Parhaat iPhone 7 Plus -marmorikotelot vuonna 2021

Marmorikoteloiden kiehtova eleganssi on todella kiitoksen arvoinen. Hämmästyttävän ammattitaidon ja muotoilun ansiosta ne ovat pohjustettu upeiksi pukuiksi iPhonelle, eikö olekin? Marmorikotelot ovat aina kiehtoneet minua luonnollisella tunnelmallaan ja jäljittelemättömällä luokallaan. Vaikka käytän niitä vain erikoistilanteissa, ne ovat edelleen yksi suosikkivalinnoistani. Tässä on lueteltu joitain parhaita iPhone 7 Plus -marmorikoteloita älypuhelimellesi.

1. Mikol Nero Marquina

Mikol Nero Marquina iPhone 7 Plus -kotelo on valmistettu luonnonmarmorista. Erittäin muodikas ja ohut muotoilu antaa sille mahdollisuuden vaikuttaa välittömästi. Mustan ja valkoisen upea kontrasti on tarpeeksi viehättävä pysäyttämään silmät.

Marmorikotelo tekee siitä kätevän kuljettaa tai pitää kädessä muotoilevan ulkonäön ja mukavan otteen avulla. Valmistaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä kotelo erityisellä kaiverruksella.

Hinta: 109 dollaria | 134 dollaria [kaiverruksella.]

Osta se MikolMarmilta

2. JAHOLAN

Tämän JAHOLAN-kotelon kohokohta on silmiinpistävä marmorikuvio, joka antaa sille ainutlaatuisen ilmeen. Lisäksi saat yli 25 elävää värivaihtoehtoa. Siksi sinulla on paljon vaihtoehtoja kokeilla ja saada ihanteellinen puku phabletille.

Ulkonäön lisäksi JAHOLAN on TPU-kotelo ja tuntuu erittäin sileältä kämmenessä. Ja ohuesta rakenteesta huolimatta, kannen tulisi kestää pieniä putoamisia.

Hinta: 10,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

3. Native Union CLIC

CLIC-marmori on veistetty luonnonmarmorista. Sen kauneus on ylivertaista ammattitaitoa. Kotelo on melko tyylikäs, jossa on täydelliset aukot napeille ja portteille. Harjattu alumiini parantaa sen muotoilua.

Tämä aito marmorikotelo napsahtaa täydellisesti phabletillesi. Sileä pinta tuntuu kämmenessä erittäin pehmeältä. Se selviää pienistä kolhuista ja suojaa älypuhelinta tyhjästä. Koteloa on saatavana valkoisena, kulta / musta.

Hinta: 79,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Ole hyvä ja osta se NativeUnionilta

4. i-Blason Cosmo

Jos haluat kotelon, joka voi torjua kolhuja luopumatta tyylikkäästä suunnittelusta, i-Blason Cosmo voi olla hieno veto.

Tässä kannessa on vankka iskuja vaimentava puskuri, joka ei anna älypuhelimesi loukkaantua. Tukevan takapaneelin käynnistämisen ansiosta sinulla on voimaa pitää laite täysin suojattuna.

Kestävyyden lisäksi ulkopinnalla on kimalteleva ilme, mikä varmistaa, että iPhone voi voittaa huomiota vaivattomasti. Ei siinä kaikki; Cosmossa on myös sisäänrakennettu näytönsuoja, joka tarjoaa luotettavan suojan naarmuilta.

Hinta: 21,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

5. Joten kivi

Joten kivimarmorikotelo on ehdoton luokka! Valmistettu hienoimmalla marmorilla, sillä on ulkonäkö varastaa sydän. Katseenvangitsevien suonien ja ihailtavan laadun ansiosta se on ylellinen pari iPhone 7 Plus: n kanssa. Satin-touch-viimeistely koristaa profiiliaan ja tarjoaa myös paremman otteen.

Täydelliset aukot mahdollistavat vaivattoman pääsyn laitteen kaikkiin ominaisuuksiin. Erittäin ohut kotelo säilyttää laitteen tyylikkyyden. Lisäksi sen väitetään olevan särkymättömiä.

USP: Satin-touch-viimeistely

Hinta: €79.99

Osta se Marble-kotelosta

Se siitä!

Pysy kuulolla kanssamme lisää marmorikoteloita, kun päivitämme tämän viestin, kun kelvolliset kilpailijat saapuvat.

Arvostamme aina palautettasi. Joten, voit vapaasti esittää näkemyksesi.

Uusimmat viestit