Live-valokuvien vaihtaminen normaaleiksi valokuviksi iPhonessa

Ota selfie tai sieppaa valokuvia rakkaistasi Live Photos -tilassa ja muuta ne normaalitilaan tai voit tehdä päinvastoin. Mielenkiintoista, eikö? IPhonen avulla voit pelata Kamera-sovelluksella. Erillisissä tiedoissa keskustelimme siitä, kuinka voit ottaa Live-selfietä iPhonellasi. On hauskaa katsella live-valokuvia rakkaistasi, etenkin lapsista, jotka haluavat aina napsauttaa.

Mutta jostain syystä, jos haluat siirtyä normaalitilaan, ts. Jos haluat muuntaa live-valokuvasi normaaleiksi valokuviksi, Apple tarjoaa yksinkertaisen tavan muuttaa live-valokuvat normaaleiksi valokuviksi. Tarkistetaan se;

Live-valokuvien muuttaminen normaaleiksi valokuviksi iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Avaa Kuvat-sovellus iPhonessa → Napauta mitä tahansa ottamaasi Live-valokuvaa → Napauta Muokata -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Napauta nyt ympyrän kuvaketta ympyräkuviossa alhaalta → Napauta Live-tekstiä, joka on merkitty keltaisella taustalla.

Vaihe # 3. Näpäytä Tehty -painiketta oikeassa alakulmassa.

Tämä muuttaa live-valokuvasi normaaliksi. Tarkistetaan nyt, kuinka voit kääntää tämän prosessin.

Vaihe 1. Napauta valokuvaa, jonka olet juuri muuttanut normaalitilaan → Napauta Muokkaa-painiketta → Napauta ympyrän kuvaketta ympyräkuviossa.

Vaihe # 2. Näpäytä Elää teksti ylhäältä keskeltä. Ja napauta Tehty.

Nyt kuvastasi tulee live-valokuva. Huomaa, että voit muuttaa live-valokuvia vain tavallisiksi ja päinvastoin. Jos jotain kuvaa on jo napsautettu normaalitilassa, et voi tehdä siitä live-kuvaa.

Älä unohda jakaa palautettasi meille kommenteissa.

Uusimmat viestit