteesi WenBellen tekonahkakotelolla, joka suojaa puhelinta satunnaisilta putoamisilta, naarmuilta ja roiskeilta.

USP: Tyylikäs suoja

Tutustu Amazoniin

# 3. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Kuten nimestä itsestään käy ilmi, Luxury Book on huippuluokan folio-lompakkokotelo iPhone 7 Plus: lle. Laatu, joka tekee siitä niin arvostettavan, on täysjyväinen amerikannahkainen ulkopinta ja Itämeren koivun kovapuusteline.

Puupinnoitteella kotelolla on tarvittava vahvuus pudotusten selviytymiseen. UV-säteilyn kesto auttaa Luxury Bookia säilyttämään loistavan tekstuurinsa pitkään.

Useiden lähtöpaikkojen ansiosta kannessa voi olla jopa 6-8 korttia, ja siellä on myös valtava tasku, jossa dollarin setelit. Lisäksi viisi vintage-värivaihtoehtoa, mukaan lukien tumma suklaa, viski ja paljon muuta.

USP: Itämeren koivun jalusta

Katso Pad & Quill

# 4. FYY

FYY on tuotemerkki, joka tunnetaan muodikkaiden lisävarusteiden valmistamisesta iPhonelle ja iPadille. Tämä ylellinen näköinen folio-kotelo on valmistettu PU-nahasta, mikä korostaa kotelon esteettisiä elementtejä hienovaraisesti. RFID-estotekniikka on merkittävä ominaisuus, koska se suojaa luotto- tai maksukorteilla salattuja arkaluonteisia tietojasi.

FYY tarjoaa aina tyylikkäitä lisävarusteita naisille, joilla on tarkat maut. Työssäkäyville naisille tämä tapaus antaa heille mahdollisuuden tallentaa muovirahaa ja kovaa valuuttaa erillisiin kolikkopeleihin. Tämä tapaus on 100% käsintehty.

USP: Käsintehty kotelo

Tutustu Amazoniin

# 5. SUORA

LONTECT esittelee ohut folio-tyyppinen läppäkotelo, joka pitää minimimassan ja painon. Tämä kotelo on valmistettu vankasta TPU: sta ja kestävästä PU-nahasta. Folio-kannessa on kulmasuoja ja sivusuoja sekä puhelimen näytön suojaus.

Elämä heittää odottamattomia käänteitä, ja siksi sinun on oltava varovainen kalliin iPhonen suhteen. Tämän kotelon kestävä lompakon muotoilu antaa sinulle kätevän lokeron luotto- / maksukorttien ja käteisen säilyttämiseen.

USP: Kiinteä TPU

Tutustu Amazoniin

# 6. ULAK

Jos sinulla on useita luotto- ja maksukortteja, sinun on ostettava ULAKin folio-kotelo. Tässä tapauksessa mukana tulee jopa yhdeksän erillistä korttipaikkaa kaikkien korttien tallentamiseen. Voit myös lisätä valuuttalaskut taskuihin.

Ruusukullan ja nauhojen yhdistelmä valkoisella taustalla antaa hämmästyttävän persoonallisuuden kotelolle. Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja pehmeästä TPU-ihosta, tämä kotelo on täydellinen lisävaruste iPhone 7 Plus: n pitämiseen.

USP: Magneettinen sulkukansi

Tutustu Amazoniin

# 7. FYY

FYY-folio-kotelo on suunniteltu ensisijaisesti minimalistiselle. Kaunis profiili täydentää sen ulkonäköä; jolloin se voi tehdä mukavan parin älypuhelimen kanssa.

Näkymäikkunan avulla voit helposti tarkistaa, kuka sinulle soittaa, tai uusimmat ilmoitukset. Voit helposti liukua palkkia pitkin vastaamaan puheluihin kannen kääntämättä. Lisäksi voit kaksinkertaistaa sen mukavaan mediankatseluun. Lisäksi on olemassa muutama värivaihtoehto.

USP: Hyödyllinen näkymäikkuna

Tutustu Amazoniin

# 8. Icarercase

Icarercase folio -kotelossa on erittäin ohut ulkonäkö, eikä sen tarvitse kiinnittää paljon huomiota. Aito lehmännahka tekee siitä kestävämmän.

Käsintehty viimeistely lisää arvoa. Kaarevan reunan ansiosta se sopii täydellisesti iPhoneen. Mikrokuituliina suojaa näyttöä tyhjästä.

USP: Kaareva reuna turvalliseen pitoon

Tutustu Amazoniin

# 9. FLYEE

Kohokuvioitu kukka-malli erottaa tämän tapauksen muista tämän luettelon tuotteista. FLYEE on saavuttanut tämän huippuosaamisen hienopainomenetelmällä korkealaatuiselle synteettiselle nahalle. Kotelon sisäpuoli on valmistettu TPU-materiaalista, joka suojaa laitettasi naarmuilta.

Tässä kotelossa on rannekoru, joka antaa sinulle mahdollisuuden kiinnittää tai irrottaa se. Voit pitää iPhoneasi mukavasti, vaikka kävelisitkin kaupungin tungosta alueilla.

USP: Kohokuvioitu kukka kuvio

Tutustu Amazoniin

# 10. TUCCH

Urheilullinen vaikuttava käsintehty muotoilu, TUCCH can on hyvännäköinen folio-kotelo iPhone 7 Plus -puhelimeesi. Kannessa on erillinen käteistasku ja kolme korttipaikkaa.

Jalustan toiminnallisuuden myötä pystyt tukemaan laitettasi saumattomasta maisemakatselusta. Suojauksen osalta tämä kohtuuhintainen folio (18, 99 dollaria) -kotelo kestää iskun. TPU: n sisävaippa antaa sen kestää vahingossa tapahtuneita pudotuksia.

Lisäksi sileä, tarttuva ulkopinta sopii kaikkiin kämmenesi ääriviivoihin estäen siten liukastumisen. Viidellä kauniilla värillä, kuten musta, sininen, ruskea, valitset ihanteellisen TUCCH-folio-puvun phabletillesi.

USP: Vaikuttava käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Toivon, että olet löytänyt sopivimman folio-kotelon iPhone 7 Plus -puhelimeesi. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, näillä koteloilla on kaikki ominaisuudet, jotta ne olisivat paras valinta älypuhelimellesi, eikö olekin? Haluatko sisällyttää iPhone 7 Plus -laitteen folio-kotelon tähän luetteloon? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä katsoa:

  • Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot
  • iPhone 7 Plus Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -vyöklipit

Uusimmat viestit