Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle ja iPadille

Nämä älypuhelimet ovat todella muuttaneet tapaa, jolla hoidamme elämäämme. Ja nämä tehtäväsovellukset ja tehtävienhallinta ovat tehneet asiat paljon erilaisemmiksi kuin mitä olisi ollut, jos älypuhelimia ei olisi ollut lainkaan. IPhonelle (tai yleensä iOS-ekosysteemille) on tonnia tuottavuusohjelmia. Kehittäjien käyttämä monimuotoisuus tuottavuussovellusten suunnittelussa ja kehittämisessä on hämmästyttävää.

Ensisijaisesti laatuun ja kykyyn lisätä merkittävästi tuotantoa nämä ovat parhaita tuottavuussovelluksia iPhonelle ja iPadille. Hyppäämme yli tutkimaan niitä kaikkia!

Parhaat iPhonen ja iPadin tuottavuusohjelmat

# 1. Google Docs

"Google Docs" on yksi hienoimmista asiakirjojen luomissovelluksista. Voit helposti luoda, muokata ja hallita asiakirjoja iOS-laitteellasi. Sen avulla voit myös tehdä yhteistyötä muiden kanssa asiakirjassa.

Lisäät kommentteja asiakirjoihisi muistamaan tärkeät seikat helposti. Sovelluksen avulla voit vastata kommentteihin helposti. Voit avata, muokata ja tallentaa Word-asiakirjojasi. Se tukee joitain kieliä, kuten tšekki, tanska, hollanti, viro, filippiiniläinen, suomi, ranska, galicia, georgia, saksa, kreikka jne. Vielä tärkeämpää on, että se toimii myös offline-tilassa varmistaaksesi, ettei työsi keskeydy.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Fantastinen - Kalenteri ja tehtävät

"Fantastical - Kalenteri ja tehtävät" on ollut iOS: n suosituin kalenterisovellus. Erilaisten erittäin käyttäjäystävällisten ominaisuuksien, kuten luonnollisen kielen jäsentämisen, muistutusten, käytettävissä olevan kauniin viikkonäkymän, avulla voit pitää vaivattomasti silmällä tulevaa tapahtumaa ja pysyä varuillasi tärkeistä asioista.

Pääluettelossa näkyvät kaikki päivätyt muistutuksesi ja tapahtumasi. Voit asettaa päivämäärän, kellonajat ja jopa geo-aidat mille tahansa tapahtumalle. Sinun on vain napautettava ja pidettävä alhaalla mitä tahansa tapahtumaa, jotta voit siirtää, kopioida tai jakaa sen. Kalenterisovellus tukee kuutta kieltä, kuten englanti, ranska, saksa, italia, japani, espanja.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Kipinä

Spark on helposti monipuolisin ja paras iOS-sähköpostisovellus. Tämän sovelluksen avulla voit käydä heti postilaatikkosi läpi ja hallita sähköposteja kätevästi. Älykäs postilaatikko selvittää nopeasti, onko jokin sähköposti, uutiskirje tai ilmoitus henkilökohtainen, ja ryhmitellä ne niin, että voit katsella niitä helposti.

Koska sovellus on täysin muokattavissa, voit hienosäätää sitä tuottavuutesi parantamiseksi. Kun kirjoitat sähköpostia, pääset helposti eniten käytettyihin allekirjoituksiin ja valitset oikean vaihtoehdon. Sen avulla voit tallentaa liitteitä iCloud Driveen, Google Driveen, Dropboxiin, OneDriveen, Luettavuus, Pocket, Evernote ja OneNote.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Trello

Trelloon luottaa yli 35 miljoonaa käyttäjää, jotka järjestävät työnsä ja elämänsä. Se on visuaalinen työkalu, jonka avulla voit suunnitella yritystyöt, lomat tai kaiken sen välissä.

Sovellus on joustava jokaiseen tarpeeseen, koska voit käsitellä tehtäväluetteloitasi helposti. Trellon räätälöitävissä ja yksinkertaisissa taulukoissa, luetteloissa ja korteissa on helppoa siirtyä ideasta toimintaan. Kun olet luonut kortit, vedä kortit taaksepäin tarkistaaksesi projektien etenemisen.

Pidä silmällä projektejasi lisäämällä tarkistuslistoja, tarroja ja eräpäiviä. Lisäksi voit mennä kaikkiin suunnittelun yksityiskohtiin muistamatta niitä. Käytä ilmoituksia pysyäksesi järjestyksessä myös matkan aikana.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

# 5. Yksinkertainen huomautus

Simplenote tekee muistiinpanojen tekemisen uskomattoman helpoksi. Tämän sovelluksen avulla voit kaapata ideoita ja tehdä luetteloita nopeasti ja tehokkaasti. Pidä kaikki tärkeät muistiinpanosi järjestyksessä tagien ja nastojen avulla. Puhdas käyttöliittymä ja helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät siitä helpomman pelaamisen. Voit synkronoida tiedostosi päästäksesi niihin kaikkien laitteidesi kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Planner Pro

Planner Pro on hieno tehtävienhallinta. Yhdistämällä tehtävät, muistiinpanot ja tapahtumat yhdessä paikassa sovelluksen avulla voit käsitellä niitä mukavasti. Voit lisätä, muokata ja poistaa tapahtumia. Jos haluat enemmän yksityisyyttä, piilota kalenterit.

Voit lisätä alitehtäviä, joissa on projekteja ja tehtäviä. Tehtäville ja hankkeille on 25 prioriteettia. Luo muistiinpanoja helposti ja hallitse niitä. Lisää muistutuksia jokaiseen tehtävään, jotta et koskaan unohda tehdä mitään välttämätöntä työtä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Tuottavuus - päivittäiset tehtävät

Tuottavuus voi vahvistaa tuottavuuttasi valtavasti ja motivoida sinua saavuttamaan tavoitteesi. Voit suunnitella tehtävät ja suorittaa ne halutulla tuloksella.

Luo päivittäiset säännöt ja noudata niitä. Erilaiset tehokkaat työkalut voivat auttaa sinua hallitsemaan tehtäviäsi hikoilematta. Yksinkertaiset ominaisuudet ja intuitiivinen käyttöliittymä tarjoavat paremman käyttökokemuksen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Sähköposti - Edison Mail

Sähköposti vie kaiken rasituksen postilaatikon hallinnasta; tekee tehtävästä uskomattoman yksinkertaisen. Sen mukana tulee sisäänrakennettu avustaja, jonka avulla voit pitää kulusi, ostoksesi ja matkasi täysin järjestyksessä.

Voit peruuttaa roskapostin, torkuttaa viestejä ja jopa kumota lähetetyt viestit. Se myös löytää ja ehdottaa HTML-allekirjoitusta lähettämästäsi laatikosta. Sovellus tukee Gmailia, iCloudia, Yahoo, Hotmailia, Outlookia, Office / Outlook 365: tä, Exchange- ja AOL-, IMAP-sähköpostitilejä jne.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Evernote

Evernote antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden hallita ja järjestää henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia projektejasi. Voit siepata ja kirjoittaa ajatuksia tarkistuslistoina, muistikirjoina, muistiinpanoina ja tehtävälistoina.

Sovelluksen avulla voit tehdä muistiinpanoja useissa muodoissa, kuten teksti, luonnokset, valokuvat, ääni, video, PDF-tiedostot, leikkeet jne. IPhone-kamerallasi voit skannata asiakirjoja, käyntikortteja, piirustuksia ja käsinkirjoitettuja muistiinpanoja. Sen avulla voit myös merkitä kuvia. Voit käyttää salasanaa parantaaksesi tilisi turvallisuutta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote on tehokas muistiinpanosovellus. Tämän sovelluksen avulla voit siepata ajatuksesi, ideasi ja pitää ne järjestyksessä juuri haluamallasi tavalla. Tallennat äänimuistioita sisäänrakennetulla tallentimella.

Sen avulla voit kiinnittää sivut löytääksesi ne heti. Voit työskennellä kollegoiden tai ystävien kanssa jaetuissa muistikirjoissa. Pidä tilisi turvassa Touch ID: n avulla. Sovellus tukee joitain kieliä, kuten englanti, arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, heprea, hindi jne.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Hyödynnä näitä sovelluksia parhaalla mahdollisella tavalla hallita tehtäviäsi, siepata muistiinpanoja nopeasti jopa tien päällä ja vahvistaa tuottavuutta. Älä unohda asettaa muistutuksia pitämään sinut latauksessa koko ajan. Aseta tavoite ja varmista, että saavutat sen asettamalla paras jalkasi eteenpäin.

Mitä sovellusta käytät nopeuttamaan tuottavuuttasi? Kerro meille siitä kommenteissa.

Haluat tarkistaa:

  • Parhaat sähköpostisovellusvaihtoehdot iPhonelle
  • Parhaat muistiinpanosovellukset iPhonelle
  • Ostosovellukset iPhonelle
  • Parhaat kuponkisovellukset iPhonelle
  • Parhaat Evernote-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit