Parhaat meditaatiosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kiireisessä elämässämme on elintärkeää käyttää jonkin aikaa taukoon ja rentoutumiseen. Meditaatio tarjoaa erinomaisen tavan tehdä tämä. On hyödyllinen tapa harjoittaa parempaa mielenterveyttä. Ja aivan kuten voit käyttää terveyssovelluksia fyysiseen harjoitteluun, on olemassa monia erinomaisia ​​meditaatio-sovelluksia. Tarjolla on laaja valikoima ominaisuuksia seurannoista ja ajastimista ohjattuihin meditaatioihin ja rauhoittaviin ääniin. Joten katsotaanpa ne kaikki parhaissa iPhone- ja iPad-meditaatiosovelluksissa.

 1. Päätila
 2. rauhoittaa
 3. Insight-ajastin
 4. Yksinkertainen tapa-uni, meditaatio
 5. Rentoudu meditaatiossa
 6. buddhify
 7. Mindfulness-sovellus
 8. Mindbliss-meditaatio
 9. Taskumeditaatioajastin
 10. Omvana
 11. Ihmisen kosmos

1. Pään tila

4,9 tähden luokituksella yli 654 000 käyttäjältä ja sijoittuen kahdeksanneksi suosituimpana sovelluksena Health & Fitness-luokassa, “Headspace” voi olla täydellinen opas. Se tarjoaa satoja istuntoja, jotka perustuvat useisiin asioihin, kuten uneen, keskittymiseen, liikuntaan ja muuhun.

Se tarjoaa myös päivittäisiä meditaatioita uudesta aiheesta pitääkseen sinut virkeänä. Onko sinulla vähän vaikeaa saada aikaa pois erittäin kiireisistä aikatauluistasi? Älä huoli, koska sovelluksessa on myös mini-istuntoja mielen rentouttamiseksi.

Lisäksi Headspacella on erityinen istunto nimeltä SOS, joka auttaa sinua paniikkikyvyn parantamisessa.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 9,99 dollaria

ladata

2. Rauhallinen

Parhaan kohdalla Calm ja Headspace kilpailevat kaulasta kaulaan. 4,8 tähteä yli 839K-luokituksista Calm on suosittu meditaatiosovellus iPhonelle ja iPadille. Se koostuu useista hyödyllisistä hengitysharjoituksista ja meditaatioistunnoista. Siellä on myös yli 100 unentarinaa, joiden avulla voit nukahtaa täydellä mielenrauhalla.

Calm tarjoaa meditaatio-ohjelmia paitsi aloittelijoille myös keskitason ja edistyneille käyttäjille. Sovellus tarjoaa päivittäin uuden 10 minuutin ohjelman rauhoittamaan mieltäsi ja lataamaan energiaa.

Henkilökohtaisesti olen löytänyt sen rentouttavan musiikkikokoelman erittäin arvokkaana. Aikoina, jolloin haluat vähentää stressiä, ammattitaidolla muotoiltu musiikki voi toimia taikuisena mielesi jäähdyttämisessä.

Hinta: Ilmainen / tilaus alkaa 14,99 dollaria

ladata

3. Insight-ajastin

Olen ollut suuri Insight Timer -fani. Se on täydellisin meditaatiosovellus ja pakollinen hankinta ihmisille, jotka haluavat pitää stressin ja ahdistuksen loitolla.

Sovelluksella on suurin kokoelma ohjattuja meditaatioita. Voit valita ne aikasi mukaan sopiviksi lyhyisiin istuntoihisi.

Tarjolla on paljon musiikkikappaleita ja ympäristön ääniä, jotka auttavat sinua rauhoittumaan, nukkumaan paremmin tai keskittymään paremmin. Lisäksi voit seurata asiantuntijoita ja osallistua myös keskusteluihin jakamaan ajatuksiasi.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 1,99 dollarista

ladata

4. Yksinkertainen tottumus uni, meditaatio

"Yksinkertaisen tapan" joukossa erottuu valtava meditaatiokirjasto - reilusti yli 1000. Sovellus tarjoaa hyödyllisiä oppaita tunnetuilta opettajilta ja asiantuntijoilta.

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on ohjattu istunto tietyille oireille, kuten unelle, stressille, ahdistuneisuudelle, masennukselle ja muille. Joten jos huomaat joskus hieman rasittuneen, varaa vain viisi minuuttia tarvittavan rauhan saamiseksi.

Lisäksi voit valita useista harkitusti valmistelluista oppaista erilaisiin elämäntilanteisiin, kuten heräämiseen, rankkaan työpäivään ja muuhun. Tämän sovelluksen premium-version hinta on 11,99 dollaria kuukaudessa ja 95,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 2,99 dollarista

ladata

5. Rentoudu meditaatio

"Rentoudu meditaatio" voi olla siunaus ihmisille, jotka haluavat nukkua parhaiten eivätkä halua koskaan kärsivän jännitteistä.

Se tarjoaa jäsennellyn meditaatio-ohjelman, joka kattaa useita elämän osa-alueita, kuten menestyksen, suhteet, itsetunto, luovuus ja paljon muuta. On myös SOS-istuntoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden käsitellä vaikeita tilanteita paremmin.

Relax Meditation tarjoaa yli 50 ääntä, joiden avulla voit luoda oman mukautetun melodian. Lisäksi voit myös löytää ja jakaa suloisia ääniyhdistelmiä samanmielisten ihmisten kanssa.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 4,99 dollaria

ladata

6. buddhify

Etkö voi varata aikaa rentoutumiseen? "Buddhify" voi olla ihanteellinen meditaatiosovellus kiireiselle elämällesi.

Parasta tässä sovelluksessa on, että se tarjoaa ohjelmia, jotka sopivat useisiin päivien osiin. Voit esimerkiksi saada sopivan meditaatioistunnon ajaksi, kun kävelet, matkustat tai jopa käytät iPhonea.

buddhifyllä on laaja kokoelma yli 200 meditaatio-ohjelmaa. Istuntojen pituus on 3-40 minuuttia. Joten voit valita sopivan harjoituksen aikasi mukaan. Vielä parempi, se toimii saumattomasti myös Apple Watchin kanssa, jotta voit seurata edistymistäsi helposti.

Hinta: $4.99

ladata

7. Mindfulness-sovellus

"Mindfulness-sovellus" on helposti yksi huippuluokan meditaatiosovelluksista iPhonelle. Aloittaessasi se tarjoaa sinulle viiden päivän ohjatun harjoittelun, jotta voit pysyä kurssilla halutun rauhan saavuttamiseksi.

Sovellus tarjoaa sekä ohjattuja että hiljaisia ​​istuntoja 3-30 minuutista. Sillä on jatkuvasti kasvava luettelo yli 250 meditaatiokurssista.

Tavoitteestasi riippuen voit mukauttaa tietoisuuden kelloilla ja opastetulla esittelyllä. Varmistaaksesi, ettet unohda mitään, muistutukset pitävät sinut ajan tasalla tehtävästäsi.

Kaikkien ominaisuuksien lukituksen avaamiseksi sinun on päivitettävä kuukausittaiseen (9,99 dollaria) tai vuositilaukseen (59,99 dollaria).

Hinta: Ilmainen / Kuukausitilaus hintaan 9,99 dollaria

8. Mindbliss-meditaatio

Mindbliss Meditations on juuri oikea opas, jonka haluat löytää paitsi paremman terveyden lisäksi myös enemmän iloa ja rakkautta elämässäsi. Sovellus tarjoaa satoja meditaatioita, jotka asiantuntijat ovat suunnitelleet huolella.

On myös joitain kuratoituneita vinkkejä ahdistuksen tappamiseen ja auttamaan sinua nauttimaan paremmasta unesta. Tavoitteen perusteella voit valita suosikki meditaatiotyökalusi seitsemästä luokasta.

Seuraa edistymistäsi ja aseta muistutus, jotta et unohda suorittaa tehtävääsi ajoissa. Lisäksi voit liittyä laajaan yhteisöön ja jakaa ajatuksia heidän kanssaan.

Huomaa, että sovelluksen ilmaisen version avulla voit käyttää vain 15 istuntoa, 3 matkaa ja päivittäistä meditaatioistuntoa. Sinun on tilattava kuukausittainen (11,99 dollaria) tai vuosittainen (89,99 dollaria) suunnitelma kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi. Lue koko arvostelu.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 11,99 dollaria

ladata

9. Taskumeditaatioajastin

Taskumeditaatioajastin on yksi yksinkertaisimmista, mutta tehokkaimmista sovelluksista meditaatioon. Jos et ole "ohjattu meditaatio" -tyyppi ja haluat vain sovelluksen, joka auttaa sinua seuraamaan ja ilmoittamaan ajan, tämä on se.

Sovelluksessa on ominaisuuksia, kuten Prepare Time, Cool Downtime, Intervals, mukautettavilla äänillä meditaatioistuntojen aloittamiseen, jaksojen vaihtamiseen ja lopettamiseen.

Voit jättää useita muistutuksia, jotta et koskaan menetä yhtään istuntoa. Lisäksi se tarjoaa myös kauniita taustakuvia personointia varten.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Omvana

“Omvana” väittää omistavansa suurimman meditaatiokirjaston. Voit tutustua koko kokoelmaan ja valita haluamasi tietoiset ohjelmat. Koska ohjelmat vaihtelevat 3-60 minuutin välillä, ohjelmat sopivat täydellisesti kiireiseen elämään.

Sen mukana tulee taustamusiikkisekoitin, jonka avulla voit mukauttaa ohjelmaa. HealthKit-integraation ansiosta Omvana tunnistaa stressitasosi. Ja stressin perusteella sovellus tarjoaa meditaatioita, joiden avulla voit pysyä rauhallisena ja sävellyttä.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 0,99 dollarista

ladata

11. Ihmisen kosmos: tavoitteet ja hyvinvointi

Tässä on meditaatiosovellus, jossa on tekoälyllä toimiva virtuaaliassistentti, joka tunnetaan nimellä Kosminen opas. Se tekee erinomaisen työn luoda henkilökohtaisia ​​suosituksia energian ja elinvoiman lisäämiseksi sekä yleisen henkisen ja fyysisen terveyden ylläpitämiseksi. Se auttaa sinua olemaan tietoinen aikeistasi ja asettamaan ja täyttämään ainutlaatuiset tavoitteet ja tarkoitukset. On hyödyllistä saavuttaa tasapaino kaikilla elämän osa-alueilla.

Erityisen merkittävää on, kuinka se antaa sinulle tieteellisesti todistetun diagnostiikan löytääksesi alkuperäisen koodisi, joka luonnehtii yksilöllisiä vahvuuksiasi ja heikkouksiasi. Näitä käytetään sitten antamaan suosituksia siitä, mitä voit tehdä huomaavaisemman, miellyttävämmän ja tavoitteidesi saavuttamiseksi. Se vahvistaa hermostoa, terävöittää mieltäsi ja edistää yleistä paranemista elämässäsi.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria kuukausitilaus

ladata

Siinä kaikki siinä!

Joten, nämä ovat parhaat meditaatio-iPhone- ja iPad-sovellukseni. Kumpi on näyttänyt vastaavan tarpeitasi?

Pysy kuulolla tutustumalla muihin sovelluskokonaisuuksiin ...

On todella vaikea säästää aikaa tässä nopeatempoisessa elämässä. Sinun ei kuitenkaan pitäisi koskaan ottaa terveyttäsi itsestäänselvyytenä. Kehosi ja mielesi on viritettävä pysymään virkeänä. Yllä olevat sovellukset voivat auttaa pitkälti torjumaan stressiä ja pysymään rentona.

Kun puhumme terveydestä, suosittelen, että vilkaise myös seuraavia pyöristyksiä:

 • Parhaat kalorien seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat uniseurantaohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • 10 parasta laihdutusohjelmaa iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit